Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

היום ירדתי לאוטו וגיליתי שעל הפגוש האחורי (כנראה ממכה אני לא יודע) "התפוצץ" הצבע,כלומר ישנם סדקים בצבע הפגוש,והוא מתקלף קצת (שכבת הצבע מתרוממת קצת באוויר,בקיצור, התחלת קילוף).

שאלתי היא האם לקלף את כל האיזור כבר (כי אני שוטף דרך קבע את הרכב וזה בטח בין כה יתקלף מתישהו) או לתת לזמן לעשות את שלו...והכי חשוב, האם ישנה דרך להתמודד עם זה ולשמר את המצב כמו שהוא ובנוסף למנוע את התקלפות נוספת ומתמשכת כתוצאה מההתקלפות הראשונית,ואם לפחח מקצועי יש דרך לסייע לי איכשהו או שנזגר עליי להחליף את כל הפגוש....?

שאלה נוספת שהחלטתי להשחיל, ונוגעת למע' הקלימטרוניק:כאשר אני נוסע והמערכת על OFF נכנס לי עדיין אוויר חם דרך פתחי המזגן,גם כשהם סגורים...והאוויר הוא מריח טיפל'ה בניחוח שרוף...

קראתי בספר הרכב שקודם כל המע' לעולם לא צריכה להיות כבויה. האם זה נכון? אם כן כיצד בדיוק משאירים אותה פועלת ותוך כדי כך חסכונית ולא מבזבזת דלק+שואבת כוח מהמנוע?

וכמו כן בקשר למה שכתבתי ממקודם, איך אני גורם לאוויר החם להפסיק להיכנס דרך פתחי האיוורור תוך כדי נסיעה כאשר מע' הקלימטרוניק כבויה?למשל ברכבים אחרים יש לחצן המראה חץ בחצי עיגול שכביכול חוסם כניסת אוויר לרכב מבחוץ,כשאר מערכת האיוורור\מיזוג כבויה. כיצד ניתן לעשות זאת גם בגולף?

תודה,וסליחה על הניסוח המעט קלוקל,קשה קצת להסביר דברים כאלה בכתב מסתבר......

פורסם

הפיצוץ אצלך נוצר כתוצאה מפגיעת פגוש קודמת!

מה שעשו זה מילאו את איזור המקה עם שפכטל לאחר מכן שיפו וצבעו,

שלא תבין עושים את זה תמיד! וזה יוצא כמו מקורי לעין בלתי מזויינת

אבל שפכטל הוא חומר קשיח ,קח לדוגמא זכוכית ופלסטיק גמיש(ABS לצורך העניין שהו פלסטיק שממנו עשוי הטמבון שלך)

זכוכית נשברת ופלסטיק מתעוות מתעקם

השפכטל שלך הוא הזכוכית! ברגע של הפעלת לחץ על המקום הוא נשבר ,לדעתי תקלף את החתיכה עד שתחליט לצבוע או שתמתין לתאונה הבא שבא משהו יכנס לך מאחורה(חס וחלילה)

בכל מקרה צבעי איכותי וטוב יקח לך 400 שקלים לצביעת היחידה,

בהצלחה!

פורסם

ערב טוב,

אתה בעצם אומר שבעבר הייתה פגיעה בפגוש וצבעו אותו, ועכשיו הצבע מתקלף כי ייתכן והצביעה הייתה לא מקצועית\איכותית דיה?

פורסם

גש לפחח שיתקן את הפגוש. מה יש לשחק עם זה? קבל הצעות מחיר, השג "תמורה בעד אגרה" הטובה ביותר וזהו.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
ערב טוב

היום ירדתי לאוטו וגיליתי שעל הפגוש האחורי (כנראה ממכה אני לא יודע) "התפוצץ" הצבע,כלומר ישנם סדקים בצבע הפגוש,והוא מתקלף קצת (שכבת הצבע מתרוממת קצת באוויר,בקיצור, התחלת קילוף).

שאלתי היא האם לקלף את כל האיזור כבר (כי אני שוטף דרך קבע את הרכב וזה בטח בין כה יתקלף מתישהו) או לתת לזמן לעשות את שלו...והכי חשוב, האם ישנה דרך להתמודד עם זה ולשמר את המצב כמו שהוא ובנוסף למנוע את התקלפות נוספת ומתמשכת כתוצאה מההתקלפות הראשונית,ואם לפחח מקצועי יש דרך לסייע לי איכשהו או שנזגר עליי להחליף את כל הפגוש....?

שאלה נוספת שהחלטתי להשחיל, ונוגעת למע' הקלימטרוניק:כאשר אני נוסע והמערכת על OFF נכנס לי עדיין אוויר חם דרך פתחי המזגן,גם כשהם סגורים...והאוויר הוא מריח טיפל'ה בניחוח שרוף...

קראתי בספר הרכב שקודם כל המע' לעולם לא צריכה להיות כבויה. האם זה נכון? אם כן כיצד בדיוק משאירים אותה פועלת ותוך כדי כך חסכונית ולא מבזבזת דלק+שואבת כוח מהמנוע?

וכמו כן בקשר למה שכתבתי ממקודם, איך אני גורם לאוויר החם להפסיק להיכנס דרך פתחי האיוורור תוך כדי נסיעה כאשר מע' הקלימטרוניק כבויה?למשל ברכבים אחרים יש לחצן המראה חץ בחצי עיגול שכביכול חוסם כניסת אוויר לרכב מבחוץ,כשאר מערכת האיוורור\מיזוג כבויה. כיצד ניתן לעשות זאת גם בגולף?

תודה,וסליחה על הניסוח המעט קלוקל,קשה קצת להסביר דברים כאלה בכתב מסתבר......

בקשר לפגוש - קודמיי צודקים. ככל הנראה הפגוש עבר תיקון קודם ואין הרבה מה לעשות.

בפגוש מקורי אין שום סיכוי שיווצרו סדקים או קילופים. לצערי הפגוש שלי נשרט בכמה מקומות ואני מתלבט אם בכלל כדאי לצבוע אותו מחדש, כי הצבע לא יהיה באותה איכות כמו המקורי.

כנראה שאם אקבל עוד כמה שריטות רציניות, אכנס לMODE "פסיכי" שלי, ובמקום לצבוע אותו,

אחפש בפירוקיות פגוש צבוע מקורי בצבע הרכב במצב קרוב למושלם. (סיכוי אפסי שאני אמצא)

בקשר לקלימטרוניק.

אם אתה לא רוצה שייכנס לך אוויר חם, תכוון את הטמ"פ ל LO + סירקולציה פנימית , ואז כבה אותו.

בכל מקרה, יש מצב שהתריס הפנימי תקוע במצב מסויים ולכן אתה מקבל זרימת אוויר גם במצב כבוי.

נסיעה במצב חסכוני , היא כאשר אתה מעביר אותו ל ECO. במצב זה המדחס לא עובד ולכן אין צריכת דלק נוספת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לגבי הקלימטרוניק,

אצלי בגולף גם בזמן כיבוי המערכת היא הוציאה אוויר.

אוויר חם נכנס בעיקר בגלל מה שכתב קודמי על כיוון טמפ' קודם.

המלצה שלי- כאשר המערכת עובדת תמיד לנסוע כאשר אין את סימן הסירקולציה.

(אצלי זה לא הכניס ריחות מבחוץ)

בימי הקיץ החמים לנסוע על AUTO.

כאשר המערכת כבויה- לסגור פיזית את מדפי כניסת האוויר.

פורסם

יש לי גם שאלה ,אם אני שם נאמר בקיץ על מצב אקון אז זה לא מבזבז דלק?לא הבנתי את זה ככ...ואצלי היא כבוייה בחורף התריסים פתוחים ואין שום אוויר לא חם ולא קר.

פורסם

האם עדיף שמערכת הקלימטרוניק תמיד תשאר פועלת ולא כבויה?

אני תמיד מכבה אותה בסוף הנסיעה.

תודה.

פורסם

אצלי היא תמיד כבויה

מומלץ מאוד להפעיל אותה מידי פעם על חימום או קירור לא חשוב העיקר שיעבוד מידי פעם , שלא יהיה בלאי ויובש בצינורות

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

גם בזמן החורף, כשקר, מומלץ להפעיל את המזגן (המדחס). מאחר והטמפ' בחוץ נמוכה, יש להוריד את הטפמ' למינימום (LO) ולהפעיל לכמה דקות טובות כל שבועיים.

זה מונע צרות לאורך זמן בשל חוסר שימוש.

• תוכן חדש...