Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני גר בראשון לציון.

אני לא יכול להגיע למפגשים בגלל שאני שומר שבת.

אם יש מישהו מהאיזור שיש לו את הסאב הנ"ל ויוכל להיפגש איתי אז אודה לו מאוד.

איציק.

פורסם

אם בא לך לטייל לצפון כשיהיה מפגש (בדר"כ בשישי) אתה מוזמן להשמעה.

חפש הודעת "דביק" על מפגש צפון .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אתה רואה איזה יופי איציק! גם יום שישי, גם טיול, גם תשמע את הL7 וגם תרחיב קצת את האופקים שלך שנעצרים איפהשהו שם בין גרמניה לSG :twisted:.

בהצלחה!

פורסם

לא רק זה - הבעיה היא בכותרת שלך

"מעוניין לשמוע את הסאב קיקר L7"

זאת בדיוק הבעיה - L7 לא שומעים :lol:

L7 מרגישים! 8)

ואחרי שתחזור מהטיול אתה תשמע צלצולים באזניים עד המפגש הבא...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יותר נכון להגיד אחרי L7 לא שומעים

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

מה עשיתם מ L7 :)

מילא היה 18"

או שאני כבר לא שומע טוב?:p

למה אתה מצפה מהסאב הזה? הרבה עוצמה? הרבה איכות?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

L7 זה סוג של סאב להמונים, לצערנו סאבים כמו BL, Q, HAVOC, ICON לא ממש נפוצים בארץ

אולי אחרי שהיבואן של אסקנדנט יכניס את הסאבים לשוק הישראלי, נתחיל לראות התפתחות ועליית מדרגה בתחום

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני מחפש יותר עוצמה.

יכול להיות שבתיבה אטומה הוא יישמע יותר טוב?

מישהו שמע אותו בתיבה המקורית של היצרן?

פורסם

יצא לי לשמוע את הסאב בתיבה מקורית והחלטתי לקנות אותו.

היום רכשתי אותו אך שמתי אותו בתיבה של הסאב הקודם. זו תיבה פתוחה בנפח של 46 ליטר עם פורט בקוטר 10 ס"מ ואורך 30 ס"מ. הוא לא נשמע עוצמתי כמו ששמעתי אותו בתיבה המקורית. המכה פחות חזקה.

האם הוספת צמר סלעים או הוספת פורט תעזור לעניין? למי שהיה ניסיון עם הסאב הזה: איזו תיבה הייתם ממליצים כדי לקבל את הכי הרבה עוצמה ממנו? יש לציין שהוא מחובר בגישור למגבר OPUS 150.4 של פייז. לפי נתוני המגבר הוא מוציא בגישור 500 RMS ב 13.8 וולט. והגיין במגבר על חצי. האם כדאי לנסות להרים אותו עוד? אני לא רוצה לפגוע בסאב. האם לתת לו תקופת הסתגלות לפני שאני עובד איתו בכל העוצמה?

תודה לעונים.

איציק.

פורסם

אני חושב שהגיין על נמוך מאוד ...

אם הגיין על חצי זה אומר שאתה מוציא לסאב רק 250RMS

הסאב אם אינני טועה עומד על 750 RMS ...

תנסה להעלות גיין , ניסת כבר ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אני מפחד שאני ייפגע בסאב המגבר ממש חזק וכבר הזיק לסאב הקודם.. טוב וגם לזה שהיה לפניו.

אבל הם היו עד 250 RMS ולכן החלטתי לקנות את הקיקר הזה. אם הגיין על חצי זה לא אומר שהוא מקבל 250 RMS . אני טועה?

יש לציין שהמתח יציאה מההד יוניט הוא 1.8 V.

פורסם
אני חושב שהגיין על נמוך מאוד ...

אם הגיין על חצי זה אומר שאתה מוציא לסאב רק 250RMS

הסאב אם אינני טועה עומד על 750 RMS ...

תנסה להעלות גיין , ניסת כבר ?

יעקב

יעקב. הגיין זה לא ווליום! בפעם 1,000,000 (מיליון)

המגברים לרכב מוציאים תמיד את המקסימום!

הגיין נותן לנו את היכולת לאזן בין רדיו דיסק (העוצמה שהוא מוציא. 1V.-2V.4V 5V 8V וכו) לבין הקדם מגבר.

לדוגמא. עם הרדיו מוציא 2V. והגיין יכול לקבל בין 1V ל 4V. אז יהיה צורך לכוון אותו בין 2V ל 3V (כי הנתון של הרדיו מתייחס

ל1K ב 0DB. וזה נתון מקסימלי. מעשית הוא מוציא פחות)

ובנוסף! הסאבים האלו מגיעים בכמה גרסאות של סלילים. 2 אום לכל סליל או 4 אום לכל סליל.

איזה סאב יש לך? כמה אום כל הסליל אצלך. ואיך הוא מחובר?

ובנוסף איזה רדיו דיסק יש לך?

וכן יש צורך לתת לסאב תקופה של כ שבוע שבועיים. לעבוד להתרכך. ורק אז להתחיל להגביר אותו למקסימום.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הסאב שלי הוא שניי סלילים של 2 אוהם. מחוברים בחיבור טורי ל 4 אוהם.

ההד יוניט שלי הוא קלריון דגם DXZ846MC

• תוכן חדש...