Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב שנים שלא באתי למפגשים ולא נכנסתי לפה

לא יודע למה :-o:?

בקיצור יש לי בעיה מוזרה

הכנסתי את האוטו לאיציק מבית דגן (אני אולי 3.5 שנים מטפל רק במוסך שלו הוא מכיר את האוטו )

היה לי נזילת מים התברר שזה מהמשאבת מים לאחר 3-4 שעות של נסיונות פרוק זה היה בחוץ הוא הרים והוריד את המנוע לצורך פרוק טוב יצאתי מהמוסך אני נוסע הביתה ואני בא להכנס לסיבוב ברגיל מוריד משלישי לשני השני לא נכנס מזל מ ה' שיצאתי מזה אמרתי מוזר טוב התחלתי להרגיש מרגע שיצאתי שאני לוחץ גז רעש טוב חזרתי יום למחרת הוא ממש לא אהב לשמוע שזה קרה מימנו והאמת שבחיים לא היה לי נזק כמו זה שיש לי תמיד הכל היה טוב

הוא עשה לי טובה אחרי שאמר לי לבוא ביום אחר בדק ואמר לי תושבת גיר יצאה מהשילדה לך לפחח שירתך לך אותה למרות שהוא יכל לעשות את זה לבד בסדר חיפשתי בסוף אחרי 3 ימים הוא שלח אותי למישהו וזה עלה לי 300 ש"ח היה בסדר באותו יום

לפני שהוא רתך היה לי רעש בהכנסה של הילוך שלישי ושני וגם כל בור או משהו בכביש הרגשתי בהגה וברעש שעוד שניה נשבר לי האוטו

וזה חזר בדקתי אחרי זה אולי יצאה הריתוך אבל לא הכל במקום

חזרתי לאיציק הוא אמר לי לך לכיוון פרונט נשמע לי ממש לא קשור ומוזר אבל הלכתי הבחור שם אמר לי זה לא קשור לפרונט איציק שלח אותי לשם ואמר לי שהפרונט יתן חוות דעת כי אין לו מושג והוא לא יודע איך לסדר את זה ולהזכירכם בחיים לא היה לי בעיה כזו

אמרתי לו שהפרונט אמר שזה לא קשור לפרונט איציק אמר לי אין לי מושג מה זה ואני לא יכול לסדר את זה

:evil: :evil:

תבדוק תנסה מה אני צריך להתחנן איפה האחריות שלך הוא אפילו לא ניסה להכנס לעשות סיבוב הוא עסוק כל הזמן אני יש לי בעיה שלא היתה לי בחיים מישהו יכול לתת לי מוסך טוב שמבין בצרפתיות מחירים טובים יחס טוב

ויותר מיזה יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות

מדובר על 106 XSI

פורסם

נראה ששנים לא היית כאן.

ברוכים הבאים.

אנא קרא בהודעות הדביקות את "איך רושמים כותרת + תזכורות", שלח לי בהודעה פרטית ניסוח מחדש שאוכל להעתיקה ולהדביקה במקום זו שרשמת.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...