Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסט נשרף ע"י כיוון לא נכון במגבר JBL המפורסם.

יש איזה טוויטר ששרד אם אני לא טועה.

חיצונית הסט נראה חדש בלי שריטה!

והאחריות נגמרה..יש מה לעשות?

תודה מראש על העזרה.

פורסם

כן.

תיגש למוראל (או תתקדר אליהם קודם) אם יהיה לך מזל יחליפו לך חינם, אם לא תצתרך לשלם על החלפת הרכיבים.

אתה מוסר להם ומקבל אחר.

פורסם
אין לצטט הודעה מעל

אוקי הבנתי תודה.

השאלה היא מה בערך טווח המחירים שיכולים הם יכולים לבקש?

פורסם

לא כלכך מהר יחליפו מידבאסים שנשרפו.

בעבר בטוויטרים של הדוטק(MT11) המובילים שלהם היו דקים לעומת הטוויטרים החדשים(MT12), הרבה מתקינים ובעלי מערכות שהיו מכוונים את המערכת מעל היכולת שלה ומגיעים לעיוות המובילים היו מתנתקים ולכן מורל הסכימו להחליף לכל דורש.

מידבאסים שרופים זה כבר עניין אחר של שימוש חד משמעית לא נכון, גם זה כבר לא באחריות וגם שימוש לא נכון זה כבר בעיה.

לעניות דעתי יש גם בעיה במגבר, לשרוף מידבאסים של דוטק על הJBL ייתכן שמדובר על פריקת DC.

הייתי בודק קודם את המגבר כדי לוודא שאין בעיה לפני החלפה של אלמנטים ,כדי שלא יהיה מצב שזה יחזור.

under construction..

פורסם

גם אני הייתי בודק קודם כל את המגבר לגבי הרמקולים במידה והם לא יחליפו(לא חייבים כמובן) אפשר לשלוח לתיקון אולי אפשר להציל במחיר סביר.

פורסם

באמת מוזר שהצלחת לשרוף את המידבאס עם מגבר כזה חלש אני נותן לסט שלי 170 RMS בערך והסט עובד מצויין!!

(גם לי יש דוטק MK2)

כנראה יש תקלה במגבר שלך תעשה בדיקה למגבר

ולגבי המיד תלוי מה נשרף אם זה סליל אז הם יכולים לתקן במחיר סביר

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

לאורן בוא נגיד שלא באמת אתה נותן לדוקט 170 .

אבל MI16 תנסה לשלוח מייל למורל או ליסוע אליהם לנס ציונה . ותראה מה השלחות . הייתה עם הרמקול במעדה שקבע שהוא שרוף ואין מה לעשות אם זה?

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם

אתה בטוח? המגבר שלי מוצהר 167 RMS והגין פתוח עד הסוף אז כמה אני נותן לו ?

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם
באמת מוזר שהצלחת לשרוף את המידבאס עם מגבר כזה חלש אני נותן לסט שלי 170 RMS בערך והסט עובד מצויין!!

(גם לי יש דוטק MK2)

תאמין לי שאתה לא נותן לסט שלך 170 וואט RMS הוא כבר מזמן היה נצלה לחלוטין.

בנוסף, אם הגיין של המגבר שלך פתוח עד הסוף זה אומר שבקרוב אתה תפתח שרשור דומה לMI16 כי אתה תשרוף את האלמנטים בגלל עיוות.

under construction..

פורסם
לא כלכך מהר יחליפו מידבאסים שנשרפו.

בעבר בטוויטרים של הדוטק(MT11) המובילים שלהם היו דקים לעומת הטוויטרים החדשים(MT12), הרבה מתקינים ובעלי מערכות שהיו מכוונים את המערכת מעל היכולת שלה ומגיעים לעיוות המובילים היו מתנתקים ולכן מורל הסכימו להחליף לכל דורש.

מידבאסים שרופים זה כבר עניין אחר של שימוש חד משמעית לא נכון, גם זה כבר לא באחריות וגם שימוש לא נכון זה כבר בעיה.

לעניות דעתי יש גם בעיה במגבר, לשרוף מידבאסים של דוטק על הJBL ייתכן שמדובר על פריקת DC.

הייתי בודק קודם את המגבר כדי לוודא שאין בעיה לפני החלפה של אלמנטים ,כדי שלא יהיה מצב שזה יחזור.

המגבר כבר נמכר אז זה לא משנה..

אין לי מגבר באוטו כבר כמעט חצי שנה,והסט סתם יושב בבית.

פורסם

ממש לא חברים אתם מוזמנים לשמוע אצלי ברכב אין שום עיוות ושום כלום

במפגש הבא אני יגיע עם המערכת מורכבת ותשמעו בעצמכם אין לי סיבה לשקר

• תוכן חדש...