Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה שחצן וילדותי אני אומר שבמקום להלל ולשבח אולי עדיף לבדוק מה עומד מאחורי הדברים, אז מה אם זה על עיתון, ואז מה אם זה נראה טוב העיקרון של ללמוד משהו ולהבין בו זה לדעת מול מה אתה עומד

אני לא שילבתי שום וודקה, את זה לא אני הכנסתי מר בוגר

מי שהתחיל לבקר פה על מושגים שכביכול לא השתמשתי במושגים "טהורים" זה רומן, קצת דיוק,

את כל הרכיבים שמעתי, כן גם את האבסולוט, וגם את הדרייבר ה"רגיל" של הרווליטור

וגם K3P וגם ברליום ואפילו סטים שלא הזכרנו כאן (כן כן) ואפילו K2P יש לי בבית

אני פשוט יודע להגיד שלמרות שיש לי משהו זה לא הכי טוב, UNLIKE...

לראות שבין כל החיבורים מחוברים ב"מחבר על" שבנו לו שם חוטים של מילימטר בלי לשאול למה נראה לי דיי ילדותי, לחבר ל SQ חצי מערכת נראה טיפשי, לעבוד ורק בסוף ההתקנה לדעת שהרכב מכוון גם לSQ נראה חובבני

העניין הוא שאנשים קוראים משהו מעיתון ואומרים "הם שם יודעים הכל" "אם אתה לא מסכים אז כביכול אתה לא מבין", תתבגר ותאמץ קריאה והתבוננות ביקורתית, במקום להגיד ילד ילד

אני בטוח שאם ההתקנה הייתה נעשית בארץ היית קופץ ואומר משהו, חוסר ההערכה לתחום בארץ והסגידה לחו"ל היא מטומטמת

אז לפני שאתה נכנס ומבזבז זמן במכות שטותיות על הכפתורים במקלדת שלך תביע לחפות רעיון או עמדה שיש בהם קצת אבל טיפלה היגיון

הבנת את זה ברוך?

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עופר גם אתה רוצה לדון בנושא חסר ערך הזה? נו באמת כנרא שאתה לא מבין למה בידיוק אני מתכוון. אני אישית מסוג הבני אדם שלא אוהבים שמות כאלה כמו SQ. זה סתם שם, שתי מילים שמרכזים הרבה מאוד דברים. אז בגלל זה אני לא ממש בעד ההגדרות "אבסולוט שווה SQ". זה פשוט טיפשי להגיד ככה. סתם עוד רמקול שמיוצר טוב מאוד אולי. יש עוד הרבה כאלה אני מאמין או שדומים לו כך או אחרת.

אם אתה לא אוהב להשתמש במושג הזה של SQ זה עניין שלך .. למרות זאת , ההגדרה של SQ היא משהו מאוד ברור , מאוד מסוים ועם משמעות גדולה מאוד.

על מנת לבנות מערכת SQ צריך להגיע לכמה וכמה דרישות (הענות שטוחה , טונליות במה תמונה וכו ) כל אלו דברים מדידים שתלויים מאוד (אבל לא רק) בסט המותקן , ואם הסט מסוגל לקיים את התנאים הדרושים אז הוא מתאים ל SQ (יש כאלו שיותר וכאלו שפחות) .

אם אתה מעדיף לא להשתמש במושג הזה זה עניין שלך , אבל זה בטח שלא עושה אותו טיפשי. ואם אתה חושב שהאבסולוט הוא "סתם" עוד רמקול טוב מאוד שיש עוד הרבה בסגנון שלו אז אתה טועה לחלוטין. הוא אחד מהטובים ביותר , והוא טוב מהפוקל בכל פרמטר.

התשובה "אין מתקינים כאלה, כי אין ביקוש". מסכים. אבל אתה מכיר את המשפט? "מי היה קודם, ביצה או תרנגולת?"

במקרה הזה זה פשוט , קודם צריך להיות ביקוש .הביקוש כמובן מגיע בהדרגה עם התפתחות התחום בארץ ועם הדרישה מתפתחים גם מתקינים שצוברים ניסיון וידע. הבעיה היא שכמות הפרוייקטים הרצינים היא קטנה , אין יבוא של המון מוצרים טובים , ואם כן המחירים לא קשורים לכלום , וגם הלקוח בסופו של דבר לא מעוניין להשקיע יותר מידי בחלק גדול מהמקרים . ושוב למרות זאת , אני חשוב שיש כמה וכמה מתקינים מצוינים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

למה אבל למה להכניס לי מילים לפה? מה לא מובן במה שאמרתי?? עופר מה יש לך? אני לא אמרתי שמושג SQ זה טיפשי!!!

אם אתה מעדיף לא להשתמש במושג הזה זה עניין שלך , אבל זה בטח שלא עושה אותו טיפשי.
אני אמרתי שהוא טיפשי? יש לך בעיית הבנה.

תקרא טוב את הציטוט:

אז בגלל זה אני לא ממש בעד ההגדרות "אבסולוט שווה SQ". זה פשוט טיפשי להגיד ככה
עוד פעם.. זה פשוט טיפשי להגיד ככה!!! שלוש סימני קריא מספיק לך? כש תיקרא את זה אז אני כבר יודע מה בא לך להגיד, "גם אחד מספיק לי" אבל עכשיו אתה לא תגיד את זה. כנרא שלא מספיק! טיפשי ...

למי שלא מבין הסבר מפורט יותר. אני מבזבז מזמני, מתרגם חלק מהכתבה, נותן לינק לכתבה כדאי להראות לאנשים משהו מעניין.

תמיד יש איזה ליצן שיבוא ובחוסר אחריות יקפיץ מילים כמו

יותר טוב היה לוקח אבסולוט
. מה קשור? אבסולוט בריליום, מה אכפת לי מה הוא היה לוקח. זה הכתבה הם בחרו את זה וזה עניין שלהם.

שוב פעם לא נתת הסבר ענייני, אולי לא תרגמת את הכתבה כמו שצריך כי לפי מה שתרגמת מדובר בקומדיה של טעויות

"הם היו יכולים להרוויח על בריליום יותר. כי רק סט אחד של ביריליום עולה פי שתיים מסט של K3P נכון? אז למה לא לידחוף לו שתי סטים של ביריליום. מה אכפת להם?"

אם לקוח אומר תן לי סט הכי טוב K2P הוא סט שאפשר לעשות עליו רווח נקי יותר טוב, איך?

כי ברליום אפשר לדחוף פעם אחת למישהו

K3P פעמיים כי הוא הרבה יותר זול וככה לקוח חושב שהוא קיבל הרבה תמורת הבוחטות שהוא השקיע, בעיקרון, גזרו קופון על 2 יחידות במקום יחידה

אתה עדיין בגישה שכל מי שעושה משהו ברוסיה הוא מבין גדול, לא אמרתי שאף אחד לא יודע

אבל יש כאלה שמבינים וכאלה שלא

בבניה הזאת מה שמרשים זה איכות הבנייה לא רכיבים והתאמה

תגיד לי מה אתה עושה צחוק ממני. אתה מתחיל להרגיז אותי. תרגמתי לך ציטוט מילה במילה כנרא שיש לך קצת בעיה להבין מה רשום שם.

"העניין הוא, שלקוח הזמין מהמתקינים מערכת עם עוצמה אדירה, בתנאי שאיכות השמע תיהיה כמה שיותר מדוייקת ,נקיה ויכולות מולטמדיה בו זמנית. רמת הרכבים על, עם יכולת סטיה לכאן או לכאן בצעד אחד. מהרמה הגבוה ביותר אין צעד למעלה אלה רק למעתה, שזה הגרוע."
עוצמה אדירה!!!

סט אחד לא מתאים פה. כי אם תשים לב טוב-טוב, המכשיר שם הוא מכשיר DVD מולטימדיה. הוא היה חייב להתקין סט מאחורה, לא שתי מידים של 4 אינץ'.

אלה סט רציני כי, גם הרכב גדול, גם יש לו משפחה(+מסך תיקרא לילדים, רואים על התמונות), סט אחד של ביריליום לא מספיק הוא היה צריך שניים. הם בכוונה הלכו צעד אחד אחורה ולקחו לא את הטופ אלה הליין הקודם של פוקל. כי כן הם ביו מרוויחים יותר על השתי סטים של בריליום.

למה פוקל? מאיפה אני יודע למה? אולי הם הרוויחו יותר טוב אליו. מה זה משנה? הם בחרו ככה והבחור הסכים. ואני בטוח שבתחרות אממה הוא יזכה.

איזה אנשים אתם נו באמת. אתם חושבים שאני מנסה להגן על הסט שיש לי.

זה ממש חוסר כבוד מצידכם.

עופר, כן אני לא אוהב להגיד שמאקאקה=SQ

שראגאמן, מה לא מובן בהסברים שלי? ותפתח את העניים, מדובר על חוטים מינימום 2.5 מ"מ

אם לקוח אומר תן לי סט הכי טוב K2P הוא סט שאפשר לעשות עליו רווח נקי יותר טוב, איך?

כי ברליום אפשר לדחוף פעם אחת למישהו

K3P פעמיים כי הוא הרבה יותר זול וככה לקוח חושב שהוא קיבל הרבה תמורת הבוחטות שהוא השקיע, בעיקרון, גזרו קופון על 2 יחידות במקום יחידה

מה ההיגיון במילים שלך? אין לך משהו יותר טוב להגיד? לקוח לא אומר שום דבר. הוא אומר שאני רוצה מערכת כזאת וכזאת. הוא לא דיבר על סטים. ובמידת הצורך היו דוחפים לו שתי סטים של ביריליום אל תדאג! מה הקשר??? אתה מדבר כהילו הייתה שם ושמעתה מה הוא אמר.

יש שאלות?

פורסם

נראה שמישהו השקיע המון מחשבה זמן וכסף על הפרוייקט הנל ולומר את האמת לפי התמונות נראה משתלם ביותר !!:-)

עבודה יפה ונקיה רכיבים איכותיים ויוקרתיים נראה סוף!

רומן תודה על ההשקעה!

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

הבנת את זה ברוך?

תאמין לי שרגאמן, אתה צריך להיות מבקר איכות במקצוע, תצליח מאוד בתפקיד למצוא ולחפש מתחת לפני השטח - חסרונות,פגמים, ואתה גם תמצא אותם עפילו אם הם לא קיימים.

הכל בידידות ולא אישי.

לגבי המ"ע : על טעם וריח לא מתווכחים. לדעתי מושלם - לא לSQ!, אלה לפי דרישה ראשונית של הלקוח:

המערכת הוזמנה לרכב פרטי של לקוח. הבנ אדם ביקש מערכת עם דגש על איכות אפשרית, בעוצמה אדירה.

ולדעתי מושג SQ מתייחס יותר לכיוונים מאשר לרכיבים (שבחירתם מאוד חשובה גם). לא פעם ולא פעמיים שמעתי וראיתי בפורומים (כן ברוסיה!:wink:) אנשים שמצהירים שכיוונים של המ"ע שלהם ביום יום הם לגמרי שונים מכיוונים שהם מיישמים לפני תחרויות SQעל אותם רכיבים בדיוק.

כך שחברים, מספיק כאן לקטול אחד את השני אסקיו שמסקיו שכל אחד ירכיב ברכב שלו מה שהוא רוצה.

פורסם

אני לא ממציא פגמים אני פשוט מוצא אותם איפה שהם קיימים

ומה לעשות שגם בפרוייקט יפה כזה יש פגמים

הנקודה שלי היא שלא בחרו ברכיבים האלו כי הם אכן הכי טובים למשימה אלא כי זה עניין של מלאי וספקים, ותהיה בטוח שהחנות קיבלה משהו תמורת הפרסום בעיתון (אם לא ההפך)

עוצמה אדירה באיכות אפשרית ניתן להשיג בסטים טובים מאלה.

"הכל בידידות ולא אישי."

מוזר לי העניין שכרגע אתה אומר שזה לא משהו אישי במיוחד אחרי שאמרת, ואני מצטט אותך:

"אך שרגא שרגא, כל פעם שאני קורא את התגובות הטיפשיות שלך אני מבין יותר עד כמה אתה בן אדם שחצן וילדותי."

לכן קצת קשה אם הקביעה שלך בנושא לא אישי אם כי זה בעצם נסיגה חזרה למקום שממנו יצאת

אז תרגע, ואם אתה טועה זה גם בסדר לחזור בך, רק אל תשנה פתאום את מה שאמרת, זה נראה קצת אבל קצת ילדותי

פעם הבאה תבחר את ה"קרבות" האישיים שלך במקום שאתה יכול לנצח בהם ובמקום שיש בכלל טעם לאותו "קרב", בנושא הזה אין לי יותר מה להרחיב מפני שהוא לא דורש לטעמי יתר התייחסות, אני לא נוטה לריב עם אנשים שאני לא מכיר, ובטח לא בגלל אי הסכמה על רכיב מטופש

ולעניין

SQ כמו שהוא תלוי בכיוונים תלוי ברכיבים שיוכלו לעמוד באותם כיוונים, אין פה הרבה יצירתיות בנושא הרכיבים, רכיבים רגילים לחלוטין, ובטח לתחרות SQ יהי קשה להתחרות ברכבים עם רכיבים שכוללים אפשרות של שמעה נאמנה למקור, אכן ניתן להגיע בסט אפ הנוכחי לתוצאות מאוד יפות אבל לא צריך להגזים

מה שיפה בבניה הזאת זו רמת הגימור והבנייה של האלמנטים (לא מיקום) אלא הבנייה נטו

פורסם

אני לא חושב שיש מה להתווכח פה כ"כ הרבה.

רומן העלה פרוייקט, שלפי כל הדעות נראה כפרוייקט יפה מאוד.

מה זה מעניין מי שילם וכמה.

ראינו את הפרוייקט. התרשמנו. יפה מאוד.

שני הסטים של הK3P נותנים לו את העוצמה הגבוהה שהוא רוצה.

כשאר הוא עובר למצב SQ נגיד, הוא לא משנה שום רכיב, אלא בעצם גורם ליותר איזון טונאלי במערכת. בלי סטים מפוצצים וסאבים בועטים.

הסט K3P לא סט שעומד ברמה אני מניח כמו האודיופיל של גנסיס. או אבסולוט לדוגמה.

אבל הוא כן משרת את המטרה. הוא עוצמתי מאוד ומספק את העוצמה שהבחור ביקש, וכאשר מידי פעם בתחרות או לא ידוע מה הוא רוצה לקבל יותר איזון, הוא מעביר למצב SQ. לא. הוא לא יוכל להתחרות ברכבים עם סטים כמו אבסולוט בהתקנה נכונה. אבל הוא יקבל יותר "SQ" נגיד מהמערכת במקום פיצוצים שהוא מקבל במצב רגיל.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אני נדהם כל פעם מחדש איך כל נושא נהפך פה לויכוח!

כנראה שכל כך משמעם בפורום בזמן האחרון (שזו גם התחושה שלי) שאנשים מחפשים מתחת לזכוכית על מה להיתפס ועל מה להגיב.

כמה דברים:

לא יודע איך הגעתם לנושא של לדחוף סטים ללקוח: ברוסיה בשונה מהארץ, כל מוצר שנמכר מופיע באינטרנט עם המחיר שלו (מחיר זול יותר מאירופה לרוב) החל מקליפורניה בום (והם לא נמכרים שם) עד למגברים של BRAX ודומיהם.

ולא כמו כאן שיש יבואנים שאוסרים על חנויות לפרסם מחירים ומנסים למכור מוצרים בשיטת המצליח.

אז אני לא חושב שלבחור היתה בעיה לבדוק את המחיר של הסט (ואיך לעזעזל הגעתם לזה)?!

דבר שני: רוב הסדנאות ברוסיה מוחזקות על ידי אנשים שזכו בתחרויות באירופה, עברו הכשרות שם, שופטים באמה ו IASCA.

ויש לנו המון מה ללמוד מהם , אם בהתקנה, בחירת רכיבים, שילוב בין רכיבים וכו וכו.

ואני עוד לא שמעתי על משתתפים וזוכים מהארץ באירופה.

והרכב לא נבנה בתור רכב SQ טהור וגם כנראה לא הולך להתחרות בשום מקום.

ועוד דבר: רומן השקיע ותרגם כתבה בעיתון כדי לשתף את חברי הפורום במשהו שהוא חשב שעניין את כולם.

וזה מאמץ לא קטן.

ולבוא ולקטול ככה!

אני חשבתי לתרגם כמה מאמרים, אך התרד הזה "טיפה" הוריד לי את החשק.

פורסם
אני נדהם כל פעם מחדש איך כל נושא נהפך פה לויכוח!

כנראה שכל כך משמעם בפורום בזמן האחרון (שזו גם התחושה שלי) שאנשים מחפשים מתחת לזכוכית על מה להיתפס ועל מה להגיב.

כמה דברים:

לא יודע איך הגעתם לנושא של לדחוף סטים ללקוח: ברוסיה בשונה מהארץ, כל מוצר שנמכר מופיע באינטרנט עם המחיר שלו (מחיר זול יותר מאירופה לרוב) החל מקליפורניה בום (והם לא נמכרים שם) עד למגברים של BRAX ודומיהם.

ולא כמו כאן שיש יבואנים שאוסרים על חנויות לפרסם מחירים ומנסים למכור מוצרים בשיטת המצליח.

אז אני לא חושב שלבחור היתה בעיה לבדוק את המחיר של הסט (ואיך לעזעזל הגעתם לזה)?!

דבר שני: רוב הסדנאות ברוסיה מוחזקות על ידי אנשים שזכו בתחרויות באירופה, עברו הכשרות שם, שופטים באמה ו IASCA.

ויש לנו המון מה ללמוד מהם , אם בהתקנה, בחירת רכיבים, שילוב בין רכיבים וכו וכו.

ואני עוד לא שמעתי על משתתפים וזוכים מהארץ באירופה.

והרכב לא נבנה בתור רכב SQ טהור וגם כנראה לא הולך להתחרות בשום מקום.

ועוד דבר: רומן השקיע ותרגם כתבה בעיתון כדי לשתף את חברי הפורום במשהו שהוא חשב שעניין את כולם.

וזה מאמץ לא קטן.

ולבוא ולקטול ככה!

אני חשבתי לתרגם כמה מאמרים, אך התרד הזה "טיפה" הוריד לי את החשק.

+++++1

פורסם

כי יש כאן אנשים בפורום שרואים את הכל (וזו נראה לי השקפת עולמם הכללית) בראיה ביקורתית ביותר, לא מוכנים לפתוח את הראש שלהם לדברים חדשים ויצירתיים, כן כן הרכב הזה זו יצירה לדעתי!

הם כל הזמן מחפשים ומחפשים חסרונות בכל שרשור כאן בפורום, ובשביל מה? בשביל להראות לכולם כאן פעם נוספת עד כמה הידע (ורק הידע) שלהם רחב. בזמן האחרון אני קורא קצת בפורומים בחול בעיקר ברוסיה, וכן צריך פשוט להסכים עם זה שהם שם על כל ה"וודקה" כמה עשרות צעדים קדימה מישראל בתחום האודיו המקצועי לרכב, אבל האנשים האלה (הקוטלים) לא מוכנים את העובדה הזאת וזהו. גם לי היה רעיון להביא לכאן כמה תרגומים (לי זה קל מרוסית לעברית) אבל התגובות שאני מוצא בתרד הזה מוציאות את כל החשק.

לשרגא: אני לא חוזר בי ולא נעליים, אומנם אני עולה ישן מרוסיה אבל יש לי אופי מרוקאי.

פורסם

הם שם כנראה יותר טובים ,כי לאלו שיש כסף להשקיע ,לא שמים ז**ן על הכסף אלא על האיכות של ההתקנה . וכשהאיכות של ההתקנה היא במקום ראשון , אזי אתה רואה בנאדם עם פוקאל פשוט והתקנה שנראית מאוד מקצועית .

ואבנר זו התשובה מדוע הבנאדם רצה פוקאל ולא אבסולוט (ודרך אגב לפי מה שרומן הביא בפעמים האחרונות , מאוד יתכן ואין שם שוק לאבסולוט כי אפשר להביא את הסקאןספיק , ולסדר את הקרוס כך שהוא ישמע כמו אבסולוט ), כי הוא רצה את הרכיבים האלו , אבל לא וויתר על התקנה סופר מקצועית

הביקורת שלך נובעת מזה שלשמעון יצא שם של יקרן , ורק אלו שיש להם המון כסף על רכיבים ישקלו להגיע אליו , אבל שם אם לשמעון היה מוניטין כזה , היו מגיעים אליו עם פוקאל פשוט

בברכה יהודה

פורסם

SQ...? אף אחד בפורום שם הפורום "הרוסי" לא מדבר על SQ, המושג הזה ניפגש שם מאת מאוד. אין נושאים דומים ל "המלצה על מערכת SQ עד 5K" כאלה דברים לא תיפגשו שם.

על מה מדברים שם?

ניפתח נושא, ביקורת על מוצר נגיד סט קומפוננט מסויים, טוויטרים, מידבאסים או כל דבר אחר...! מישהו רוצה להגיב, הוא עושה את זה עם אחריות, עומד מאחורי המילים. מסביר בידיוק איפה הוא שמע את הרכיב המדובר, באיזה רכב, עם איזה התקנה היו המידבאסים או הטוויטרים למינהם, לאיזה מגבר היה מחובר ואפילו עם איזה חוטים היו מחוברים האלמנטים. איזה דגמים, איך היו נישמעים המידבאסים.

איך היו נישמעים המידבאסים? לא שהם דומיננטיים, פאנצ'יים או מפוצצים את הדלת. אלה ממש מסבירים איך נישמע הבאס, קול של איזה זמר, נגיעיות של אצבעות המנגן על הגיטרה. באס עמוק או באס גבוה מידי, מה אמיתי ומה לא, איזה כלי נגינה שונים. האם המידבאס מנגן בדלת או לא וצריך ליבנות לו תיבה. יש הרבה מאוד ציוד שונה ותמיד נימצא מישהו ששמע אותו איפה שהו, רק אז יכול לתת דעה ביקורתית על המוצר הזה. אין שם הרבה דיבורים על כסף. תמורה וכאלה! אנשים שם מדברים תכלס על איכות שמע ברכב.

יש הרבה בעלי מקצוע בפורום שמתעסקים בזה כמקצוע יום יומי שלהם והם עוזרים שם הרבה ויודעים הרבה. הם מנצחים בתחרויות בלי אבסולוט.

אם מישהו אומר משהו בלי הסבר מפורט!! אז תגובה הבאה שבא אחריו היא שאלה, באיזה רכב הוא שמע את הרכיב ואיזה התקנה הייתה שם. או שהוא שותק או שהוא בידיוק מסביר על מה מדובר. ועם מישהו לא מסקים הוא נישאר עם הדע שלו ואומר, טוב לדעתי הXXX נישמע יותר טוב בזה ובככה, ככה וככה. הסבר מפורט!!! אם אין לו מה להגיד אז כולם שוכחים מהתגובה הזאת תוך שניה.

ציטוט מהודעה:

חדש בתחום מבקש הצע. זה השם של הנושא

הודעה:

שלום לכל המכובדים שבפורום.

מרשותי...

רכב מסוג פורד פוקוס סדן. רושם אפילו סוג של הרכב האם זה סדן הוא היצ'באק.

מגבר DLSMA41 ונותן לינק למגבר

ראש שזה הHU. אין במקומה מחשב.

אקוסטיקה: מקורית של הרכב. שזה אומר קומפוננטים (רמקולים)

איטום: אין

תקציב: אין אבל כמובן שרוצה משהו איכותי מבין רכיבים הזולים שבשוק. תבינו טוב, "הזולים" זה לא אומר"קליפורניה בום"

מה אני שומע: מהפופ וז'אז עד קלסיקה, לא אוהב מוסיקה אליקטרונית.

השאלה: בקיצור הוא שואל על איזה סאב וופר לבחור, שואל כמה יעלה לו איטום בתנאי שהוא עושה אתו לבד, שימו לב שמדובר ברמקול מקורי של רכב וכבר איטום. שואל על מגבר השני לסאב וופר ומציא הצעות שלו.

זה בן אדם שחדש בתחום. והוא אומר שהוא חדש. והוא אומר שהשמיע שלו לא מי יודע מה אבל הוא מבין מה זה שמיע נוחה של מוסיקה.

על מה אתם מדברים בכלל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...