Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שאם ההעיריה תפצה אותך היא לא תהיה יותר צדיקה מחברות הביטוח.

בפוליסות נהוג לציין שאם מדובר בסט, וחלק מהסט נהרס/אבד/נשבר/נגנב/נשרף וכיו"ב, אתה לא תקבל סט חדש, אלא את החלק היחסי שבו או תחליפח לחלק היחסי.

בא נגיד שפרצו לך לבית ותוך כדי חיפוש שברו לך סט צלחות מקריסטל בהזמנה מיוחדת. נניח שאין להשיג את הסט הזה כלל. אתה תקבל פיצוי רק על החלק היחסי של הסט.

בדיוק על זו הדרך גם תקבל פיצוי על חישוק אחד.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
ניתן לצלם עם פלאש, תאורה נוספת,

השאלה היא לדעתי אם זה שווה את זה. אם הנזק הוא מהותי כספית - הייתי מוצא דרך לצלם.

אם אתה מספיק עקשן - לך על זה. הרי ברור כמעט לחלוטין שהצדק איתך.

זה ברור לגמרי! לפי חוק הנזיקין, פקודת עוולות בניה, הוא רשאי לגשת אליהם, ואם לא יקבל את מבוקשו (בתחום הסביר, כמובן), אז הוא רשאי ללכת לבד"נ לתביעות קטנות.

ולמגיב שמעלי:

אתה רציני? לאזן?! איך בדיוק לאזן עם עיקום כזה?! :shock: אני מקווה בשבילך שאתה לא היית עושה את זה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אז זהו, יש לי ג'אנט במצב דומה ונוסע, אני גם מכיר עוד כמה אנשים בינהם חברי פורום שנוסעים עם ג'אנט שחווה מעיכה כלשהי והאוטו נוסע ישר ללא רעידות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

עדכון:

דיברתי עכשיו עם מחלקת "ביטוחים ונכסים" של עירית הרצליה והם אמרו שעומדות בפני שתי אופציות:

• מאחר וכנראה הנזק יהיה גבוה מ-1500 ₪ (יש רעשים מכיוון ההגה בזמן הזזה ימינה/שמאלה במרכז ההגה) אני יכול להפעיל את הביטוח שלי (שמאי, השתתפות עצמית וכו') ולאחר התיקון לשלוח להם את הפירוט כולל טופס מחברת הביטוח המפרט את ההשתתפות העצמית ששילמתי והערך של העדר תביעות ל-3 שנים שאני אצטרך לשלם. איך חברת הביטוח שלי תסגור את הנושא מול עירית הרצליה זה כזה לא ענייני.
  • לא להפעיל את הביטוח ולתקן הכל על חשבוני ולאחר מכן לשלוח אליהם את החשבון והם ידונו בזה (הם לא יכולים להבטיח לי אם הכיסוי יהיה מלא לפני שהם רואים מה תוקן). במקרה הזה זה יקח משהו כמו 4 חודשים עד שיאשרו זאת בעיריה. אגב, במקרה שעירית הרצליה לא משלמת אני יכול לתבוע במקרה הצורך את חברת הביטוח המקיף שלי לאחר מעשה וחברת הביטוח שלי תשבור את הראש עם עירית הרצליה- כלומר מחזיר את הגלגל אחורה לאופציה הראשונה.

האוטו יכנס בימים הקרובים למוסך להערכת הנזק (בעיקר הרעשים מההגה ומהמתלה הקדמי) ואז אני אחליט.

יש למישהו המלצות או תובנות נוספות?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

חתיכת בור.

בתור רוכב אופנוע בהרצליה, אני מאד מקווה לזכור את השירשור הזה כשאני אסע על הכביש הזה (במיוחד בלילה).

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם

תסביר שוב את עניין הפיצוי לגבי ההעדר תביעות

הם ישלמו לך העדר תביעות למשך 3 שנים?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לצערי, כבר קרו לי מקרים כאלו לא אחת.

מה שאני ממליץ לעשות הוא כדלקמן:

לצלם את הבור ואת הזק לרכב.

לגשת לשמאי רכב ולקבל הערכת נזקים וכמובן חשבונית שלו על השירות.יש לבדוק בשבע עיניים את הנזק לצמיגים, ג'אנטים, בולמים, כריות בולם, משולשים, שלדה, פלסטיקה וכו' וכל דבר שיכול להנזק מבורות.

לגשת למוסך ולתקן, ולקבל חשבונית על התיקון.

להגיש לעירייה הרלוונטית בצירוף מכתב דרישה והתראה לפני נקיטת הליכים.

ישלמו - מה טוב.

לא ישלמו - לתביעות קטנות.

HFturbo

פורסם
תסביר שוב את עניין הפיצוי לגבי ההעדר תביעות

הם ישלמו לך העדר תביעות למשך 3 שנים?

כן, הם אמרו שחברת הביטוח שלי צריכה לתת לי מכתב המסכם את הפגיעה שלי מבחינה כספית במידה ואין לי העדר תביעות ל-3 שנים והם יפצו אותי.

גם לי זה היה חדש, אבל כנראה כך הם פותרים את המקרים האלו. יותר זול להם לפצות אותי על זה מאשר לשאת בעלות התיקון המלאה (אותה חברת הביטוח שלי נושאת).

הכיוון כרגע הוא הכנסת האוטו מחר למוסך להערכת הנזק, כנראה שאני אפעיל את הביטוח למרות שזה לא הוגן כלפי הביטוח שצריך לשאת בנזק. אבל אני לא יכול לדאוג לאינטרס של חברת הביטוח שלי, אם היא תרצה היא יכולה לתבוע את עירית הרצליה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הפעלת הביטוח שלךתייקר את הפוליסה שלך שלא לצורך.

לעירייה יש ביטוח והיא תפעיל אותו ממילא. גש לשמאי פרטי. תקבל פיצוי מלא בסוף.

HFturbo

פורסם

אם כבר אתה חושב על הביטוח שלך, בדוק איתם חגבי תביעה כמו בתאונה.

זאת אומרת שמישהו נכנס בך החברת ביטוח שלך משלמת לך תיקון ואחרי זה תובעת את הביטוח של זה שנכנס בך.

אל תסכים בשום אופן שתהיה תביעת ביטוח על שמך, אם תקבל פיצוי זה יהיה לפרמיה בשנה הבאה, מה יהיה בעוד שנתיים ושלוש שגם שם הפרמיה תהיה יחסית גבוהה? על זה לא נראה לי תקבל פיצוי עכשיו כי אין להם דרך לדעת מה יהיה תעריף הביטוח שלך בעוד שנה שנתיים ולכן לא תהיה דרך לפצות אותך על זה כספית.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...