Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

לא מזמן הפכתי לחבר בפורום,ואמנם שאלתי לא מזמן מס' שאלות לגבי שמן מנוע וכו' (מרק היי,עדיין לא הייתי במוסך בנוגע לכל הבירורים - אם אתה זוכר)

האמת שיש שתי שאלות שרצית לשאול גם ספציפית בנוגע אליי אך גם לידע כללי.

בבעלותי גולף שנת 2003 מנוע 2 ל' אוטומטית,עברה 102K פלוס מינוס...

הרכב אמור להיכנס למוסך לתיקון כפתור קטנטן בפנים הרכב,ורציתי לשאול את חברי הפורום לפני שאני שואל את חברי המוסך...

אז באופן כללי, האם יש "תאריך תפוגה" לבולמי זעזועים?בפשטות בעצם מהו אורך חייו של בולם? אני שואל כי אני נוסע ברכב ולא מרגיש שהוא נוסע בצורה נוחה ממש.כל בור מע"צ קטן שאליו נכנס הרכב נשמעת "מכה" שהרכב מקבל ומרגיש כאילו ממש כואב לו והוא לא יודע להתמודד עם תנאי הכביש.ואני לא מדבר על תנאי שטח אימתניים כן...נגיד שאני יוצא מחניה שבסופה מדרכה שטוחה הרכב ממש משמיע זעקות כאב כאשר הוא יורד לכביש...איני מבין גדול אך האם תיאוריי תואמים למצב בו בולמי הזעזועים ברכב פחות או יותר גמורים? (אם אתם רוצים לקבל דוגמאות נוספות כדי להגיע לאבחנה מדוייקת אין בעיה...)

אותה שאלה לגבי תושבות מנוע גיר.מהו אורך חייהם של תושבות אלו?לגבי הגיר,כל פעם שאני מכניס להילוך אחרי התנעת הרכב מורגשת חבטה ושוב,איני מבין גדול אך אני סבור שתושבת הגיר גם בערוב ימיה...

תיכננתי כמובן לשאול את אנשי המוסך את כל השאלות האלו,אך אני רוצה לקבל גם תשובות מכם כדי שלא ינסו לסבן אותי....

תודה וערב טוב

• תוכן חדש...