Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו יכול לעשות השוואה עניינית בין 3 המכוניות הנ"ל? המכונית מיועדת לאדם בן 50, שנוהג כמו צעיר. עליו לנסוע הרבה, בערך 500 ק"מ בשבוע.

תודה!

פורסם

אם אתה נוהג כמו צעיר-אז המזדה 3 תתאים לדרישות שלך.

אם אתה נוהג הרבה- המגאן תתאים טוב יותר לדרישות שלך.

הפוקוס, רכב מעולה, יהיה פשרה בין שתי האפשרויות, לא מהיר וזריז כמו המזדה ולא ברמת נוחות והבטיחות של המגאן.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

אם "נוהג כמו צעיר" = "נוהג שלא בשיקול דעת ובנוסף לא מיומן" אזי דווקא הבטוחה יותר מתאימה, לא?

אם הכוונה לחדוות נהיגה כלשהי, מבין ה - 3 המאזדה מומלצת (ברשותי כמעט 3 שנים, נהגתי גם על מגאן ופוקוס - רכבי ליסינג של עמיתים).

בהצלחה.

106GTI - Deus ex machina

פורסם
האם מישהו יכול לעשות השוואה עניינית בין 3 המכוניות הנ"ל? המכונית מיועדת לאדם בן 50, שנוהג כמו צעיר. עליו לנסוע הרבה, בערך 500 ק"מ בשבוע.

תודה!

500 ק"מ בשבוע זה לא הרבה, קצת מעל הממוצע , אני נוהג כ 1000 ק"מ בחודש ולכן בחרתי במאגאן, נוחה בטוחה מרווחת ועושה את העבודה בנינוחות.

החיסרון היחידי היא המחסור באיבזור, גם פה קראסו פשוט מפשלים בגדול.

פורסם

אני מצטרף להמלצה על מגאן.

בתנאים שלא צריך לדאוג לתיקונים לא הייתי מתפשר על נוחות ונוחות הישיבה במגאן היא פשות נפלאה. ואני עוד במרחק של 15 שנים מגיל 50.

תוסיף לזה רמת בטיחות גבוהה (מ2006 בקרת יציבות כסטנדרט-חשוב למי שנוהג כצעיר) ותקבל חבילה עדיפה יותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...