Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

כידוע לכולם, על מנת לקבל תשלום עבור אחזקת רכב ממקום העבודה חובה להיות בעל רכב.

מכיוון שאינני מחזיק רכב, אך אבי כן, חשבתי על רעיון שבו אני אוסיף את שמי לרישיון הרכב של אבי.

להפתעתי, מבירור שערכתי מול משרד הרישוי, נמסר לי, שעל מנת להוסיף את שמי לבעלות הרכב, הדבר כרוך בהופסת יד לרכב למרות שמדובר ברכב של אבי!!!

הנה ציטוט מתוך משרד הרישוי:

הוספת בן או בת זוג לרישיון הרכב, מתבצעת במשרד הרישוי בנוכחות שני בני הזוג. עליכם להביא את תעודות הזהות שלכם וכן את רישיון הרכב. הוספת שם בן או בת הזוג אינה כרוכה בתשלום ואינה מוסיפה יד בקובץ הבעלים.

הוספת שם שותף או קרוב משפחה לבעלות הרכב: במקרה של הוספת שותף או קרוב משפחה כגון: הורים, אחים, ילדים וכדומה, הרישום מתבצע בתשלום ובהוספת יד בקובץ הבעלים לרכב כמו כל העברת בעלות. הרישום מתבצע בסניפי הדואר בלבד.

אני מאוד ממורמר ומאוכזב מהחוק חסר כל הגיון הזה שלמעשה מונע ממני לקבל את דמי אחזקת הרכב.

אשמח אם יש לכם רעיון נוסף ויותר מוצלח מה עלי לעשות בסיטואציה הזאת על מנת בכל זאת לקבל את מה שמגיע לי.

בברכה,

מוטי.

פורסם

אני מאוד ממורמר ומאוכזב מהחוק חסר כל הגיון הזה שלמעשה מונע ממני לקבל את דמי אחזקת הרכב.

מדוע שתקבל החזקת רכב? האם אתה משתמש ברכב הנ"ל כדי להגיע לעבודה. אם לא אתה למעשה מרמה את המעסיק שלך ולכן לא ברור לי כל עניין המירמור.

בכל אופן אם הרכב זקן יחסית ובעל מספר ידיים מועט, הוספת יד נוספת לא תשפיע על מחירו בעת מכירה. בדוק בחוברת של יצחק לוי.

פורסם

א. זה החוק.

ב. ברבים מהמקומות מתאפשרת קבלת אחזקת רכב כאשר אתה מביא תצהיר מאושר נוטריון שבוא כתוב שאתה משתמש ברכב הזה. גם בעל הרכב צריך להצהיר שאתה משתמש.

ידע אישי - במשרדי ממשלתיים הכירו באישור שכזה לצורך אחזקת רכב.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

קנה מפירוקיה רכב ישן שעבר תאונה אבל יש לו טסט

סגור עם בעל הפירוקיה שהרכב והחלקים נשארים אצלו - ואתה רק מקבל בעלות על הרכב

כל בעל פירוקיה יסכים בשביל איזה 200 ~ 300 שח , גם ככה הרכב נשאר אצלו - ולך זה יעלה כולל העברת בעלות בסביבות ה500 שח ..

והנה יש על שמך רכב - והחזרי רכב

פורסם

אתה ממורמר? הרכב לא שלך ואתה לא נוסע איתו לעבודה,אז למה שתקבל עליו החזרים?

ושנית,במידה ותוסיף יד ותקבל עליו החזרים,ההפרש של היד בהורדת מחיר,יהיה פחות מהכסף שתקבל עליו.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אני רוצה להבהיר לכל האנשים שהגיבו פה בדיון שאינני חייב להיות הבעלים הבלעדי של הרכב ואינני חייב להגיע עם הרכב לעבודה על מנת לקבל את דמי אחזקת הרכב.

זה מה שנאמר לי במקום העבודה ולא משהו שאני ממציא עכשיו, אז כולכם יכולים להיות רגועים עכשיו.

פורסם

קיבלת המלצה בתגובה 4 שאולי יכולה לפתור לך את הבעיה.

בדוק האם אתה חייב להציג רשיון רכב תקף - אם כן, ההצעה הזאת לא תעזור לך.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

1. אם עושים את הקומבינה של רכב ישן רק על-מנת לקבל דמי החזקת רכב, יש לקחת בחשבון שזה יעבוד רק כל עוד יש לרכב הישן הנ"ל טסט.

ואם הרכב בפועל מפורק יהיה בעיה לחדש לו את הטסט מן הסתם.

וגם אם באמת קונים איזו פיאסטה רק בשביל זה, צריך עדיין לשלם אגרת רישוי וכו'.

2. אני לא מבין על מה אתה מתרעם.

דמי החזקת רכב מגיעים למי שבבעלותו רכב. (לכן קוראים לזה ככה)

אין בבעלותך רכב.

לכן לא "מגיע" לך דמי החזקת רכב.

ככה פשוט.

אם יהיה בבעלותך רכב (מה שכרוך בהעברת בעלות והפסד "יד", או לחלופין חתונה עם אישה בעלת רכב...) תקבל דמי אחזקתו.

אם אתה מוצא בכל זאת דרך לתכמן את המערכת - שיהיה לך לבריאות. אבל הגישה שלך של "מגיע לי" מטופשת להחריד.

• אהבתי 1

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

שאלה דומה: הרכב שלנו רשום על שם אשתי מטעמי ביטוח, לפי המלצת הסוכן כי לה היה רכב על שמה בעבר ולי לא. כך ההנחה בתשלום הביטוח תהיה גדולה יותר. אם אני אוסיף את שמי לבעלות על הרכב, האם תהיה בעיה או עליה במחיר מבחינת הביטוח?

הסיבה שאני מעוניין בזה היא שאני רוצה להעביר את האוטו טסט מבלי לקבל יפוי כח מאשתי או את הת"ז שלה, וגם חידוש הרישיון מגיע כל הזמן לכתובת הישנה של בית הוריה מה שמהווה קצת בעיה.

NASCAR = Non Athletic Sport Created Around Rednecks

• תוכן חדש...