Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי אפשרות לקנות פיג'ו 106:

שנת 99

נפח מנוע 1400

אוטומטית

יד ראשונה

65,000 ק"מ

במחיר של 22,000 שקל.

יש לי מספר שאלות:

1. מישהו יודע מה הצריכת דלק של 106 אוטומטית וידנית (יותר מעניין האוטומטית...).

2. עד כמה הרכב בטיחותי ? למשל סוויפט שבדקתי הבנתי ממש ממש לא בטיחותית...

3. מה לגבי תקלות מכאניות שיש לרכב זה?

4. האם שוק החלפים של הרכב טוב?

5. האם המחיר נשמע טוב?

תודה,

גלעד.

פורסם

1. צריכת הדלק לא צריכה להדאיג אותך, היא רחוקה מלהיות קטסטרופלית והיא נעה בין 1:12-15 תלוי בנהיגתך.

2. יחסנית לשנתונו הרכב ביטחותי, מצוייד ב-2 כריות אוויר וחלק מהמכוניות צויידו ב-ABS (זאת הייתה אופציה ברכישה).

3. מנועי ה-TU ובכלל ה-106 מראה אמינות טובה, אבל הכל כמובן תלוי איך התייחסו לרכב, סה"כ מדובר על רכב אמין (למרות כל הדעות).

4. מחיר הוא פונקציה של היצע וביקוש, ומכיוון שאנחנו לא מכירים את הרכב ואת מצבו המכאני אי אפשר לדעת.

מה שכן, הק"מ נשמע נמוך במיוחד, הייתי בודק עם 20 עיניים מכל הכיוונים (ומתרחק מאוטומט, במיוחד בארופאיות).

בהצלחה!

פורסם

שמע, יש לך מציאה ביד.

אם מדובר ב XR אזי המחיר שאתה מקבל הוא הרבה מתחת למחירון (בערך 15% ) לרכב יחסית מבוקש.

וכן ק"מ נמוך מאוד בצורה מופלאה ועוד יד ראשונה.

אם אתה שואל אותי, זה יותר מידי טוב מכדי להיות אמיתי.

אין ארוחות חינם, תבדוק טוב טוב איפה הקאצ' כאן(אני בטוח שתגלה משהו מעניין).

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

כמו שאמרו - בדוק את עניין הק"מ.

במידה ומדובר ברכב עם ק"מ אוטנטי, שטופל כהלכה,

מדובר במציאה.

רוב ה-106 שחוטות, שעברו התעללות כזו או אחרת

עקב קרבת המשפחה ל"אגדה" (להלן 106-ראלי-שלדה-מטורפת).

• תוכן חדש...