Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חושב לרכוש רכב שאת הרוב שחטו אך הרכב הזה ספציפית מטופל במורשה ויש לו ספר טיפוליםוהן אדם שדיברתי איתי אומר שהוא מתחייב על האוטו ולא פוחד מבדיקה.

רציתי לשאול מה מכון יכול להגיד על מנוע? אפשר לבדוק אם המנוע במצב טוב או שזה כמעט ובלתי אפשרי מבלי לפתוח ולראות?

הרכב המדובר זאת הונדה סיויק 93 ידנית

אודה מאוד למי שיעזור לי כי זה רכב בעייתי מהבחינה הזאת אך הוא עם התמורה הגבוהה ביותר לכסף הנ"ל

תודה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

לא הבנתי מה זה "לרכוש רכב שאת הרוב שחטו" מה הכוונה לשחטו ?.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

כן ירדתי מהטמפרות והדדרות.... בגלל שכל מה שמצאתי במצב ממש לא משהו

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

כבר שמעתי מקרים שאנשים קנו רכב אחרי בדיקה במכון ונפלו.

תחקור אתה את הרכב,תחקור את המוכר,כמה ידיים עבר וכו',

מצב הפנים יכול גם להעיד,טיב השמנים והנוזל קירור,תוודא היסטוריית טיפולים וכו'.

porsche 914,2.0,1970

פורסם

שום דבר לא נותן לך ביטחון ב100%. כשאתה קונה רכב משומש אתה קונה חתול בשק. תלמד לחיות עם זה, או שתאסוף שקל לשקל ותקנה חדש.

בדיקה במכון יכולה לתת לך אידיקציה לא רעה על מצבו של הרכב. מצד שני, תוצאות הבדיקה מלאות בכסת"חים שפשוט מסתירים את האמת.

בדיקה אצל בעל מקצוע שמכיר היטב רכבים כאלו גם כן יכולה לתת אידיקציה לא רעה. ומצד שני, אין שום אחריות על תוצאות הבדיקה הזאת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

או קיי תודה רבה.

אני אתחיל עם בדיקה מקיפה שלי כמו שמנים נוזלים ומצב מה שרואים בלי מיכשור ואמשיך הלאה לבדיקה כדי לבדוק שלדה

רכב חדש לא יצא לי לקנות וגם אין לי צורך כי אני קונה למקסימום שנה וחצי ואחרי זה כבר אעבור למקום בו אני אוכל להרשות לעצמי הרבה יותר מהרכבים האלה.

• תוכן חדש...