Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קאצ' היחידי הוא כמו שאתם יודעים יש למאזדה 3 את המערכת המובנית של החברה

עכשיו רציתי לדעת עם אפשר להשים רדיו דיסק מבלי להוציא את המובנה כי הוא יפה פשוט אני אוהב זה מוסיף המון ...

אז האם תוכלו להרכיב לי מערכת טובה

עם

1. רדיו דיסק

2.מגבר(עכשיו במגבר לפי מה שהבנתי הכי טוב 6 ערוצים , אבל אני לא יודע אם לקנות 1 בעל 6 ערוצים או 2 שאחד 2 ערוצים ואחד 4 ערוצים) תייעצו לי בבקשה..

3.סאב , לא יודע עם סאב כפול או סאב אחד, יש למאזדה 3 תא מטען גדול ככה שהוא יכול להכיל הרבה

4. 2 קומפוננט קדימה ואחורה , ושתיהם בדלתות.

וסתם עוד 3 שאלות...

1.הלכתי לחנות ביקשתי שהוא ירכיב לי מערכת טובה

והוא במחיר הזה שם לי גם 2 מסכים בתושבות עם די וי די ..וזה הפינוק כמו שאמא אומרת שזה בחירה בשבילי..או הדי וי די או קסנון או מגנזיום ...מה אתם ההיתם בוחרים?

2.כיסוי של עור בופלו כדיי להשים?? מזה בכלל זה יפה?

3.GPS של MIO או ASUS? האסוס זה A639 שהוא מחשב כף יד והמיו C310 גיפיאס נטו..

בנוגע לאיכות שמיעה , שומעים חזק ? והניווט מדוייק מה אתם ממליצים?

נ.ב

הגיפיאס לא קשור ל10-12 אלף

סליחה על הסטייה של הנושא פשוט לא רציתי לקפץ ממקום למקום..

המון תודות לעוזרים!!! :oops:

פורסם

רדיו דיסק: 1000-1600 ש"ח

קומפונט קידמי: 1500-3000 ש"ח

מגבר 4 ערוצים חזק: 2500-4500 ש"ח

סאב: 1000-2000 ש"ח

איטום הרכב: 900 ש"ח

חיווט: 500 ש"ח

התקנה: עם יש ידיים אז כמעט חינם..אם אין אז 600-2,000 ש"ח

בהצלחה..

מנואל!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
קאצ' היחידי הוא כמו שאתם יודעים יש למאזדה 3 את המערכת המובנית של החברה

עכשיו רציתי לדעת עם אפשר להשים רדיו דיסק מבלי להוציא את המובנה כי הוא יפה פשוט אני אוהב זה מוסיף המון ...

אז האם תוכלו להרכיב לי מערכת טובה

עם

1. רדיו דיסק

2.מגבר(עכשיו במגבר לפי מה שהבנתי הכי טוב 6 ערוצים , אבל אני לא יודע אם לקנות 1 בעל 6 ערוצים או 2 שאחד 2 ערוצים ואחד 4 ערוצים) תייעצו לי בבקשה..

3.סאב , לא יודע עם סאב כפול או סאב אחד, יש למאזדה 3 תא מטען גדול ככה שהוא יכול להכיל הרבה

4. 2 קומפוננט קדימה ואחורה , ושתיהם בדלתות.

וסתם עוד 3 שאלות...

1.הלכתי לחנות ביקשתי שהוא ירכיב לי מערכת טובה

והוא במחיר הזה שם לי גם 2 מסכים בתושבות עם די וי די ..וזה הפינוק כמו שאמא אומרת שזה בחירה בשבילי..או הדי וי די או קסנון או מגנזיום ...מה אתם ההיתם בוחרים?

2.כיסוי של עור בופלו כדיי להשים?? מזה בכלל זה יפה?

3.GPS של MIO או ASUS? האסוס זה A639 שהוא מחשב כף יד והמיו C310 גיפיאס נטו..

בנוגע לאיכות שמיעה , שומעים חזק ? והניווט מדוייק מה אתם ממליצים?

נ.ב

הגיפיאס לא קשור ל10-12 אלף

סליחה על הסטייה של הנושא פשוט לא רציתי לקפץ ממקום למקום..

המון תודות לעוזרים!!! :oops:

א. באמת אף אחד כאן לא עובד שלך - מה זה "תרכיבו לי מערכת"? תרכיב לעצמך.

ב. עם כל כך הרבה כסף וכל כך הרבה פינוק מאמא - הייתי משדרג את הרכב ל6 במקום 3.

ג. אם כבר מכל הדברים האלה - הקסנון זה סתם שואו, המגזניום מוריד משקל מהרכב. - מגנזיום.

על חלק א אני אומר תרכיב לעצמך כי אתה לא ציינת בכלל איזה סוג של סאונד אתה אוהב, אם אתה בכלל יודע להבדיל בין אופי של רמקול אחד למשנהו.

קודם כל תגיע לאיזה בית התקנות טוב או למפגש - תשמע מערכות, את הרכב שאהבת הכי הרבה - תרשום לעצמך מה היה מותקן שם ותזכור את אופי הצליל שהיה בו.

ואז ביחד עם תקציב של 12 אלף שקל שזה תקציב מכובד מאוד, יהיה גם אפשר להרכיב לך מערכת.

ומסכי די וי די - לדעתי זאת דרך בטוחה למות אם זה מיועד לנהג.

אני רואה את הצורך לזה רק לשלושה דברים -

1. ילדים או נוסעים מאחור.

2. מצלמת רוורס.

3. GPS ומערכת משוכללת שדורשת מסך לכוונים שלה.

לגבי לראות טלוויזיה כשהרכב עומד - בחייך, יש בית בשביל זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איזה שטויות . סמסכי דיוידי הם אולי מתכון למוות אבל זה גם יפה מאוד ברכב.

להשיג 2 כאלה + התקנה נורמאלית והכל יעלה לך 1400 ש"ח -2000 ש"ח וזה לא המסכים הגרועים.

אבל להתחלה הייתי נשאר ללא המסכים , עדיף להשקיע במערכת עצמה .

תהנה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

להשיג 2 כאלה + התקנה נורמאלית והכל יעלה לך 1400 ש"ח -2000 ש"ח וזה לא המסכים הגרועים.

אבל להתחלה הייתי נשאר ללא המסכים , עדיף להשקיע במערכת עצמה .

תהנה

יעקב

זה יפה..ליום וחצי-יומיים!

נסעתי לאילת עם BMW X5 שהיה 3 מסכים ברכב וכמה שזה התלהבות בהתחלה לאחר שעה וחצי של נסיעה לא יכולנו לראות יותר את המסכים!

א.זה נימאס

ב. צריך להתרכז בעיקר כשיש כתוביות אפילו שזה רכב מכובד מאד הוא טיפ טיפ טיפה רועד והטיפ טיפה הזה משבש את ראות הכתוביות. (לא נהגתי )

אם יהיה לך את זה אני בטוח שתבין אותי, ואם תשאל אותי תרכיב מגנזיום זה גורם לרכב (בעיקר למאזדה 3) להראות מסיבית ונותן לה אופי אגרסיבי יותר שזה דבר יפה מאד.

פורסם

על מה בדיוק אתה אומר שטויות? על זה שהמסכים האלה הם סכנת נפשות? "אולי זה מתכון למות - אבל זה גם יפה מאוד ברכב" אתה רוצה גם אולי קבל עם אורות אולטרא בארון קבורה? שמעתי שזה מוסיף.

איך עוד לא הוציאו את המסכים בחלק הקדמי של הרכב מחוץ לחוק?! אני זכיתי לחזות בכמעט תאונה, בשידור חי מתחת לגשר הכפר הירוק על כביש 5 בשעה 1 וחצי בלילה, כאשר אני נוסע מאחורי לאנציה אדומה,שרואים בברור ששני הנוסעים הקדמיים והנוסע האחורי מביטים במסך שהיה במרכז הדש, הנהג הבחין פתאום ברכב מלפניו מצד שמאל, נבהל שבר את ההגה ימינה, כמעט פגע בקיר הבטון, שבר שמאלה, בקיצור פשוט נזרק מהנתיב הימיני ביותר לשמאלי ביותר (יש 3 נתיבים רחבים), כנראה שהוא צם ביום כיפור כי בנס הם לא נמרחו על אחד הקירות.

המסכים האלה הם סכנה לציבור, זה נהיה פשוט טרנד שכל הערסים נוסעים עם המסכים האלה (שלא נדבר על זה שב 90 אחוז יש מסך כחול כל הזמן כי אין באמת מה לראות באוטו), אם על טלפון ביד זה 1000 ש"ח דו"ח ועכשיו גם SMS זו עבירה אז קל וחומר שהמסכים האלה צריכים לעוף מהרכבים.

אריק.

בשיפוצים

פורסם

זה בסדר - זאת בסה"כ גרוטסקה של תרבות הצרכנות שהולכת ומחריפה ככל שהערים הגדולות בארץ הולכות ונהיות יותר חומרניות ויותר תחרותיות.

חשבת פעם לעצמך מה התפקיד של הפלאפון? לעשות שיחת טלפון! סנד אנד וביי ביי.

היום זה מצלמה, GPS, מודם אלחוטי (שזה אולי הדבר המוצדק היחידי) ובחלק מהמקרים זה ממש PDA (עוזר דיגיטלי אישי - או במילים אחרות מחשב כף יד נוסח אייפאק).

חשבת פעם מה בסה"כ אתה עושה ברכב? - אתה נוהג! אז נכון שחוש השמיעה הוא מאוד חשוב וגם שמיעה בווליום גבוה מאוד מסוכנת אם אתה לא יודע לנהוג בצורה זהירה - אבל חירש יכול לנהוג? יכול!

ומה עם עיוור? עיוור לא יכול לנהוג - כשאתה מביט במסכים האלה - אתה עיוור לכביש!

זה שזה יפה - וופטי דופטי - לא בחלק הקדמי של הרכב.

אולי בתור מסך רוורס בתוך המראה האחורית - לא מעבר לזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מנואל, דווקא הייתי מוסיף כ-500 ש"ח לרדיו דיסק (2000 שקלים) ומוריד מהסט הקידמי, שגם ככה ב-2000-2500 שקלים אפשר למצוא דברים מעולים היום.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך***

היתי לוקח או קסונון או מגנזיום דיודי על הפנים התלהבות של ההתחלה ואחר כך בקוש מסתכלים

הייתי שם מגנזיום יפים קסנון בלי מגנזיום נירא לא טוב. כי זה מוזר אוטו מפונק אם קסנון אבל בלי מגנזיום. חוץ מזה שקסנון זה לא חוקי ומגנזיום בלי בעיה, בתנאי שהמידה היא בתקן. בקשר למסך. זה הדבר האחרון שהייתי חושב עליו. תאמין לי שזה ביזבוז כסף. אני כבר עברתי את השלב הזה על תעשה טעות.

ב12K אתה יכול להרכיב מערכת טובה אבל אל תישכח שמערכת טובה זה לא רק רכיבים טובים. תשאיר את הכסף גם להתקנה טובה.

אם מדובר רק על פוזה אז התקנה טובה לא חייבת ליהיות. אבל אם השיפות הם לא רק בומים ופוזה. אז תאמין לי ש 40% אחוז מהכסף שלך בקלות יכולים ללכת על התקנה.

אז רדיו דיסק של חברות כמו אלפיין וקלריון באזור ה 1500 ש"ח 2000

רמקולים של הרץ, מורל, בוסטון, פוקל. סידרות בינוניות בכ 1500 2000 ש"ח

מגבר 4 ערוצים חזק מבית טוב. אולי JL או JBL סידרות גבוהות יותר. אוריון, PPI, זטק. זה משהו כמו 2000- 3000 ש"ח

נשאר לך סאב. לדוגמה של JL W3 ב 1800 2000 ש"ח כולל תיבה.

אתה כבר בכיוון 10K בלי התקנה. איטום, חיווט, עבודה. בקלות געתה ל 12K אלי יותר. תעשה דגש על קומפוננט קידמי וסאב, אחרי זה עומד לך HU ובסוף מגבר.

תהנה.

פורסם
מנואל, דווקא הייתי מוסיף כ-500 ש"ח לרדיו דיסק (2000 שקלים) ומוריד מהסט הקידמי, שגם ככה ב-2000-2500 שקלים אפשר למצוא דברים מעולים היום.

גיא.

כל אחד והעדפות שלו.

אצלי כנראה HU ב- 1K ש"ח יפעיל מערכת של 10-15K וזה רק "סט" קידמי + סאב להשלמה.. בלי מסכים=רוצחים וכל הזבל שמסביב (אבל זה ביננו סבבה? :twisted:)

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...