Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחר תפתח ת'רד משלך, עלוקה :-P

יאצק, תודה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
איתמר לא יכולתי לערוך אז אני אמשיך כאן.

עושם תחרות למי יש יותר גדול?:lol:

למה נראה לי שאני אנצח?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תזכר בט'רדים שפירסמנו (אני לא מזמן) על מוצר או שתיים שהבאנו, כמובן כל אחד לחוד. זה הכל :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
השאלה היא איתמר, מתי כבר תפרסם אותו בלוח היד שניה בפורום? וכמובן ששניה אחרי שתמכור אותו תתבאס שמכרת.

+1..

איתמר, אני רק מחכה :wink:

ותתחדש! מגבר "לתוך פרצוף שלך!"

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם
בעולם האודיו לרכב אנשים שומעים Burr-Brown וישר מקשרים את זה ל-DAC 24BIT ודומיו.

במגבר של איתמר ובכל מגבר אחר שתשמע שמשתמשים ברכיב של Burr-Brown הכוונה היא למגברי השרת (op-amps)(בתנאי שהמגבר אינו דיגיטאלי).

במגברים של ZED משתמשים ברכיבים של חברה יפנית בשם NJR, הרוב המוחלט של יצרני המגברים משתמשים ברכיב ג'נרי שנקרא NE5532 ומיוצר ע"י כמה יצרנים שונים:

וזה הרכיב שיש במגבר של איתמר:

ע"פ סטפן(הבעלים) יש הבדל שמיע בין הרכיב הזול לרכיב של BB בעיקר בתחום התדרים העליון, אע"פ שהוא טען שאת השינוי הוא חש במערכת הביתית שלו ולדעתו ברכב ההבדל כמעט ואינו שמיע בגלל הסביבה האקוסטית הגרועה.

איציק.

מה שיותר מעניין זה שסטפן כותב באחד ה"מאמרים"- שאלה:"למה ישנם מגברים יקרים להחריד?"= התשובה שלו הייתה" כי הם יכולים", ואז הוא אומר, יכולנו לצפות את זה בזהב, לצפות בכרום ולהוסיף כל מיני אביזרים ויזואלים אבל זה רק עניין של מחיר.

והוא עדיין גובה משהו כמו 45 דולר עבור "שדרוג" של המגברים שלו לרכיבי BB, כאשר המגברי שרת הללו עולים באיזור הכמה דולרים בודדים.

את אותו רכיב של JRC או NJR (מה שבא לכם) הידוע כNJM5532D, אפשר פשוט להחליף בBB-OPA2134 או BB-OPA2604 כי הם זהים מבחינת הקונפיגורציית חיבור, רק נותר להשיג רכיבים כאלו והנה!, שדרגתם את המגבר לBB.

זה יעלה לכם דולרים בודדים ולא 45 דולר.

אגב, הBB-OPA2134 הוא טוב יותר משמעותית(עפ"י TI) מהBB-OPA2604, אז אם כבר לשלם לסטפן 45 דולר לפחות שהיה מתקין את הOPA2134.

הנה, אפשר לקנות פה 10 רכיבים כאלו ולהתחלק (מישהו אמר קניה קבוצתית?):

http://cgi.ebay.com/PACK-OF-10-OPA2134PA-OPA2134-ICs-CHIPs_W0QQitemZ300120494469QQihZ020QQcategoryZ4663QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem

אגב, אם כבר שדרוג אז למה להסתפק בOPA2134(שהוא מעולה),הוא הרי דואלי.

במקום זה אפשר ללכת על רכיבי "היי-אנד" סינגלים כמו הOPA627 או הAD797, ופשוט לקנות מתאם לחיבור זהה ל2134 או ה2604.

הנה:

http://cgi.ebay.com/Dual-to-Single-Opamp-PCB-OPA2604-2132-to-OPA627-AD797_W0QQitemZ290169843845QQihZ019QQcategoryZ113484QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

הוא מוכר מתאם כזה, והוא גם מציין שהוא יכול לצרף OP-AMPS סינגלים כפי שהוא גם ממליץ על אותם רכיבים שהזכרתי.

הכל אפשרי:).

under construction..

• תוכן חדש...