Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחזק, מדובר הרבה יותר על העניין שאור בוהק ובולט כזה מסיח את דעתם של שאר הנהגים בדרך מהנהיגה וגורם להם לבהות באור גם אם לכמה שניות, מאשר על עניין הסנוור שכמעט ולא קיים.

במקרים מסויימים שנהג מסויים מסתכל לדוגמא על אור שכזה הנמצא על רכב שבא מהכיוון הנגדי הוא עלול אפילו להתחיל לסטות לכיוון האור (מכיוון שהוא מסתכל עליו, אותו עקרון של אם תסתכל על התחת של הרכב שמולך בסוף תמצא את עצמך בתוכו :lol:) ולהוות סיכון יותר גדול.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
(מכיוון שהוא מסתכל עליו, אותו עקרון של אם תסתכל על התחת של "הרכב" שמולך בסוף תמצא את עצמך בתוכו :lol:)

הרבה אנשים היו רוצים שזה יהיה כך גם בחיים- ראה דוגמאת מיקי בוגנים...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני לא יודע מה אתכם - פעם אחרונה שנסעתי בכביש חשוך לגמרי ועברה מולי סיוויק שכמות התאורה עליה מספיקה למועדון ממוצע, הייתי צריך להוריד מהירות ל20 בשביל לא להיכנס בעץ.

זה היה על כביש רטוב, מודה - אבל מאז, סינוור כזה קיבלתי רק מאוטובוס עם אור גבוה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אף פעם לא תראה פורשה 911 עם נאונים מתחת או פרארי מרצילאגו (עזבו שהם מושכים את העין בלי שום קשר) פשוט ביזבוז וניסיון להפוך משהו ל"רכב ספורט" AKA מהיר ועצבני.

עזוב אותך משטויות כמו ניאונים.. איפה אפשר לראות סתם פרארי מרצילאגו ? אפילו רק בתמונה?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אף פעם לא תראה פורשה 911 עם נאונים מתחת אופרארי,מרצילאגו (עזבו שהם מושכים את העין בלי שום קשר) פשוט ביזבוז וניסיון להפוך משהו ל"רכב ספורט" AKA מהיר ועצבני.
הפסיק ברח, חשבתי שזה מובן המשפט עצמו, כנראה שלא.

מצטער בכל אופן.

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם
אחי, הייתה לי סופר לאנסר

אני בזמנו שילמתי על זה 1,800 שקל ארבע ניאונים מתחת לרכב שתים ארוכים בצדדים ושניים קצרים קדימה ואחורה

זה אולי מוסיף באיזה שהיא צורה וזה עושה את האוטו יפה עם יש לך רכב ממש מהיר ואתה חותך מכוניות בכביש החוף על 180 ...

וכן מקבלים על זה דוחות - 250 שקל - אור נוסף באוטו (כמו אור ערפל או כל דבר אחר שלא אמור להיות דלוק)

אני אישית קבלתי דוח על זה !!!!!

עכשיו יש לי גולף כחולה אני רוצה לשים אבל אני מעדיף להשאר ללא...

לא בגלל הפחד של הדוחות אלה בגלל שזה לא מוסיף ......

ילדים התלהבו מזה אבל בגדול -לא-

נכון, כשאתה חותך מכוניות על 180 זה הכי יפה.

:?

פורסם

כמה שניות אחר כך כשאתה מנסה להימלט מהעץ ולא מצליח, אז זה הכי יפה!:twisted:

אני בעד נהיגה מהירה. אני אפילו בעד נהיגה מהירה מאוד, אבל הבעיה עם נהיגה כזאת היא שכל מי שיש לו רכב קצת משונה בדרך כללל נוהג בצורה לא אחראית וחותך באמת על 180 (אם האוטו שלו מגיע) בכביש החוף.

הנה רשימה של רכבים שלא מתאים להם ניאונים מתחת למרכב:

-Citroen BX

-Citroen AX

-Citroen Traction Avant

-Chevrolet Aveo

-Volvo S80

-Subaru Justy

-Volkswagen Phaeton

-Audi A8

-Mazda 323

-כל הדייהו שיוצרו אי פעם

-Mitsubishi lancer 2ND Generation

-Peugeot 607

-Chevrolet Astro

-Opel Corsa

הבנתם?

יש סוגים מסוימים של מכוניות שזה מתאים להם, ויש כאלו שלא.

אני לא אומר שבאמת כל מי ששם אורות נוהג כמו פושע ערס, אבל הדברים קשורים מבחינה תרבותית, ולא תראו מישהו ששם אורות כאלו ונוהג כמו ילד טוב.

פורסם

בארץ זה ככה, וחבל.

כל ילד שמגיע לגיל 17 אחרי שנתיים של אוננות על הסרט מהיר ועצבני יוצא לעשות מירוצי מיאוץ וסשנים של דריפטים ברחוב כשהוא מצוייד ב 205 עם חלונות שחורים, אגזוז "לחץ" והרבה פאסון :lol:.

נ.ב - אני שמח שה 106 שלי לא נמצאת ברשימה השחורה, מחר על הבוקר אני נוסע לב"ש להתקין סט של נאונים, ואם ישאר קצת עודף אז גם ספויילר אחורי בגובה חצי מטר מינימום.

אחרכך נתכנן איזו נסיעה לכביש החוף, נגיע לשם בסביבות הערב, בדיוק בשעה המתאימה לחתוך אנשים :lol::wink:

DOESN'T WORK HARD

פורסם

מ-י-ו-ת-ר

את הכסף העודף שיש לך, תאמין לי שהכי טוב להשקיע בצמיגים איכותיים, או בבולמים חדשים או בכל דבר אחר שהוא נטול פוזה, אבל משפר במשהו את הבטיחות האקטיבית של האוטו.

אם אתה כבר זורק כסף על האוטו, שילך לפחות למשהו מועיל. (מערכת נחשב מועיל, כשאתה שומע את המוזיקה, ולא כל השכונה...)

יאיר.

(אני מקווה שלא נפגעת ממשהו שכתבתי, הכל ברוח טובה ועם ביקורת בונה)

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
לא מדובר על האור ישיר בעניים. מדובר על האור אולטרה. תשים לב, אפילו שפריצירים קטנים מוציאים אור כל כך בולט, שזה ישר

מושך את תשומת לב. וזה הסכנה. במקרה של נאונים, זה גם חוזר מהכביש לכל הכיווינים במקרה שהוא רטוב.

אז לפי מה שאתה אומר, אסור לבחורות ללכת עם מחשוף ברחוב כי זה מושך תשומת לב. אסור לעשות שום דבר שמושך תשומת לב וכולם צריכים לנהוג בטויוטה קורולה כדי שלא יהיו גורמים שחס וחלילה מסיטים את תשומת הלב של הנהגים התמימים שמנסים בכל כוחם להתרכז בנהיגה (בזמן דיבור בפלאפון ושתית פחית קולה).

אם אתה נוהג בכביש, תתרכז בכביש ואל תאשים אחרים שמסיטים לך את תשומת הלב. זה תירוץ עלוב.

גם אור הלוגן חוזר מהכביש כשהוא רטוב, אז מה, אתה מסתכל לתוך השלולית לפני המכוניות שאתה עובר מולן?

אגב, השפריצרים באמת עלולים לסנוור כי זה אור לד חזק שמוקרן קדימה.

ולמי שאמר שמי שיש לו נאונים נוהג כמו ערס פשוט מכליל. לי היו נאונים ברכב ונהגתי כמו סבתא (גם לא הדלקתי אותם בנסיעה).

בכלל כל השרשור הזה נגוע בהכללות. ראיתי אנשים מבוגרים שמתנהגים בביריונות פושעת על הכביש.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
מ-י-ו-ת-ר

את הכסף העודף שיש לך, תאמין לי שהכי טוב להשקיע בצמיגים איכותיים, או בבולמים חדשים או בכל דבר אחר שהוא נטול פוזה, אבל משפר במשהו את הבטיחות האקטיבית של האוטו.

אם אתה כבר זורק כסף על האוטו, שילך לפחות למשהו מועיל. (מערכת נחשב מועיל, כשאתה שומע את המוזיקה, ולא כל השכונה...)

יאיר.

(אני מקווה שלא נפגעת ממשהו שכתבתי, הכל ברוח טובה ועם ביקורת בונה)

כנראה שלא עיתרתי את ההודעה במספיק סמיילים ושטויות כדי שיבינו שזה בציניות, אבל לא נורא - אני בטוח שההודעה שלך תציל מישהו ממגיפת המהיר והעצבני :lol:

מערכת כבר יש, כזו שיכולה להשמיע גם לכל השכונה, אבל אני מקפיד לסגור חלונות כשאני נוסע עם פול ווליום - כל הכבוד לי שאני אוהב מוזיקה בווליום אבל לא צריך להעיר אנשים שישנים צהריים או להפריע להולכי רגל עם צלילים חזקים באמצע היום \ הלילה.

ל fizban - אתה צודק בכך שזו לא אשמת הרכב עם הנאונים שהנהג מולו מתבלבל למראה היופי ומוריד את עיניו מהכביש :-P, ושבמצב אופטימלי כולם היו נהגים אחראיים והיו מתרכזים בכביש כמו שצריך (אני מסכים איתך), ובקו המחשבה הזה צריך גם למנוע מאנשים לנהוג בכביש ציבורי עם האמרים או מכוניות ספורט אקזוטיות שמסיחות את צומת הלב הרבה יותר מסט נאונים - אמנם תפקיד המחוקק הוא לחוקק חוקים שיגנו על כלל הציבור, ובמצב הנתון -

כלל הציבור אינו אחראי בנהיגה, ודעתו גם ככה מוסחת מהכביש בעקבות ההמבורגר שהוא אוכל תוך כדי נהיגה והריב המסעיר שהוא מקיים בטלפון - ולכן מה שחסר זה רק נאון שיגרום לו להוריד גם את העיניים מהכביש (כי השכל שלו כבר מזמן לא שם).

לכן, חיקקו חוק שאוסר על התקנה פרטית של אורות כאלו כדי למגר את התופעה שמתאפיינת באנשים שמתקינים זאת על דעת עצמם.

במידה ויוציאו רכב שמצוייד מהחברה בנאונים כאלה לא תהיה שום מניעה מלהדליק אותם - משום שהחוק לא אוסר נאונים, אלא תאורה נוספת שלא קיימת ברכב במקור.

בקשר לתרבות הנהיגה של בעלי הנאונים - אני שמח שאתה נהג אחראי ואדיב.

רוב אלו שמתקינים את הדברים האלו בארץ הם לא.

ובגלל זה - אתה רואה הרבה נהגי רכבים שמעותרים בכל השטויות האלו משתוללים בכביש.

זה לא שברגע שתרכיב נאונים פתאום ישתנה לך סגנון הנהיגה, פשוט בארץ - רוב קהל היעד של ה"שיפורים" האלה לוקה בתרבות נהיגה קלוקלת והתקין אותם פשוט כי ראה את זה בדיוידי ומשום מה חשב שאם יתקין את זה גם העונדה שלו תיראה בדיוק כמו סקייליין GTR.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

רוב הנהגים לוקים בתרבות נהיגה קלוקלת, עם או בלי נאונים. כמו שאמרתי - ראיתי אנשים שעושים פשעים מטורפים בכבישים, לאף אחד מהם לא היה נאונים ברכב, אני בטוח שגם אתה וגם אחרים פה ראו דברים מזוויעים.

וכמו שאמרתי. לא רוצים להסיח את דעת הנהג מהדרך? אפשר לחוקק חוק להגנת ציבור הנהגים שמאפשר לנשים לצאת רק עם גלביות מהבית ובנוסף - לאפשר רק קניה של טויוטה קורולה בארץ.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

רק אל תעשה לי את זה, אין כמו לחזור לבית אחרי יום עבודה קשה ולראות איזו הולכת רגל חושנית שתשכיח ממך את כל הדאגות :lol:

וברצינות, אם היו משפרים את שיטת מבחני התיאוריה ולימודי הנהיגה המעשיים בארץ - אנשים היו יודעים כמה חשוב להתרכז בכביש, ואז מימדי התופעה הזו היו צונחים באופן פלאי.

או שבעצם אני לא כל כך בטוח, זה חלק מהאופי הישראלי לשים ז*ן על כל שאר העולם, ולחשוב "לי זה לא יקרה".

הרבה פעמים קרה לי באיילון שאנשים חותכים אותי, וכשהם שמים לב שאני בכלל שם הם צופרים ועושים תנועות עם היד כאילו אני עשיתי משהו לא בסדר.

זה נובע מכך שהם בתוך הבועה שלהם, וכשזו התנצפה על ידי הם לא הבינו מה לעזזל קרה ולא עלה בדעתם שאולי אני הייתי בנתיב הזה לפניהם, או שכשעוברים נתיב צריך לאותת - חס וחלילה שמישהו יפריע לשקט שלהם באמצע האוכל \ שיחת הטלפון.

לא פעם יצא לי לראות גם אנשים מתענגים על ארוחה באמצע נהיגה תוך כדי שהם מזגזגים בין הנתיבים בלי לשים לב לאף אחד אחר.

יש כאן תרבות עכורה כזו, כולם כל כך אנוכיים ומרוכזים בעצמם - רק אלוהים יודע אם ומתי זה יגמר :\

DOESN'T WORK HARD

פורסם
אז לפי מה שאתה אומר, אסור לבחורות ללכת עם מחשוף ברחוב כי זה מושך תשומת לב. אסור לעשות שום דבר שמושך תשומת לב וכולם צריכים לנהוג בטויוטה קורולה כדי שלא יהיו גורמים שחס וחלילה מסיטים את תשומת הלב של הנהגים התמימים שמנסים בכל כוחם להתרכז בנהיגה (בזמן דיבור בפלאפון ושתית פחית קולה).

אם אתה נוהג בכביש, תתרכז בכביש ואל תאשים אחרים שמסיטים לך את תשומת הלב. זה תירוץ עלוב.

גם אור הלוגן חוזר מהכביש כשהוא רטוב, אז מה, אתה מסתכל לתוך השלולית לפני המכוניות שאתה עובר מולן?

אגב, השפריצרים באמת עלולים לסנוור כי זה אור לד חזק שמוקרן קדימה.

.

אתה רציני?

אם כן, אני קודם מציע לך לא להגיב, אם אין לך מהשהו חכם להגיד .

כאשר אתה נוהג בלילה, ואני ידחוף לך מזלג בעין, אני רוצה לראות אותך יושב ומתרכז בכביש. וזה מה שעושה אור אולטרה סגול בלילה.

מה קורה אם יש לאנשים בעיות שונות בעניים,בריכוז ומה לא? מה אתה חושב שזה כביש של אבא שלך? אתה יכול לשים מה שבא לך?

אז אני נהג מיומן ומנוסה. אני יכול להתעלם מזה ולא לאבד שליטה, מה אם כל האחרים?

שאני יספר לך כמה תאונות היו בכלל בחרות חשופות בצדי הכביש? וזה לא קשור בכלל.

אור אולטרה סגול שונה מאור רגיל. אין סיכוי שנהג ממול לא יסתקל אליו לפחות שנייה. וזה מספקים בשביל לפספס מעבר חצייה, או כל דבר אחר שיקפוץ על הכביש.

Omnia mea mecum porto

• תוכן חדש...