Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה קטנה , מה עושים כשהמחירון לא מתחשב במבצעים ולא ריאלי בעליל?

פיקנטו , פאביה , איביזה , C1 וכו' וכו'

אני לא רואה מישהו קונה במחיר מחירון או מעליו (בלי קשר לזה שאני מוכר P:)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום לכולם,

בזמן האחרון אני שם-לב שיש הרבה אנשים שדורשים מחיר מחירון על המכונית שברצונם למכור.

ובכן, לפי איך שאני רואה את זה, ישנם מס' סוגים של אנשים בעלי עדיפויות שונות:

- אחד שלעולם לא ייקנה רכב במחיר מחירון מכל מיני סיבות שונות, הסיבה העיקרית שמדובר ברכב משומש (יד שניה וכ'ו..)

- אחד שיהיה מוכן לשלם מחיר מחירון אך ורק אם הרכב במצב טוב מאוד/מצויין.

- אחד שיהיה מוכן להתפשר ולקנות בסופו של דבר רכב במחיר מחירון, ז"א.. הרכב במצב סביר, עבר טיפול גדול, יש לו תוספות וכ'ו..

אני מסוג האנשים שלא יישלם מחיר מחירון על רכב, למה?

מכיוון שיש כ"כ הרבה קריטריונים שמורידים את הערך של המכונית, אז למה שאני אשלם מחיר מחירון?

תאונות, יד, מס' קילומטרים, פגיעות וכ'ו..

אשמח לקבל את חוות דעתכם.

בשביל זה קיים שיקלול - יד גבוהה = פחות במחיר.

קילומטראז' נמוך המחיר עולה.

אחריות המחיר עולה.

תוספת גג.

וכדומה את המבין לאן זה הולך.

במקרה של תאונה אם יש ירידת ערך אז משלמים פחות אם אין והעבודה גם נראית "על הפנים" בודקים כמה עולה לתקן ומורידים ממחיר הרכב.

כלומר אתה תמיד משלם מחירון פחות כל הבעיות.

פורסם
מהמחירון שלו כחדש (כלומר דגם חדש לגמרי) או מהמחירון שלו כשהיה חדש בזמנו?

מהמחירון היום.

אם מאזדה 3 עולה היום 125 אלף, אז המודל 2012 יעלה 95 אלף. ואם פתאום מסיבה לא מובנת היבואן יחליט להוריד את המחיר של מאזדה 3 חדשה ל-100 אלף, אז המחיר של מודל 2012 לא ישאר 95 אלף אלא ירד בהתאם למחיר של חדשה, וככה זה גם יחלחל לדגמים הישנים יותר.

ואם נחזור לדוגמת סיאט, אז מר לוי יצחק לא שינה את מחירון סיאט כי מבחינתו מבצע זה מבצע. אז נוצר לך מצב אבסורדי בהתחלה שהיו מוכרים סיאט 2012 ב-60 אלף(כי חדשה עולה 70 אלף, וכולם יודעים את זה) ומצד שני המוכרים "לא היו מודעים" למבצע הנ"ל והיו מוכרים איביזות 07-08 בהתאם למחירון שהיה בסביבות ה-50-55 אלף.

מעניין מה כדאי לקנות? מודל 2012 ב-60 אלף, או 2008 ב-55 אלף?

• תוכן חדש...