Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום.

אני עתיד לקנות בקרוב גולף (יד שניה) ושאלתי היא

האם ישנם הבדלים משמעותיים בין נפחי המנוע ברכב זה?

בהתחלה חשבתי על נפח של 1600, לאחר שיחוחים עם חברים שמבינים יותר ממני במידה מעטה, נתבשרתי

כי הרכב כבד יחסית לגודלו ושעדיף נפח גדול יותר (לדוגמא 2000 סמ"ק) מה שמעלה בי את השאלה אם עדיף, בבחירת גולף, לקנות עם נפח גדול יותר מ-1600

או שמא הנ"ל מספיק ומספק?

ומה לגבי תצרוכת הדלק של שניהם? כי בעצם עם הרכב, ביחס לגודלו, אכן כבד, הרי שמנוע 1600 ישרוף יותר דלק בנסיעה

לא?

והמחיר? האם יש הבדל גדול במחירים בין 1600 ל-2000 סמ"ק ??

בכל מקרה, אני די מבולבל ואובד עצות :idea::idea: אודה לכם אם תוכלו להשיב לי בפירוט ובעדינות על 3 סעיפים אלה. זהו הרכב הראשון שאני עומד לקנות וחשוב לי שתהיה זו קניה טובה ויעילה, הן פיננסית והן מבחינת איכות והנאה בנסיעה.

כמו כן, טיפים, עצות ומיני תופינים יתקבלו בברכה!

:oops:

תודה מראש.

נ.ב.

התנצלותי הכנה מופנית כלפי מנהל הפורום. כמו כן, תודה על שליחת הכללים המנחים.

אשתמש בהם בתבונה, יש לקוות.

:screwy:The Coconut Dave :screwy:
פורסם

אם אתה לא מחפש ביצועים לדעתי 1600 מספיק,

וגם חשוב לציין איזה גולף ? MK.

בקשר למחיר אי אפשר לציין מחיר "כי אסור"

צריכת דלק ביצועים וכולה אפשר לבדוק פה

מקווה שעזרתי

פורסם

א. קודם כל, תודה.

ב. כשאמרתי מחירים, התכוונתי רק להפרשים בין המחירים, לא לעלויות עצמן. כלומר -

סתם לדוגמא: "ההבדל במחירים בין מנוע 1600 ל-2000 נע בסביבות ה-2000 ש"ח" או כל תגובה דומה כזו, רק כדי לדעת פחות או יותר את הפרשי המחירים של נפחי המנוע.

ג. שוב - תודה.

פורסם

את הדבר הכי חשוב לא רשמת : איזה גיר אתה מתכוון לקנות ? ידני או אוטומט?

היתה ברשותי עד לפי מספר חודשים גולף 1.6 ידנית (דור 4 שנת 2001) והיא סחבה בסדר גמור - גם עם מזגן - דבר שהפתיע אותי עקב קריאה מרובה בפורום של דיעות של אנשים שאין להם מושג בגולפים ויורים אוטומטית שה1.6 היא עגלה.

עם זאת, באוטומט אני בטוח שהיא היתה סוחבת פחות טוב.

שכחת לציין מה התקציב שלך, לפיו נוכל לומר לך מה מתאים פחות או יותר.

טיפ קטן : קנה את גרסת הג'נריישן המאובזרת בסאן רוף, מגנזיום, פגושים ופסי קישוט בצבע הרכב , מושבים חצי ספורטיביים והגה מעור. ההפרש בינה לבין הגרסא הפשוטה הוא בסדר גודל של 2000 ש"ח. (כאשר מדברים על אותו נפח מנוע)

בקשר להפרשי המחירים בין הדגמים, על השאלה הזאת מחירון לוי יצחק יכול לענות לך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ההשקעה היא בסביבות 60אלף , לפה או לשם .. הגיר - ידני.

וכמובן השאיפה היא למצוא ג'נריישן 8)

הועלתה באוזניי אופציה של קניית גולף רגיל ושתילת סאנרוף לאחר מכן. אני לא מוצא שזה דבר חכם לעשות, פיננסית או מעשית

בכל מקרה, אשמח לשמוע עוד תגובות בנושא.

פורסם

מנוע ה 2 ליטר עדיף משמעותית על אחיו הקטן יותר. למנוע הגדול זמינות כוח פנטסטית, מה שהופך את היתרון, לאוו דוקא למאוצי רמזורים, אלא לנסיעה נינוחה ונעימה בהרבה.

פורסם
מנוע ה 2 ליטר עדיף משמעותית על אחיו הקטן יותר. למנוע הגדול זמינות כוח פנטסטית, מה שהופך את היתרון, לאוו דוקא למאוצי רמזורים, אלא לנסיעה נינוחה ונעימה בהרבה.

ומבחינת צריכת דלק? יש לך מושג לומר לי לגבי ה-2.0 ?

פורסם

אם עיקר הנסיעות הן התנהלות יום-יומית בתוך העיר + פקקים, קח את ה 1.6 .

במידה ואתה נוסע הרבה מחוץ לעיר ולא מבזבז שעות בפקקים עירוניים, קח את ה 2.0 .

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

טיפ קטן : קנה את גרסת הג'נריישן המאובזרת בסאן רוף, מגנזיום, פגושים ופסי קישוט בצבע הרכב , מושבים חצי ספורטיביים והגה מעור. ההפרש בינה לבין הגרסא הפשוטה הוא בסדר גודל של 2000 ש"ח. (כאשר מדברים על אותו נפח מנוע)

בקשר להפרשי המחירים בין הדגמים, על השאלה הזאת מחירון לוי יצחק יכול לענות לך.

האמת שגם 1.6 אוטומטית של חבר לא הרגישה כזו עגלה בכלל (בלי מזגן).

ג'נריישן זו גירסה מאוד נדירה ל1.6 ויותר נפוצה ב-2.0, לא? (שלא נדבר על 3 דלתות).

• תוכן חדש...