Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

קניתי (VW GOLF) גולף TSI חדשה. לצערי מקבלים איתה HU בינוני BLAUPUNKT RCD300 . אני מעוניין לשמוע מוסיקה באיכות גבוהה אבל לא בווליום גבוה מדי. חרשתי את הפורום ביומיים האחרונים, אבל התקשיתי למצוא את הפתרון שאני מחפש.

הערות כלליות:

1. אני מעוניין לרכוש ציוד בארץ.

2. אשמח להביא את כל הציוד ליבואן ושהם יתקינו (לא רוצה תירוצי יבואן על בעיות חשמל)

3. אני אשמח לחבר הארדיסק (HD) חיצוני של לאפטופ (LAPTOP) ולנגן ממנו LOSSLESS או פורמט איכותי אחר דחוס, בדגש על ניווט נוח ברשימות תיקיות וקבצים, והצגת פרטים על השיר המתנגן. פחות שמח לחבר IPOD כי נראה שאיכות השמע נפגמת.

4. אשמח לפתרון משולב BLUETOOTH כך שלא אצטרך התקנת דיבורית מכוערת.

5. הבנתי משירשורים דומים בנושא גולף שמומלץ להתקין רמקולים בדלתות הקדמיות בלבד בהנחה שרוב הזמן אני הנוסע היחיד.

6. אשמח לשלט על ההגה.

שאלות ובקשות להמלצות.

1. האם אני צריך סאב? אם כן, מה הפתרון שיתפוש מינימום מקום מאחור, אך עדיין ישמע מדוייק ולא בומי.

2. האם אני צריך קומפוננטס? איזה? ואיזה הגברה יתאימו לגולף?

3. להחליף HU או שניתן להסתדר איתה? על הכוונת כרגע HU של CLARION 775/6USB ו PIONEER 790BT. ניתן לחבר HD? ניתן לשלוט בקלות?

4. תקציב סביב 4000.

תודה,

אבי

TSI | Alpine PDX-5 | Pioneer 7950UB | Rainbow Vanadium 3-WAY | iPod 160GB

פורסם

מבחינת מכשיר תומך בלוטוט' הייתי ממליץ לך על זה:

http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=448&catid=11&subcatid=45

מרוצה ממנו מאוד. רק מציק קצת שלא תומך עברית

מבחינת רמקולים אני הייתי שם קומפוננט קדמי סאב מאחורה וסוגר עניין,אבל תלוי מה שאתה אוהב...הרי אין לזה סוף,אין דבר כזה צריך סאב או צריך קומפוננט אתה יכול גם לשים 6X9 אבל הכל תלוי במה שאתה רוצה וכמובן בתקציב. סאב כבר צריך הגברה...וגם קומפוננט כדאי . כמובן שכל מוצר לגופו וכך גם התאמת ההגברה.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

רציתי אפשרות לשמוע LOSSLESS ברכב עם ספריה גדולה, ובדגש על נוחות שימוש.

אחרי חודשים של חיפוש גישוש ומחקר בפורומים בחו"ל ובארץ, ובחינה של CARPC ו SQUEEZEBOX ועוד אפשרויות, החלטתי להמר על PIONEER 7950, ועל IPOD CLASSIC 160GB.

מעל 300 דיסקים נכנסים ללא שום דחיסה ב IPOD, והכל נגיש בנוחות. ראיתי שזה מעניין עוד כמה אנשים, וחשבתי לספר לכולם שזה עובד מצויין.

פורסם

הרדיו דיסק עולה בסביבות ה2000 +-

ככה שזה משאיר אותך עם 2000 שקל לא כולל התקנה

מגבר יש כמה שתוכל להביא בסביבות 1000 - 1200 שקל שזה(MAC AUDIO Z4200 . JBL 75.4 .CRANCH 175.4)

קומפ אתה יכול להביא מורל פולס ב500 ש"ח

בקשר לסאב יש לך כמה 10 אינץ נחמדים סרווין ווגה הד 10 ופניקס גולד אוקטן 10 אינץ

אתה תצטרך להוסיף עוד כמה מאות שקלים בישביל זה אבל תקבל איכות נחמדה לתקציב הזה

פורסם
הרדיו דיסק עולה בסביבות ה2000 +-

ככה שזה משאיר אותך עם 2000 שקל לא כולל התקנה

מגבר יש כמה שתוכל להביא בסביבות 1000 - 1200 שקל שזה(MAC AUDIO Z4200 . JBL 75.4 .CRANCH 175.4)

קומפ אתה יכול להביא מורל פולס ב500 ש"ח

בקשר לסאב יש לך כמה 10 אינץ נחמדים סרווין ווגה הד 10 ופניקס גולד אוקטן 10 אינץ

אתה תצטרך להוסיף עוד כמה מאות שקלים בישביל זה אבל תקבל איכות נחמדה לתקציב הזה

תודה על ההמלצה מזדה 3 מן, אבל כבר קניתי הכל והכל עובד. 2 מגברים סאב וקומפוננט. בפרט ה LOSSLESS!!!

פורסם

JBL 75.4, איזה סט 3 חלקים של ריינבו, סאב הרץ 10", מונו של היפוניקס 1206, IPOD CLASSIC 160GB, PIONEER 7950 ודיבורית בלוטוט של PARROT ו MIO 320. עכשיו אפשר לנהוג ב TSI סוף סוף. אני חלש בזיכרון של כסף ולא זוכר מחירים כל כך...

פורסם
זה לא משנה שאתה לא זוכר אני רואה שעברת בהרבה את התקציב שלך....

תתחדש אני מקווה שאתה נהנה מהסאונד

האמת שאת זה שחרגתי מהתקציב אשתי טורחת להזכיר לי כל פעם. הכי חשוב - שומעים מעולה ונוח בטירוף להשתמש בהכל

• תוכן חדש...