Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש עבור אחותי הגרה בעיר רכב קטן (עד 1400), אוטומטי, משומש בתקציב עד 50K שעונה על הדרישות הבאות (לפי סדר חשיבות)

1. בטוח!

2. אמין

הרכב ישמש לנהיגה בעיקר בעיר אך לא רק, צריך להיות קטן בגלל התקציב ובעיות החניה.

בהתחלה חשבתי על יאריס ששמעתי שהיא בטוחה אבל די קשה למצא כאלה וגם כשמוצאים המחיר יקר.

מה אתם אומרים?

תודה מראש

פורסם

במידת האפשר, לדעתי כדאי לנסות למתוח את התקציב באיזה 3-5K ולשים את ידכם על יאריס. אופציה נוספת שיכולה לעמוד בדרישותיכם זה לקנות איביזה (אין לי מחירון אך אני מעריך ש-02' 1.6 תהיה בתקציבכם). יתכן שגם סקודה פאביה נכנסת בגדר תקציבכם אך לדעתי מנוע 1.4 בעל 75 כ"ס ואוטו' זה שילוב שלא בדיוק הולך ביחד (יחד עם זאת, לא הייתי שולל את האופציה הנ"ל בהתחשב בדרישותיכם).

פורסם

מייק, הפביה נכנסת בתקציב.

חבר'ה, לא צריך להגזים - אז נכון שהפולו/פביה 1.4 אוט' לא זריזות במיוחד,

אבל הן לא כאלה עגלות והן יספיקו לעיר (וגם מחוצה לה, רק אל תצפו לקצב מהיר במיוחד).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...