Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חופושים רבים....רכשתי סוף סוף את הרכב הראשון שלי, פג'ו 206 GTן שנת 2000.

ברכב יש מערכת מקורית של פג'ו בלי דיסקים, ברצוני לדעת אם אפשר לחבר מחליף דיסקים(יש לי אלפיין) למערכת המקורית?

תודה מראש.

seat leon 20vt

fr

פורסם

לא, לא תוכל לחבר את הצ'יינג'ר של אלפיין למערכת המקורית, אבל תוכל לרכוש לך צ'יינג'ר MP3 שעובד בFM ותוכל להשתמש בו בכל רכב.

ויהיה לך גם אופציה כמובן לMP3.

under construction..

פורסם

תודה על העזרה.

אפשר ךרכוש מחליף דיסקים מקורי של פג'ו לדגם הזה?

אם כן יש למישהו מושג כמה זה עולה?

seat leon 20vt

fr

פורסם

"מקורי" של פיג'ו זה מה שנתתי לך בקישור. פיג'ו לא מייצרים את המערכת שמותקנת לך ברכב, Clarion מייצרים אותה ולכן המחליף דיסקים שמופיע בקישור הוא המקורי.

אני לא בטוח שזה מתאים לשנת 2000 אני יודע שזה מתאים לשנת 2004 ואני חושב שלא החליפו את הדגם משנת 2000 וגם אם כן אז רק חידשו לדגם מתקדם יותר של Clarion אבל תקרא טוב את הלינק ותראה אם הדגם שלך מופיע שם.

רון

פורסם

האם זה אפשרי להרכיב את המערכת המקורית של ה307 ל206?

לאחר בירור אמרו לי לנסות להרכיב מערכת רדיו דיסק של פג'ו 307 ל206,ולעשות איזשהו קידוד.

מישהו שמע על זה או יודע משהו בעיניין?

seat leon 20vt

fr

פורסם

זה אפשרי, אבל לא ברור לי למה תעשה את זה, המערכת שב-307 לא טובה משמעותית ולא שווה את ההתעסקות מהמערכת ב-206. אם אתה רוצה לשפר את השמע, תחליף רמקולים ותשים מגבר וסאב.

לעניין הקידוד זה כי המערכות המקוריות של פיג'ו באות עם קוד בשביל שלא יגנבו אותן, אם גנבו את המערכת המקורית אז צריך קוד מפיג'ו בשביל להפעיל אותה. אם אתה מתכוון לקנות מקורי מפיג'ו אז לא תהיה לך הבעיה הזאת כי היא תגיע עם קוד. אגב, גם אם אתה מנתק את המצבר אז אתה צריך להכניס את הקוד למערכת המקורית.

רון

פורסם

אני עושה זאת כי כמו שכתבתי ב206 אין דיסקים רק אופציה למחליף דיסקים ויש לי מערכת דיסק של 307.

זה כל העיניין,לפי משאמרת אני מבין שיש אפשרות לחבר ב206 רדיו דיסק של 307,בעתיד כשיהיה לי יותר כסף אני יחלחף את כל המערכת.

seat leon 20vt

fr

פורסם

לפני כמה שנים חיברתי מחליפ דיסקים למערכת מקורית עם רדיוטיפ של פז'ו 306 יתכן שזה אותה מערכת כמו שלך. אכן הציעו לי בלובינסקי מחליף דיסקים של קלריון בסכום מפוצץ של כ 4000 ש"ח. ערכתי חיפושים מקיפים ובארץ ובעולם, ניסו לחבר לי כל מיני מכשירים שלא עבדו, לבסוף מצאתי בחנות נחמדה מאד בראשון לציון (לה קאר ) מתאם מיוחד שחובר לצ'ינג'ר של קנווד וזה עובד מצויין. כתבתי על זה כבר כאן יותר בהרחבה תוכל לעשות חיפוש.

צינג'ר fm הוא לדעתי אופציה לא טובה, זה עובד דרך תחנת רדיו ונשמע פחות טוב.

• תוכן חדש...