Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עם כמה שהמצב בארץ לא טוב, ברוסיה המצב הרבה יותר חמור.

שילוב של אנשים מטומטמים, שאין להם אלוהים, וחושבים שכל

העולם שלהם.

ואלו בהחלט מראות יום יומיים שם.

עצוב וחבל, נשאר רק לקוות שבארץ זה לא יגיע אפילו קרוב לזה.

אפשר לשאול איפה אתה חי ?!?!?!?

בוא תגיד לי איפה ההבדלים בין התרבות נהיגה שלנו לתרבות נהיגה הרוסית

שכחתי שלעם ישראל יש תרבות נהיגה נהורה ועליונה

כל אחד חושב שהכביש של אבא שלו טמטום ונהיגה לא אחראית , אי התאמת מהירות לתנאי הדרך חיתוכים , אי מתן זכות קדימה , חוסר שמירת מרחק , נהיגה תחת השפעת אלכוהול .עקיפת פקקים מהצד הימני ,

רק אתמול ירדתי לנתיב האטה ואיזה מסחרית מלאה ילדים כמעט נכנסה בצד כי היה בא לה לעקוף אותי דרך השוליים לפני הכניסה לתחנת דלק בסיירים ..

אל תחיה בהכחשה כי המצב פה בכבישים גרוע ומאוד ...

תרבות נהיגה של בהמות , אין לי מילים אחרות פשוט לבטא את זה

סרט דומה כבר היה בארץ , מי שזוכר , את החברים שירדו לאילת באלפא 33 אדומה , צילמו את עצמם בנסיעה בכביש הערבה , המהירות של הרכב עולה בהתמדה עד שנהיה חושך במצלמה ?

תמיד הראו אותו בבתי ספר

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

פשוט מזעזע. אבל גם פה המצב דומה לא שונה בכלל

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

כל אחד חושב שהכביש של אבא שלו טמטום ונהיגה לא אחראית , אי התאמת מהירות לתנאי הדרך חיתוכים , אי מתן זכות קדימה , חוסר שמירת מרחק , נהיגה תחת השפעת אלכוהול .עקיפת פקקים מהצד הימני ,

רק אתמול ירדתי לנתיב האטה ואיזה מסחרית מלאה ילדים כמעט נכנסה בצד כי היה בא לה לעקוף אותי דרך השוליים לפני הכניסה לתחנת דלק בסיירים ..

סרט דומה כבר היה בארץ , מי שזוכר , את החברים שירדו לאילת באלפא 33 אדומה , צילמו את עצמם בנסיעה בכביש הערבה , המהירות של הרכב עולה בהתמדה עד שנהיה חושך במצלמה ?

תמיד הראו אותו בבתי ספר

אני חושב שבארץ אין בכלל תרבות נהיגה, זה מתחיל מזה ש1 מתוך 100 נהגים יאותת בפנייה או סטייה, ומסתיים, או שבעצם לא מסתיים, אין גבול לחוצפה בארץ. נהגים פה מקבלים את החוק כהמלצה בלבד.

:-) just smile
פורסם

תמיד הראו אותו בבתי ספר

נהגתי מספיק בארץ. אני יודע איך זה.

לא יודע להצביע על סיבות מדוייקות, אבל כמה שזה נראה בלתי אפשרי, זה המצב.

סע למוסקווה תראה איך נוהגים שם.

פורסם

גם אצלי הלינק לא עובד.

בנוגע לבחורים עם האלפא 33 בזמנו, מדובר במקרה מאוד מפורסם, יש סרט תיעודי שלהם.

הם נסעו חזרה מאילת, ובדרך עוד תפסו אחד מהם על מהירות, ושללו לו את הרישיון.

אז חבר שלו אחר נהג במקומו, ורואים שהם קלטו בדרך משטרה שלא הספיקה לעצור אותם, וממשיכים לנסוע מהר.

לפי מה שאני זוכר, הם התנגשו במשאית, יש בסרט ריאיון עם הנהג שלה על הדרך.

סיפור מאוד קשה, עם מסר מאוד חזק.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
עם כמה שהמצב בארץ לא טוב, ברוסיה המצב הרבה יותר חמור.

שילוב של אנשים מטומטמים, שאין להם אלוהים, וחושבים שכל

העולם שלהם.

ואלו בהחלט מראות יום יומיים שם.

עצוב וחבל, נשאר רק לקוות שבארץ זה לא יגיע אפילו קרוב לזה.

צודק...

חזרתי לפני מספר שבועות מכמה ימים במוסקווה והסביבה, אתה נוסע של בכביש מהיר על 100 וכל דקה עוקף אותך רכב (משום מה, בעיקר ג'יפים) מהשוליים הוא ממש(!) צמוד לרכב שלך ועוד כל מיני מקרים מפחידים בתוך העיר..

יש הבדל משמעותי בתדירות ובקיצוניות של המקרים על הכביש בישראל ושם, פה אנחנו יותר "עדינים", אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שהעדינות הזו מוסיפה גם היא לסטטיסטיקה של תאונות הדרכים...

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

כן עוד בימי התיכון הביאו לנו סרט מתועד לגבי החברה האלה שחזרו מאילת עם האלפה האדומה.

באמת מראות קשים

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
מזעזע !!!!!!!

ולחשוב שלא חסר כל מיני חכמולוגים כאלה בארץ שחושבים שהם שומכר ושההונדה שלהם היא פרארי ושכביש החוף זה נורברינג

אם לוחצים צריך לדעת איפה ומתי וחשוב לדאוג להיות לבד באוטו ...

אף פעם לא עשיתי רייס עם ההונדה, אני עובר 2500 קילומטר בחודש, בכבישים מעניינים לרוב, ואף פעם לא ראיתי רייס בין הונדות.

בדרך כלל אונו ישנות מעורבות באלפות עם קצת BMV לקינוח.

לפי הסרטון, רואים שהמרס סגרה סקאלה, במהירות כזאת שבה כל סיבוב הגה אפילו הקטנטן ביותר יעיף את האוטו קיבינימט לשום אדם שיכור אין מצב להחזיק.

למה ישר אתם אומרים אלכוהול קיבינימט, למה כי זה רוסיה וכי אנחנו אוהבים לשתות?

ובישראל למה בדיוק כאלה תאונות קורות? ובארצות הברית? ובאירופה? כי כולם רוסים שיכורים?

סה"כ נהג מטומטם שניסה בגרוטעה ישנה שניסה לצאת גבר, ולא יצא.

מזעזע ועצוב, אבל קורה וימשיך לקרות, מקווה רק שאף מטומטם לא יכנס בי ככה, בטעות.

• תוכן חדש...