Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב.

אם הבנתי אותך נכון אתה כנראה מדבר על התריס קייץ\חורף שמאפשר יניקת אוויר חם מאיזור האגזוז ומפוקד פניאומטית או אוויר קר במצב רגיל מקדמת הרכב.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם
ערב טוב לכולם.

בפגו" 205 כיים חיישן -MAP רק במנוע 1.6 - מנוע (XU ) במנועים הקטנים יותר - 1.4,1.1 קימת מער" מונו של בוש שבה חישוב עומס מנוע מבוצע ע"י חישוב מתמטי של יחוס חיישן - TPS .- (מנועי TU ).

בברכה .

חיים יוד.

לא מדוייק.

ישנן מערכות (ב 205) שהחיישן MAP יושב בתוך המחשב ויש צנרת קשיחה עד פנים הרכב (היכן שממוקם המחשב). קיים מפצל "T" על הצינור של הבוסטר שמיועד לעניין הנ"ל.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
ערב טוב.

איציק אתה צודק בהחלט אך זה קיים רק במע" הרב נקודתיות הישנות של ה - 205 אני דיברתי על המע" מונו של בוש.

בברכה והערכה רבה.

חיים יוד.

רב נקודתיות ישנות של בוש ? אני לא מדבר על ה 1.6 שהיא יחסית נדירה מאוד (אוטומטית) אבל ב 1.4 דווקא המילה "ישנות" + "רב נקודתיות" לא הולך ממש עם 205.

המערכות הישנות היו חד נקודתיות, החדשות רב נקודתיות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ערב טוב.

פגו 205 אני מכיר עם מע מונו של בוש למנועי 1.4 או מע" מונו של מראלי במנועי 1.1 שאגב יש להן חיישן MAP (סליחה על הטעיה מקודם) מע" הזרקה רב נקודתיות בפגו" 205 אני מכיר רק מדגמים ישנים.

מע" רב נקודתיות לדגמים חדשים של פגו" אני מכיר מהדגמים 106 ,306,וכו.

בברכה והערכה רבה.

חיים יוד.

פורסם

המערכות הישנות היו חד נקודתיות, החדשות רב נקודתיות.

איציק - מצטרף לשאלתו של חיים יוד - איזה דגמים של ה205 הגיעו עם הזרקה רב-נקודתית, מלבד הGTI והאוטומטיות? עד כמה שאני יודע, לא היו מנועי 1.4 רב-נקודתיים, רק חד נקודתיים.

מוש - אנא, העלה תמונות של החיישן המדובר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לילה טוב.

אם הבנתי אותך נכון אתה כנראה מדבר על התריס קייץ\חורף שמאפשר יניקת אוויר חם מאיזור האגזוז ומפוקד פניאומטית או אוויר קר במצב רגיל מקדמת הרכב.

בברכה.

חיים יוד.

אכן, זה החלק המדובר.

תודה :wink:

פורסם

חברה, בודאות של 100% קיים חיישן MAP על צנרת הפליטה ברכבי.

בברכה

mush

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

חיישן MAP מודד את כמות האוויר (למעשה את לחץ האוויר, אבל לא נכנס לקטנות) שנכנסת למצערת. אין מצב שחיישן כזה מורכב על סעפת הפליטה.

בסעפת הפליטה של ה205 מורכב חיישן למבדה (חמצן).

פורסם

דני כתב:

Re: פג'ו 205 חיישן סחיבה

בדגם KDX יש לך יחידת מונו של בוש הכוללת מספר מרכיבים:

ביחידת המונו:

המנוע צעדים ומצב סרק באותה יחידת מנוע צעדים,

החיישן חום אוויר ,

המזרק כמובן,

מתג המצערת הידוע לשימצה.

וסת לחץ דלק- קו החזר.

(הערה:

אין MAP ואין MAF סנסור, מתג המצערת הוא זה שמדמה את הנתונים האלה למחשב ולא בתצורה של MAP ולא בתצורה של MAF ומכאן הבעייה שלו כשהוא לא תקין ב100אחוזים, אבל פשוט במאה אחוזים.)

חיישנים חיצוניים :

חיישן חמצן 4 חוטים, (החוטים הינם =2 חוטים של הסליל חימום, אחד מינוס ייחוסי מחשב הרכב והרביעי הינו הSIGNAL שחוזר למחשב בנתונים ועל פיו מתוקן זמן ההזרקה),

חיישן נוסף הינו חיישן טמפ' .

נוספים:

יש לך את הקניסטר ואת השסתום החשמלי מבוקר המחשב שלו והצנרת.

יש לשים לב לפילטר אוויר שאינו סתום,

סליל ההצתה הינו סליל מורכב מ2 סלילים אחד לכל שני צלנדרים ויושב בצד של הראש ממנו יוצאים 4 חוטים למצתים (והוא לא עושה לך את הבעיה).

רכב זה יש לבדוק אל מול מכשיר גזים , הוא צריך להיות 0 אחוז CO בכל מצב.

עובר טסט גם מצב של עד 0.5אחוז CO אבל זה לא המצב האופטימלי של בצועי נהול המנוע.

אל תתחיל סתם להחליף חלקים כי אומרים לך, ואם מחליפים לך איזה חלק, בדוק אל מול מכשיר גזים כי לאחר החלפת אותו החלק הCO תקין או השתפר משמעותית!!!

שוב, במצב אופטימלי , גם ברכב ממודל כזה (שאינו צורך שמן)הCO הוא 0.1-0 מקסימום.

במצב זה יתכנו רעידות קלות מאוד של המנוע, אבל קלות מאוד!

דני

עשה לי סדר בבלגאן

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

דני התותח :mm_yeah:

עשה סטאז' רציני על המערכת הזרקה של הKDX, הוא יודע מה הוא כותב :roll:

אגב, אם אתה בכל זאת רוצה לשחק עם ההזרקה בשיטת "בול-פגיעה", יש לי ראש הזרקה שלם ומחשב ניהול מנוע במחסן שיוכלו לעזור לך.

• תוכן חדש...