Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהנושא נטחן עד דק!

אחרי חיפושי אחריי רכב בתקציב 30 אלף שקל -

מצאתי שני בתים מהבית שלי רנו מגאן קופה למכירה

אז ככה:

יד 2

שנה 96

ק"מ 83.5 אלף

4 שנים היא אצלו!

הבעיה היחידה שהיא אוטמטית..בקשר לזה הבחור אומר שהיא עברה החלפת גיר לפני שנתיים

המכונית באמת נראית מטופלת ..

המחיר הוא 25 אלף שקל

מה אתם חושבים? בבקשה עזרה כל דעה תהיה טובה.

פורסם

אני אישית מאוד אוהב את המיגאן קופה ובאיחוד את הצורה של השנים הנ"ל

הייתי ממליץ ליבדוק את עניין הקילומטראג' הוא נראה קצת מוזר

כמו כן אני הייתי מעדיף אותה ידנית אבל השא' פה אם לך זה משנה ומה אתה מעדיף?

כמו כן לא ציינת איזה מנוע היא 1600 או 2000

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

או ווא תודה רבה על התגובה המהירה. אני אשאל אותו בנוגע לקילומטרז גם לי זה לא ניראה הגיוני ממש ... המנוע הוא 1600. אני מעדיף תיבה ידנית, אבל סוף סוף הצלחתי למצוא אקזמפלר טוב אז אני מוכן להתפשר קצת. מה לגבי האמינות?? אני קצת מפחד מהאמינות של האוטו.. אני לא הולך ללחוץ משהו מטורף וגם לא לנסוע הרבה קילומטרים..

פורסם

אם תה מטפל בקפדנות האמינות תיהיה טובה, אם תזניח הנזק יכול להיות עצום.

אישית, אוט' אני לא הייתי קונה גם אם האוטו יצא עכשיו מהחברה.

תבדוק טוב את עניין הק"מ, בדוק היסטוריית טיפולים לפי קילומטראז' במוסך.

פורסם

אני מאוד מעריך את המגאן וחושב שהיא מכונית מצויינת.

אבל אתה באמת רוצה לסוע במכונית שנראית ספורטיבית (ואפילו דיי טוב אפילו אחרי כל השנים), אבל היו לה 90 כ"ס לפני 11 שנה וגיר אוטומטי?

אם אתה נוסע תמיד רגוע, אתה צריך רכב נוח ונעים אבל מעוניין בעיצוב מושך אז הבחירה מתאימה, אבל אם אתה אוהב נהיגה אז אני לא רואה מה יש לך לחפש מאחורי הגה של מגאן אוטו'.

פורסם

הכל שאלה של תקציב- אם הסכום אותו אתה מעוניין להוציא הוא 25K והרכב הנ"ל במצב כזה טוב - ע"פ הנכתב על ידך אז זו באמת אופציה טובה, אומנם הרכב אוטומאטי אך נאה ביותר וגם יותר חזק מהמכוניות הרגילות מאותם שנתונים והוא עושה לך את זה- לך עליו. אם התקציב יכול לעלות ואתה רוצה ידנית אז המשך לחפש...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מנסיון אישי אם אתה אוהב ידני אתה תתבאס כל פעם מחדש שהאוטו שלך אוטומט

אני הייתי ממשיך לחפש עד שהייתי מוצא בדיוק מה שאני רוצה כי בכל זאת לא קונים אוטו כל יום ( ככה זה אצלי לפחות :lol:)

פורסם

חבר'ה אתם תותחים.. מה אני יגיד לכם.. התקציב שלו הוא עד 30 אלף בידיוק ואני מת על נהיגה ספורטיבית.. לא מהירה, ספורטיבית.

חיפשתי מלא xsiים וrsi אבל אני לא אוהב את העיצוב שלהם.. וכבר התאיישתי לחפש מגאן קופה ידנית במצב טוב. יש לכם המלצות אחרות בשבילי??

פורסם

בקניית רכב המשפט "המהירות היא מהשטן" תופס דיי חזק.

ישנם דברים רבים עליהם אפשר להתפשר בחיפוש רכב. אך על גיר לא הייתי מתפשר.

אם חפצה נפשך בגיר ידני- המשך לחפש ולבסוף תמצא אקזמפלר ראוי!

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

תודה רבה עידן.. אחרי מחשבה הגעתי למסקנה שהמשפט "מהירות מהשטן" הוא הכי נכון פה.. ואני אחכה למצוא את האחת שלי, אבל בכלליות אתם ממליצים על המגאן קופה 1600 ידנית שנתונים 96-97? ו- 180-200 אלף קילומטר נחשב להרבה?

פורסם
תודה רבה עידן.. אחרי מחשבה הגעתי למסקנה שהמשפט "מהירות מהשטן" הוא הכי נכון פה.. ואני אחכה למצוא את האחת שלי, אבל בכלליות אתם ממליצים על המגאן קופה 1600 ידנית שנתונים 96-97? ו- 180-200 אלף קילומטר נחשב להרבה?

לגבי המלצה על המגאן קופה 1.6- כמובן שבכל פרמטר עדיף את הגיר הידני, הן מבחינת חסכון, הנאה ובטח שמבחינת אמינות כאשר מדובר בשנתונים הנ"ל!

לגבי כמות הק"מ, 180-200 אלף ק"מ לרכב בן 10-12 שנה עומד בהחלט בממוצע שנתי של כ- 17,000 ק"מ בשנה. אי לכך, שאף למצוא אקזמפלר עם הק"מ הנ"ל (או פחות כמובן).

שיהיה בהצלחה מחכים לעדכונים

עיידן

Black Nissan JUKE TEKNA

• תוכן חדש...