Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

שאלה ראשונה:

היום הכנסתי את הרכב לקבלת טיפול 10K והחליפו לו נוזל בלמים DOT3 במקום DOT4 המומלץ.

מה הנזק שיכולה החלפה כזו לגרום למערכת הבלמים, היות והנוזל DOT3 בעל נקודת רתיחה נמוכה יותר?

ושניה:

הגה הכוח של הפונטו מוציא אותי מדעתי!!!

פעם עובד, פעם לא עובד. בבוקר וערבים עובד, אבל כשהרכב עומד במקום למשך חצי יום בשמש - ההגה מתנתק חצי מהזמן, או בתחילת הנסיעה או במהלך.

קראתי על ההגה בפורום וכפי שהבנתי אם הוא נופל אז הוא נופל ולא נופל וקם, נופל וקם.

הרכב פונטו 2001 ELX ועבר 70800 ק"מ,מצבר די ישן (11.12.04) אבל מתוחזק ונותן 12.6V.

אני יכול רק לנחש מה הסיבה להתנהגות שלו: מוסך מורשה בדק והמליץ (לא הפתיע אותי) להחליף את המנוע בעלות של 1,600 שקל ללא מע"מ. אני לא חושב שההגה דורש החלפה כי רוב הזמן הוא עובד ובמהירויות גבוהות (140-160) עדיף הגה ללא תגבור חשמלי (יציב יותר,בדוק!)

מה יכול לגרום לניתוקים ?

פיאט = מכונית קטנה - צרות רבות :cry:

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אצלי בפונטו הלך הגה כח - תשלום של 2600 כולל מע"מ ועבודה להגה משומש מפירוק + האוטו עמד כחמישה ימים במוסך.

לא שווה לך לשלם 1600 ש"ח על מנוע בלבד...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בטח ראית שהמליצו פה גם לבדוק מול המעבדה של אייל נוימן.

חפש את הפרטים ובדוק איתו, אולי זה יצא זול יותר, או לפחות תיקון מדוייק יותר.

לי אישית נראה (ואני לא מקצוען בתחום) שכמו שבעיות במחשב לא פותרים באמצעות התקנה מחדש,

ככה בעיות במכלול ההגה ניתן לפתור ע"י איתור הבעיה ולא החלפת ההגה...

פורסם

כן אני ראיתי פירסום של מעבדה לשיפוץ מנועים אבל קטע שההגה חוזר לחיים וישנם ימים שבהם הוא מתנהג בצורה נכונה

שאלה מה גורם להתנהגות מוזרה שלו? מנוע מתחמם \ מחשב שלו מתחמם \ מגע רופף \ קפיצת מתח (סביר) \ מופעל בשלט רחוק מגהנום ?

לפחות אני עושה כושר :lol:

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

• תוכן חדש...