Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

כפי שאתם מבינים מהכותרת,נשבר הבורג שעליו מניחים את כבל ה + של הרכב,אין שום אופצייה להבריג שם אום.

פירקתי את האלטרנור לראות אוליי אפשר להחליף את הבורג המדובר אבל זה בורג מיוחד כזה עם בידוד וכנראה צריך חליפי,מה גם שאין לדעת מה מצב האלטרנטור הזה..בקיצור לא נראה לי ששווה את ההשקעה לתקן אותו.

לכן,ברצוני להחליף אותו לחדש ואוליי כבר להגדיל את הספק האמפר(קיימים אצלי שלושת הגדולים אם זה משנה משהו)

אפשרי הדבר?

מכירים אוליי אלטרנטורים של רכבים אחרים המתאימים גם לרכב שלי?

הקיים הוא 70 אמפר אם אני לא טועה,והמצבר שלי הוא 65,מצבר אופטימה.

 

 

**סובארו DL אוטומטית 1600 מודל 88**

 

 

תודה רבה ושבת שלום.

פורסם

אם אתה רוצה לתקן את שלך בכל זאת, אתה זקוק לסט מיישרים ואז יש צורך מסוג טוב, אחרת חבל על הזמן, באותו הזמן להחליף גם את הווסת.

 

צריך את הפלסטיקים המובדדים שלא יהיה קצר לגוף.

 

אם אין לך מערכת סטריאו מטורפת לשמה, אזי אין צורך בהגדלת האלטרנטור.

 

גם "שלושת הגדולים" לא נזקקים שם, הדבר היחידי שיש לבדוק הינו סופית קו ההזנה של הפלוס בחיבור לאלטרנטור ו/או החלפתה לחדשה. אם יש בעיות נפילת מתח בטעינה בסובארו, זה מהסופית הזו.

 

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

 

פורסם

יש מערכת,לא יודע אם מטורפת אבל היא גרמה לנפילות מתח. לא סתם שמתי את שלושת הגדולים.

מפרט :

מגבר לאנזר 431 (1200W) שעליו יושבים שני סאבים אינפינטי 350RMS כל אחד.

שני מגברי סוני 300W כל אחד,על אחד יושבים מורל דוטק מלפנים,ועל אחד זוג JBL אובליים 300W מאחור.

סך האמפר שצורכים המגברים הוא 70 אמפר,את הזרם אליהם מוביל כבל 2 גייג' (עבה מאוד) באורך 3 מטר (המגברים יושבים מתחת לכיסאות)

ומותקן פיוז מתאים גם,כך שכל הזרם שאמור להגיע למגבים מגיע.

שהמערכת עובדת בהספק מקסימלים טעינה עומדת על 13.80V.וכשהכל עובד שזה אורות גבוהים,מזגן בעוצמה מירבית,ומערכת בעוצמה מירבית עומדת הטעינה על 12.90V,בגלל זה חשבתי שאוליי כבר כדאי להחליף אלטרנטור.

הקיים כבר לא נראה לי בר תיקון,התנתקו שם כמה ברגים ולא יודע נראה בלאגן,שוב לך תדע מה המצב שלו ואוליי מחר הוא יישבוק חיים?

אז המטרה היא אלטר' חדש ועדיף שיהיה יותר חזק.

 

אגב צירפתי תמונה של הבעייה הקיימת גם,אוליי יש בכל זאת איזה פתרון קסם ויהיה אפשר להשמיש את האלטרנטור הנ"ל בשביל מישהו אחר:

http://server7.pictiger.com/img/265330/picture-hosting/alt-2--.jpg

×
×
  • תוכן חדש...