Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב!

אני מעוניין להוסיף עוד זוג רמקולים ברכב ואני מתלבט האם להוסיף זוג רמקולים של בוסטון או של חברה אחרת.

האם שילוב של 2 חברות מומלץ?

איזו חברה לפי דעתכם משלימה את חברת בוסטון?

אילו קומפוננטים אתם ממליצים להוסיף? (תקציב - 4000)

תודה.

H.U - CLARION DXZ 956MC, FRONT - BOSTON ACOUSTICS Z6 AMP - ROCKFORD T8004,

MONOBLOCK - PHOENIX GOLD XENON 600.1,

SUB - ROCKFORD P312D2

פורסם

לפי דעתי,זה רעיון ממש גרוע לשלב רמקולים מחברות שונות,וזאת רק דעתי האישית.

למה?פשוט מאוד-לכל חברה יש ברמקולים צליל שונה שמופק,ולכן חברות שונות יביאו לך איכויות שונות וככה זה"לא יתאים".

אבל,אין רע בזה-אצלי למשל אני מתקשה להבדיל בין הBlaupunkt שמאחורה לJBL שמקדימה.

בכל מקרה-איזה הגברה יש לך עבור הקומפוננטים?

פורסם

כל עוד תבחר רכיבים מאותו סוג, שעשויים מאותם חומרים, יהיה להם בערך אותו אופי. תקרא קצת על המוצר לפני שאתה קונה. לחברות האודיו אין רוטב מיוחד שהם מוסיפות למוצרים שלהן.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אין שום בעיה.

לרמקולים מאותו חומר אין בהכרח שום קשר.

האם לרמקולים מקוולר של B&W עצמם יש אותו סאונד בין הסדרות?

האם לכל הטווטרים ממשי אותו סאונד?

האם לכל אלו מאלומניום אותו סאונד?

האם לכל הרמקולים מקרטון אותו סאונד?

טוב הנקודה דיי ברורה.

פורסם

אוקי,אבל אני ציינתי את מה שלמעלה בכוונה.

היה לי רמקולים של JVC(עדיין יש לי,באוטו השני).

ויש לי רמקולים עכשיו של BlauPunkt באוטו המזדה שיש לי עכשיו.

למרבה הפלא,הJVC -איכותי וטיפ טיפה צורם עם באס שטוח.

הBP מגיע איכותי מאוד,עם באס עמוק.

היה הרבה הבדל בין זה לזה,

לכן עם היכרות בין שתי החברות האלה-לשים אותם ביחד(כאילו מקדימה חברה אחת ומאחורה אחרת) זה רעיון גרוע.

פורסם

הרמקולים מוגברים עם רוקפורד T8004.

בהמשך לשייח שעלה כאן, ברור שלכל רמקול אופי השאלה היא, האם אין רמקולים שמשלימים האחד את השני?

H.U - CLARION DXZ 956MC, FRONT - BOSTON ACOUSTICS Z6 AMP - ROCKFORD T8004,

MONOBLOCK - PHOENIX GOLD XENON 600.1,

SUB - ROCKFORD P312D2

פורסם

תמיד שואפים ליותר. אם זה יותר עוצמה ואם זה יותר איכות. או אפילו יותר סראונד :-D

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה כמו לבשל ארוחה - גיוון או מטבח הfusion יכול להוציא דברים פצצתיים ודברים מזוויעים.

יש מצבים שבהם לא רצוי לערבב כמה חברות ביחד וזה קורה כאשר בעל המערכת יודע בדיוק איזה תוצאה הוא מחפש.

אבל ברוב המצבים לדעתי, דווקא הערבוב הזה הוא רצוי ולפעמים מתבקש.

אם מישהו קנה סט של פוקל ולדעתו הסט חסר רכות - אז הסאב וופר צריך להיות בהכרח סאב וופר שיתן רכות למערכת וסביר להניח שזה לא יהיה סאב של פוקל.

לעומת זאת אם למישהו יש סט של מורל וחסר לו קצת פאנצ'יות במערכת שלו - להביא סאב כמו פירלס XXLS או P2 של רוקפורד יהיה מתבקש.

דוגמא נוספת והיא דוגמא מצויינת - בעל המערכת רוצה מידבאס חד נקי וחזק מאוד אבל טוויטר רך ולא צורם - המידבאס יכול להיות בקלות K2P של פוקל או Q של MBQ או הרץ מילה או ETON - אבל הטוויטר יהיה של סט כמו אינפיניטי קאפה פרפקט או MT23 של מוראל - וזה מנסיון, שילוב מנצח!

ואפשר גם ההפך מיד רך עם טוויטר צעקני ועשיר - אבל לרוב זה גורם למיד להשמע "זול" וזה יכול לצאת מזוויע.

וכל זה בידיעה שיכול לבוא מישהו ולאמר לי שזה בדיוק ההפך - טעם וריח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אצלי למשל ,יש ערבוב ( ראה חתימה) ואני מאוד מאוד מרוצה מהתוצאה !!!

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...