Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום.

השאלה נימצאת בכותרת, המברגה היא של BOSCH בטריה של 9.6V, תודה לעוזרים.

אגב אני מאשקלון.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

מקרה דומה במברגות מאקיטה, קשה מאוד להשיג רק בטריות, היינו אשכרה קונים עוד מברגה בשביל הבטריה.

אם המקרה הוא אותו דבר אצל בוש, אין ברירה אלא להזמין מחול, אנחנו הבאנו מספר בטריות מחנות באיביי.

פורסם

נסה בעידן. יש להם בשבוע הקרוב תערוכה כך שסביר שנציגי בוש יהיו שם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש כמה חברות ישראליות שמוכרות בטריות מתוצרתן כמו AMICELL, יש להם חנות בז'בוטינסקי בר"ג

תנסה להביא לשם את הבטריה ולקנות תחליפית

פורסם

המברגה היא בייתית ככה שליקנות מספר בטריות יורד מהפרק.

ננסה ליקפוץ לר"ג. תודה לעוזרים.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם
מקרה דומה במברגות מאקיטה, קשה מאוד להשיג רק בטריות, היינו אשכרה קונים עוד מברגה בשביל הבטריה.

אם המקרה הוא אותו דבר אצל בוש, אין ברירה אלא להזמין מחול, אנחנו הבאנו מספר בטריות מחנות באיביי.

דווקא בכפר סבא מוכרים סוללות של מאקיטה.

פורסם

כשאני בררתי בלדיקו (יבואני בוש) נאמר לי שבטריה חדשה עולה איזה 450 ש"ח, מברגה חדשה עלתה 389 ש"ח...

עד היום אני מיצטער שקניתי עוד בוש ולא מאקיטה!!!

בוש זה דרק, חובבני, שרות חרא, ואת האמת, לא שווה את הכסף. אם אתה קונה מהכסף שלך משהו עדיף שזה יהיה מקיטה ולא איזה דרק כמו בוש!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בהרבה מקרים, ובעיקר כשמדובר במברגות פשוטות, התאים שבתוך הסוללה סטנדרטיים לחלוטין, ואפשר לפרק את הסוללה ולהחליף רק את התאים (תאים=סוללות קטנות).

אם הסוללה מתה, שווה לדעתי לפרק אותה בעדינות ולנסות להשיג תאים אצל בלצר ושות'.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני ממש לא מסכים ש"בוש" זה דרק.

אנחנו עובדים יומיום אם ה"קונגו", "פטישונים", "דיסק", "גקסון" , "מברגות" ומיני מברגה של בוש.

אני אישית ו עוד 20 עובדים, לא מתלוננים, למרות שכבר עברנו גם את makita, Aeg, hyundai

2006 - פיזו 205 95, זה מה שהתקציב אישר, אבל *** לקח.

2008 - מהעבודה קורולה 2008 אם תיבה שמחליפה רגע אחרי.

2012 - שברולט ספארק זה ה-זבל.

פורסם
כשאני בררתי בלדיקו (יבואני בוש) נאמר לי שבטריה חדשה עולה איזה 450 ש"ח, מברגה חדשה עלתה 389 ש"ח...

עד היום אני מיצטער שקניתי עוד בוש ולא מאקיטה!!!

בוש זה דרק, חובבני, שרות חרא, ואת האמת, לא שווה את הכסף. אם אתה קונה מהכסף שלך משהו עדיף שזה יהיה מקיטה ולא איזה דרק כמו בוש!

גילי

מנסיון שלי עם בוש ומקיטה - דווקא בוש (בכלים מקצועיים ולא ביתיים) עדיפה ואמינה בהרבה ממקיטה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אני מאוד מרוצה מבוש , האמת שאני לא דוגמא כי עוד לא נהרס לי כלי שלהם אבל מה שיש מחזיק, עובד טוב ומהונדס יותר טוב מהמקבילים של מקיטה.

שי מתי בדיוק התערוכה בעידן?

כל השבוע?

פורסם
אני ממש לא מסכים ש"בוש" זה דרק.

אנחנו עובדים יומיום אם ה"קונגו", "פטישונים", "דיסק", "גקסון" , "מברגות" ומיני מברגה של בוש.

אני אישית ו עוד 20 עובדים, לא מתלוננים, למרות שכבר עברנו גם את makita, Aeg, hyundai

אל תזכיר את יונדאי AEG ומקיטה באותה נשימה, AEG בכלי עבודה לא ממש מבריקים, וזה בלשון המעטה. יונדאי, או לפחות מה שמגיע לארץ עם מדבקת יונדאי זה מוצר זול-זול-זול שלא ממש הייתי קורא לו כלי עבודה. אולי הוא יכול להיכנס לקטגוריה ה"כלים למישהו שצריך מקדחה פעם בחצי שנה".

אני קניתי דיסק של יונדאי כזה, ניראה לי שאני יכול לעצור אותו עם היד... :lol:

מנסיון שלי עם בוש ומקיטה - דווקא בוש (בכלים מקצועיים ולא ביתיים) עדיפה ואמינה בהרבה ממקיטה.

אין לי מושג איזה ניסיון יש לך, ובט ובטח עם כליםפ "מיקצועיים"... עבדתי איזה שנה בעבודות תשתית חשמל במיבני תעשיתיים.

כל הפטישונים היו מקיטה או מטאבו. פעם אחת הטנדר עם הכלים ניכנס למוסך, היינו חייבים פטישון אז המנהל עבודה הלך וקנה אחד ובקטע של קמצנות או משהו כזה הוא קנה בוש. כשהאוטו יצא מהמוסך, קרי יומיים אחרי הפטישון היה מפורק לחלקים, אחרי שהוא התחיל להסריח משרוף.

יש לציין שאת המטאבואים והמקטיות היינו "מניחים" על הריצפה מגובה מטר-שניים והיו שם כלים בני כמה שנים שלא הראו סימני עייפות.

לי אישית יש כמה כלים של בוש, כולם מהסידרה הכחולה (ה"מיקצועית", עלק), מברגה אחת, 9.6V עם שתי בטריות שעלתה לי אז 750 ש"ח. במחיר הזה הייתי יכול ליקנות מקיטה עם בטריות ליטויום ולא בטריות רגילות. המקדחה זוועתית בכל מה שקשור לכוח ומומנט, לחובבן היא מספיקה אבל ככלי שהוא "מיקצועי" (שוב, עלק) היא חלשה מאוד. לשם השווה קח כלי שעולה את אותו סכום כסף של מקיטה ותיראה מה אתה מקבל. ועוד לא פרקנו את הכלים וראינו איזה מייסבים יש לך בבוש ואיזה במקיטה, OK? היתה לי מברגה של בוש ירוקה, ולדעתי שתיהן חזקות באותה מידה. כמו כן, הכחולה התחילה לעשות רעשים אחרי שנה בערך, הירוקה התחילה לעשות את אותם רעשים אחרי 6 שנים... :|

כלי שני שלי הוא הדיסק שלי, דיסק כחול, עם מהירות מישתנה. לא שיש לי טענות אליו, הוא מספיק חזק לדיסק "4, אבל כשראיתי את הדיסק של מקיטה במחיר לא הרבה יותר גבוה ממנו הזלתי דימעה על הקניה שלי...

ג'יגסוו, כנ"ל, ההרגשה שאתה עובד עם כלי שאין לו ממש כוח, מתי שאתה צריך... דומה מאוד לנסיעה בפורד פוקוס החדשה... :roll:

בקיצור, על איכות צריך לשלם...;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אם כבר מדברים על כלים , מאיפה ניתן לקנות DEWALT?

מי היבואן?

יש לי דיסק 4.5 שלהם והוא פשוט מעולה , שווה כל אגורה.

פורסם

בוש הם אחלה כלים עם חיים ארוכים יחסית.אין לי אף טענה כלפי אף מוצר שלהם.

ולשאלה המקורית שהיא מטרת השירשור:

בטרייה ניתן להשיג רק בחנויות כלים. ולא אייס\הומסנטר, אלא חנויות כלים אמיתיות.אם היית חיפאי הייתי מכוון אותך לכמה מקומות.

יש למשל מברגה 9.6 מהסידרה הכחולה עם 2 בטריות במחיר שאני מחשיב ל"אחלה"-650~ ש"ח.ואל תשכח שכל בטרייה כזו עולה מעל חצי ממחיר הערכה...

שמע, לך לאזור התעשייה בעירך, ותחפש חנויות כלים. תעשה סיבוב, תסתכל היטב, ותחליט. רק אל תקנה זבל מהומסנטר או איס.

קניתי לצערי מקדחה חשמלית של יונדאי ב-120 ש"ח. הסרגל המובנה נשבר בשימוש הראשון, וכשאני מכניס ביט אני אשכרה עוצר אותה עם היד...לעומת מברגה של בוש שממשיכה להסתובב חופשי ביד שלי...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...