Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משהו שאני לא מבין לגביי הגיר של האוטו. כן מתאים לפורום שיפורים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אחרי שדחפתי מנוע 1.6 לנבלה, הגיע הנושא של הגיר.

עם ה1.3 שהיה לי הרכב היה מגיע ל130 קמ"ש על 5500 סל"ד (וזה מספיק, העיקר שהיא זורקת תחת), את הקו האדום שמתי על 5500 סל"ש ככה שלא משכתי יותר, ומכוח ההרגל תמיד אני מנסה להכניס לחמישי.

עכשיו הבעיה היא כזאת - עם מנוע יותר חזק, ז"א מנוע שמוציא קרוב ל100 כ"ס אימתניים :lol: (זה בערך 150 כ"ס לטון) .

אני רוצה להחליף את הגיר ל5 הילוכים, עכשיו בהישד יד יש רק גיר של סיירה, איך אני דוחף אותו? האם קיים מתאם? ז"א חיפוי שיתאים למנוע שלי?

או שעדיף כבר להביא את הגיר עם מנוע של סיירה ולהתחיל את הכל מהתחלה.

כן זה נראה מגוחך שאני שואל שאלות על אוטו כ"כ חלש עם 4 הילוכים, אבל הדרך עוד ארוכה. יש בוסטר ודיסקים מקדימה, הרכב קצת יותר קשיח מהמקור. ואני מחכה לתשובה מאנגליה לגביי כמה חלקים שאני צריך.

עכשיו אני צריך תשובות לגביי הגיר, אני יודע שMT75 חי בשלום עם המנוע שלי (Xflow) אבל אני לא מצליח לשים את הידיים שלי על אחד במחיר סביר אם בכלל. או שאולי אפילו אשאר עם 4 ההילוכים ואתנחם בעובדה שהרברס הוא גם הילוך.

אני לא רוצה רכב שיסע מהר, אני לא מעוניין "לפתוח" , הכיף שלי הוא בסיבובים ובכיכרות, אבל עדיין - לא יודע. מישהו HELP.

haters will hate

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפילו בחוברת של ברטון הם כתבו שהMT75 מתאים לXflow, ובסיירה אין כזה מנוע, אולי בדגמים הממש מוקדמים.

בכל מקרה היום נעשו ניסיוונות הנעה, שמתי עוד מצבר לטעינה, נהיה לי בלאגן עם החוטי הצתה ודווקא בזמן הזה אני לא מוצא את הספר של היינס. מחר נבוא עם כוחות מחודשים, 2 מצברי וולטה 55 אמפר טעונים ו4 אנשים חסונים (אני מחמיא לעצמי) שמבינים דבר או שניים ע"מ לסיים כמה שיותר מהר, אני מקווה שאספיק גם להרכיב את מסרק ההגה ששלחתי לשיפוץ .

טוב כנראה שארד מהגיר 5 הילוכים 4 מספיק.

אז השאלה שלי היא כזאת, אני זקוק לוונטה חשמלית דקה מאוד ודי קטנה שתשב על הרדיאטור של המזגן. איפה משיגים?

איזה קרבורטור אני יכול לשים על הסעפת המקורית במקום הקרבורטור סולקס של ה1.3 שיש כרגע ?

תודה מראש.

haters will hate

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה MT75 מתאים למנועי פינטו בלבד,וכפי שציין קודמי נעשה בו שימוש בטרנזיט משנת 92' והילך.

בסיירה הוא החליף את ה TYPE9 שהיה גיר לא נעים לשימוש.

אגב,לגיר הזה יש סינכרון גם לרוורס.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז השאלה שלי היא כזאת, אני זקוק לוונטה חשמלית דקה מאוד ודי קטנה שתשב על הרדיאטור של המזגן. איפה משיגים?

תודה מראש.

לקנית וונטה אתה יכול לפנות ל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152872

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה MT75 מתאים למנועי פינטו בלבד,וכפי שציין קודמי נעשה בו שימוש בטרנזיט משנת 92' והילך.

בסיירה הוא החליף את ה TYPE9 שהיה גיר לא נעים לשימוש.

אגב,לגיר הזה יש סינכרון גם לרוורס.

אז חן, איך קוראים לגיר שמתאים לי? , נהיה לי בלאגן בראש ומכיוון שאת החוברת של ברטון אני יכול לראות מהחלון בלבד כרגע אין לי מה לעשות. אני לא מבין איך זה קורה לי.

haters will hate

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי ה-MT75 הוא מתאים גם למנועי הDOCH של הסיירה זאת אומרת המנוע גיאה עם הדאבל קאמשפט זה גיר שבא מקורי איתם בחו"ל גם אני מחפש אחד כזה לי יש TYPE9 גיר כזה מעצבן הילוך 4 עד 180 הילוך חמישי 190 195 משהו כזה

אם היה לי את ה-MT75 ההיתי מגיע בכיף למהירות אחרת גיר קצת עייף הTYPE 9

ובקשר לקרבורטורים שלך איזה מנוע יש לך פינטו? כי לי יש סעפת יחד עם קרבורטורים כפולים שיכולים להתאים רק אולי להביא קאמשפט חם והאוטו מתנהג אחרת לגמרי!

יקי!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני ממתין לתשובה איזה גיר 5 הילוכים מתאים לפורד ברנדה.

ירון מאיר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...