Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי רפידות בלם (חדשות כמובן) מחו"ל. חברת השילוח טוענת, בצדק כנראה, שכיוון שמדובר בחלף בטיחותי צריך רשיון יבוא בשבילו.

החברה מציעה לעשות את זה בשבילי תמורת $45 (=180 שקל).

השאלה היא בכמה טרטור כרוכה הוצאת הרשיון הנ"ל. אם מדובר בהתרוצצות של יום שלם במסדרונות הבירוקרטיה והמתנה בתורים סטייל קופ"ח של פעם, משתלם לי לקחת את ההצעה שלהם. אם הסיפור הוא לגשת לאיזה דלפק ולקבל חתימה תוך חצי שעה גג, אז לא משתלם.

תודה מראש לבעלי הנסיון.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

למה לא לשלוח את זה כחבילה רגילה שכתוב עליה autoparts?

מהנסיון שלי עוד לא יצא שבדקו לי פיזית את החבילות (הזמנתי קיט טורבו, אינטרקולר, והרבה דברים קטנים)

Scooby WRX

פורסם

חברת השילוח מנסה להרוויח על חשבונך. יש מניעה למשלוח פשוט בדואר?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
חברת השילוח מנסה להרוויח על חשבונך.

נכון לגמרי.

אין כמו דואר אמריקאי USPS.

נקודה נוספת שאולי אפשר להיעזר בה זה במוצרים רגילים לא נדרש אישור מכון תקנים ביבוא אישי ולא מסחרי.

אולי גם בחלקי רכב יש משהו כזה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אם אפשר לשאול מי חברת השילוח ?

אני יכול להוציא לך תקן אם תשחרר את המשלוח דרכינו.

אגב קבל עדכון, מבירור עם מי שמוציא אצלנו אישורים זה טרטור של כמה ימים אפילו

Jealousy is misery, suffering is grief

• תוכן חדש...