Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפרקליטות תצא מה זה פאארש אם הם לא יגישו כתב אישום על מינימום הריגה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא צריך מלחמות, אויבים מבחוץ... אנחנו הורגים את עצמנו נהדר.

עצוב לדעת דווקא ביום העצמאות שככה המדינה נראית היום.

מקווה שיתפסו את החרא ויכניסו אותו להרבה זמן איכות בכלא.

Veni Vidi Vici

פורסם

צריך לדעת עם מי להיות מורכב.

האדם שמרכיב אותך אחראי לחיים שלך.

המינימום שהוא יכל לעשות באותו הרגע גם אם הוא לא חובש ואינו יודע לטפל, זה להמתין לפרמדיק שיגיע ויטפל בפצוע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נשמע מאוד מוזר.

אני אישית לא מבין איך אופנוע מתנגש בקיר הרוכב יוצא בריצה והמורכב (שיושב מאחוריו רחוק יותר מקיר) נפצע אנוש ומת.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בדרך כלל בתאונות אופנוע כאשר שני אנשים רוכבים, האדם היושב במושב האחורי נפגע בצורה קשה יותר.

אין לו כמעט שדה ראיה, ובדרך כלל הוא אינו צופה את מה שיתרחש ולכן הוא בעמדה פגיעה יותר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
צריך לדעת עם מי להיות מורכב.

האדם שמרכיב אותך אחראי לחיים שלך.

המינימום שהוא יכל לעשות באותו הרגע גם אם הוא לא חובש ואינו יודע לטפל, זה להמתין לפרמדיק שיגיע ויטפל בפצוע.את יודעת מה ? הייתי "מסתפק" אם לפחות היה מתקשר אפילו בעילום שם ומודיע , שיבואו מייד ולא שיחכה עד שיראו אותו עוברי אורח

ל'

הבעיה היא שאנשים מפחדים מאחריות , ונהפכים לזבל אנושי ככה

בברכה יהודה

פורסם
לא צריך מלחמות, אויבים מבחוץ... אנחנו הורגים את עצמנו נהדר.

עצוב לדעת דווקא ביום העצמאות שככה המדינה נראית היום.

מקווה שיתפסו את החרא ויכניסו אותו להרבה זמן איכות בכלא.

אני לא יודע ממה לפחד יותר

מתאונות הדרכים או מכל מעשיי השחיטות של אנשי הצווארון הלבן.(והכוונה היא לא לרופאים).

ירון מאיר

פורסם

אני לא מבין איך המוח שלו עובד.

אני מבין שבעת תאונה (בבוודאי כזאת קשה) לא חושבים בצורה רגילה.

אז אני יכול להבין שהוא חושב על מה שיקרה לרישיון שלו.

אבל ראבק, אתה כל כך טמבל שאתה חושב שלא ישימו לב לזה? אתה כל כך מניאק שאתה נותן לו למות?

אנשים חושבים בצורה הזויה לחלוטין. כאילו הם על השפעת סמים.

פורסם

עכשיו תחשבו רגע שאתם שוטר.

אתם מקבלים משכורת גרועה, תנאים מביישים ועובדים יומם וליל.

כל זאת מכיוון שיש בכם תחושת שליחות מסויימת, אתם רוצים לשנות (אני לא מדבר על אלו שהגיעו למשטרה כי שום מקום אחר לא קיבל אותם).

יש אירוע כזה, או דומים לו, אתם קורעים את התחת ומסכנים את עצמכם ע"מ לתפוס חשודים ובשביל מה?!?!

שייצחק לכם בפנים אח"כ.

לא יותר פשוט לשבת באיזה פינה בצד הכביש, לכוון את המצלמה ולנמנם קצת?!

• תוכן חדש...