Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום החלפנו קלאץ בקליאו (כן אנחנו עובדים גם בשבת :o )

והרכב דיי מת..טוב אני קצת מגזים... האמת שאחרי שהחלפנו את הקלאץ יש מין רעש מתכתי כזה בזמן התחלת נסיעה ובזמן העברה מהילוך להילוך וחוץ מיזה הרכב רועד הגענו למסקנה שזה בה או מהתשובת מנוע (שזה פחות הגיוני כי היא נראת חדשה) או מהציריה הימנית לא היה לנו כבר כח לבדוק אחרי 5 שעות של עבודה - כל כך מגעיל לעבוד על האוטו הזה!!!! צריך לפרק חצי אוטו בשביל להגיע לקלאץ!

בקיצור שבוע הבא נטפל בבעיה ואני יעדכן.

שבוע טוב...

:?

פורסם

בדקתם שהמיסב יושב טוב? או שהזרוע של הקלאץ לא שחוקה?

שבוע שעבר תיקנו אוטו שהבן אדם לא התייחס לרעשים מהקלאץ ופשוט קרע לחתיכות את המיסב.בנס הוא לא עשה נזק לגיר...

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

פורסם

אתה מתכוון למסייב לחץ ? אם כן אז הוא חדש זאת בעצם הסיבה שפירקתי את הקלאץ בגלל שהמיסב לחץ היה מרעיש בטרוף אז כבר החלפתי קלאץ באותה הזדמנות..

פורסם
אתה מתכוון למסייב לחץ ? אם כן אז הוא חדש זאת בעצם הסיבה שפירקתי את הקלאץ בגלל שהמיסב לחץ היה מרעיש בטרוף אז כבר החלפתי קלאץ באותה הזדמנות..

אמממ.. שמתם את הקלאץ סתם ככה או עם המכשיר שלו?

יש מכשיר מיוחד שאיתו מרכיבים את הצלחת ורואים שהיא יושבת טוב.

אני מקווה שעבדתם איתו ולא סתם זרקתם את הקלאץ בפנים :shock:

פורסם

אמממ.. שמתם את הקלאץ סתם ככה או עם המכשיר שלו?

יש מכשיר מיוחד שאיתו מרכיבים את הצלחת ורואים שהיא יושבת טוב.

אני מקווה שעבדתם איתו ולא סתם זרקתם את הקלאץ בפנים :shock:

דוד שלי אמר שהוא יודע לכוון אותו עם העין!

אבל אני לא חושב שזאת הבעייה בכל מקרה.

פורסם

לפי העין..., טוב, עוד לא נתקלתי בזה אבל שיהיה..:roll:

בעקרון מה שיכול להיות זה המנוף שחוק, הכוונה למנוף המחובר לידית הילוכים ואיתו מפרידים את הגיר מהמנוע.

אני לא זוכ ראיך קוראים לו אבל אני זוכר שפירקתי יותר מדי כאלה ביומיים..

פורסם
לא נראה לי כי לפני זה לא היה את הרעש..

ומה הקשר לרעידות באמצע נסיעה?

אמרתם שפירקתם חצי אוטו כדי להגיע לקלאץ, האם החזרתם את הכל למקומו?

ברגים מחוזקים בלה בלה בלה..

לפעמים באוטו שכבר סוחב שנים אז כל פירוק גורם איזה צרה אחרת, למשל תושבת מנוע , גומיות למינהם..

אני מקווה ששבוע הבא תפתרו את התקלה, מעניין אותי מה הפתרון..

בהצלחה!

פורסם

אני מאמר על זה שהצירייה לא יושבת במקום/יושבת בלחץ או נשברה לה אין אוזר או משהו...

מקווה לטוב..

בנתיים אני מעדיף לא לנסוע באוטו.

פורסם

הרכב חזר לשירות :beerchug:

כמו שחשבנו זה היה מהציריה הימנית, חוץ מיזה עכשיו הקלאץ ממש "מרגרינה/חמאה" (מי אמר חצי שניה פחות בפתיחה) בניגוד לכל הרנוים.

• תוכן חדש...