Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתוב בכותרת, עם תוספת קטנה - ההגה מתחיל להרגיש קצת יותר קשה וגם מאבד "קפיציות" שמחזירה אותו למרכז. הגברה (הגה כח) ממשיכה לעבוד, אין נזילות, נוזל הידראולי ב-FULL.

המצב חוזר לקדמותו בימים יבשים.

מה יכולות להיות הסיבות האפשריות?

תודה.

[עריכה] - הרכב הינו סיטרואן ZX Advantage, שנת 94.

פורסם

האם זה תלוי רק ביובש/רטיבות או גם בחום/קור?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עושה רושם של יובש\רטיבות בלבד. קצת קשה לדעת - זה קורה רק פעם שניה, ורק היום קישרתי את זה לנסיעה ארוכה בגשם ועמידה אחריה - בגלל זה אני חושב שהקור אינו משפיע.

פורסם

ללא כל קשר לרטיבות/יובש, חום/קור - בעת חניה סובב את ההגה עד תומו לצד אחד והחזר, סובב לצד השני והחזר, האם הפעולה חלקה או שישנם רגעים מתים ו/או התנגדות לסיבוב?

אם התשובה חיובית, מס' אפשרויות לתקלה:

1. מש' הגה תקולה.

2. סתימות במע' התגבור.

3. מסרק הגה תקול(כנראה בחילזון).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

ללא כל קשר - אין נקודות מתות, תגבור עובד לאורך כל הדרך, התנגדות זהה לאורך כל הדרך. בתופעה שאני מדבר עליה, ההתנגדות פשוט גדלה קצת - לכל אורך הדרך.

פורסם

עדכון סופי:

היום התעסקתי עם ראש מנוע של איזה 306, וראיתי את מע' ההיגוי מול העיניים (עם ראש בחוץ). מסתבר שבין ציר ההגה לציר מסרק ההגה מחבר מתאם גמיש כזה, עם שני צירי סיבוב (כמו מתאם גמיש של ערכת כלי עבודה). עלה לי רעיון שהוא יכול להיות מקור הצרות - ריססתי אותו ב-WD40 (הגישה אליו מלמעלה היא זוועתית ללא פירוק של דברים מסביב), וההתנהגות חזרה להיות טובה, קושי בסיבוב נעלם, וההגה חוזר למרכז כמו שצריך.

פורסם

ובנוסף זה גם מוכיח שWD40 זו אולי המצאת המאה :D

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
עדכון סופי:

היום התעסקתי עם ראש מנוע של איזה 306, וראיתי את מע' ההיגוי מול העיניים (עם ראש בחוץ). מסתבר שבין ציר ההגה לציר מסרק ההגה מחבר מתאם גמיש כזה, עם שני צירי סיבוב (כמו מתאם גמיש של ערכת כלי עבודה)

אתה מתכוון לחלק הזה ?

universaljoint.jpg

פורסם

אכן, זה החלק. נראה קל להחלפה, אבל לא ראיתי בבירור את החיבור לציר ההגה (יכול להיות שהוא מחובר קבוע?), והגישה הזוועתית מלמעלה די מבטלת את הרצון להחליף (ביצעתי מספיק עבודות מתחת לאוטו בחודש האחרון, ואף אחד לא הבטיח שסיימתי).

• תוכן חדש...