Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים השלמתי יישור קו בסיסי שהתחלתי לרנו קליאו 93 קרבורטור ידני שקניתי לפני כמעט חודש.

הרכב עוד לפני הטיפול נסע בלי עין רעה חלק, ולאחר הטיפול מורגש שיפור משמעותי אפילו יותר!

מה שהחלפתי:

פילטרים: שמן, אוויר ודלק

4 פלאגים של בוש איכותיים

שמן מנוע חצי סנטטי 10W40 של AGIP

הבעלים הקודמים השתמשו בנוזל קירור יעודי, אך לאחר ששמתי לב שהנוזל נראה "מהול" (כניראה שבמוסך שהוא טיפל לא מילאו לו חומר יעודי איכותי אלה מילאו חומר יעודי ברמה נמוכה) קניתי פרסטון בפלאסטיק הצהוב, שאבתי משהו כמו ליטר וחצי של חומר יעודי החוצה דרך מיכל העיבוי ומלאתי במקומו את הפרסטון. נוזל הקירור עכשיו הרבה יותר סמיך וניראה לי יציב בהרבה.

צינור הדלק הוחלף לחדש לאחר ששמתי לב שהצינור שמוביל דלק לקרבורטור כבר קיבל "חתכים"

ניקוי מנוע בחומר יעודי (לא נגרם כל נזק אגב)

הייתי שמח לקבל ממכם ביקורת ו/או עצות נוספות על מה הצעדים הבאים שאני יכול לעשות בנושא יישור קו מכאני למנוע.

עקרונית אני מרוצה מהפעולה החלקה של המנוע, והרכב נוסע בלי עין רעה מעולה. אך אשמח לדעת אילו עוד דברים אני יכול להוסיף / להחליף / לשפר מבחינה מכאנית שלא דורש הסתבכות ויכול לתרום למנוע מבחינה מכאנית ותפעולית.

בתודה רבה,

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

• תוכן חדש...