Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מציע פשוט לחכות את הדקה במרחק מה מהבניין

ולהיכנס למתחם הבניין לאט ללא גדישה בעדינות ולכבות

כך תימנע מהערות הביניים של ה"שכנות"

פורסם

לעניין המשתיק- על הרכב יש צנרת 3" מהטורבו ועד הסוף.

הדוד הנו דוד של "פייפר" (למי שמכיר...) שאינו מגיע עם משתיק, וזה גם לא ייתן הרבה לעשות משתיק (העניין נבדק והתועלת שולית).

לעניין כניסה לרחוב במינימום סל"ד, כפי שציינתי, הדבר נעשה בלי קשר לתלונות, אלא מתוך התחשבות ביתר השכנים.

למותר לציין, שאני לא מסיים לעבוד בארבע לפנות בוקר, אלא חוזר לביתי, כמו רוב בית ישראל, בין שמונה לתשע בלילה.

כך שמעבר למה שכבר עשיתי, לא נותר לי הרבה.

ולעניין תלונה במשטרה- שיתלוננו. יש פתגם צבאי עתיק יומין שאומר "שז*ן זה כמו בומרנג- איך אתה זורק אותו, ככה הוא חוזר".

ולכן בזמן זה או אחר, למשהו בבניין יהיה אירוע, מסיבה, יום הולדת, מסיבת פיג'מות ו/או השד יודע מה....

ואני מבטיח להיות שם, כמו קללה (!) ולצלצל למשטרה כי לא נותנים לישון.

חוק פיזיקלי פשוט אומר שלכל אקציה יש ראקציה, ובאין מנוס זו תהיה הדרך!

פורסם

אני חושב שהגישה של יוני יכולה לעבוד הכי טוב.

גם לי יש שכנה בבניין שהייתה עושה את המוות לכולם, ברמה כזו שהיא הייתה צועקת על אח שלי כשהוא היה משאיר את האופנוע שלו בחנייה שלה למשך חמש דקות, וכדי שתבין - אין לה מכונית והטענה שלה הייתה "ואם הבנים שלי יבואו לבקר? שתהיה להם חנייה!"

מדובר בחנייה בין שני עמודים צרה להחריד, ולבנים שלה יש יגואר S TYPE ומרצדס מסדרה C... :roll:

הם מעולם לא החנו שם !

היום, אחרי שנה+ שאני מרכך אותה כי ידעתי שאני אצטרך את החנייה הזו בשביל להחביא מכונית / אופנוע שיהיו שלי, התגלה כי החנייה בכלל לא שלה אלא אחת אחרת. בסופו של דבר, דרך גישה מאוד ידידותית כלפי כל השכנים, הגעתי למצב שאני קיבלתי את החנייה שנמצאת בדיוק מתחת לחלון שלי - מה יותר מושלם מזה (?) והיא עוד שואלת מה שלומי ומה שלום הרכב כל פעם כשהיא רואה אותי... ואני מדבר על אותה אשה שהייתה מרביצה לחתולים שהיינו מאכילים בתור ילדים.

תסיק מזה את המסקנות שלך.

בברכה, מר תעלול.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

משפט עתיק ששמעתי מהבוסית שלי לשעבר שמאוד הערכתי :

if you can't beat them , join them !!!

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אני חושב גם כמו הרבה שאמרו פה לצאת בטורים נמוחים !

ועוד דבר תכח את זה לצומת ליבך תזהר רק שהיא לא תעשה לך נזק לרכב

כמו סריטות ? והגבול הוא השמיים !!

תודה רבה

נתי.

פורסם

אם אתה חוזר מאוחר בלילה , אז אין שום סיבה שלא תחכה מחוץ לשכונה שלך דקה ואז תיכנס לחניה ותכבה מיד . לא חייב לחכות בחניה דקה...

לגבי חימום מנוע , אין צורך לחכות 2 דקות בחניה . אתה יכול לצאת על טורים נמוכים מהשכונה ולהמשיך לנסוע על טורים נמוכים עד שיתחמם המנוע .

יאשה , שמשתדל להתחשב בשכנים שלו .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אני לא מבין למה אתה צריך לחכות דקה בהתנעה ולפני כיבוי. הפסיק לגדוש דקה (או התקן מערכת שמזרימה שמן לטורבו 30 שניות אחרי הכיבוי) לפני שאתה מגיע הביתה וכבה את הרכב מיד.

תאר לך אם לכל שכן היה רכב כמו שלך, האם היית אתה מוכן לסבול רעש של צנרת 3" במשך דקה שלמה אצל כל שכן?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

גם אליי באו בתלונות שאני מעיר את ילדיי השכנים , המפלט עשה רעש באסי מאוד עמוק ורועש יותר מרכבים מוגדשים , אני בתור שכן טוב , החלטתי לשים משתיק וכך עשיתי , גם עכשיו יש רעש באסי עמוק אבל פחות

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

לילה טוב לכולם (ואפילו מצויין כי בית"ר ניצחה :lol: ).

לעניין ההמתנה דקה לפני שתי דקות אחרי, מבחינתי זה כמו אנטיביוטיקה: אם הרופא אומר לי לקחת, אני לא שואל למה. אני לוקח!

כשמי שנחשב אחד התותחים במשופרות (ובמיוחד עם השיפורים על הנסיכה שלי) אומר לי תמתין, אז אני ממתין- פשוט.

לסיכום בקצרה, פניתי לשכן (מסתבר שזה אותו בחור שפתח את השרשור בפורום "אוף טופיק"), הסכמנו מה שהסכמנו, ובא לציון גואל.

בקיצור, וכפי שטענתי על פני הת'רד הנ"ל, הכל עניין של גישה: אם יתנו לך אצבע, לא אחת תשמח לתת חזרה את כל היד.

כך לפחות אצלי.

לילה טוב .

פורסם

גם אני חושב שזה די חוצפה לבוא בטענות כאלו במקרה שמדובר בשעות נורמאליות.

כמו שכבר נאמר - מה עושים עם רעש של אוטובוסים, אוטוזבל בשעות מוקדמות מאוד, סמיטריילר שמחמם את המנוע שלו 15 דקות בשעה 05:00 בבוקר?

מה עושים עם שכן שיש לו סתם סוברו DL מעשנת שמחמם את המנוע ומסריח את כל הסביבה?

מה עושים עם השכן שמעשן סיגריה במרפסת שלו ורוח מעיפה את כל העשן אליך לתוך דירה?

אם מישהו בוחר לחיות בעיר אז הוא צריך לקבל את החסרונות שבאים יחד עם זה.

אני ממש לא דוגל בלעשות דווקא אבל אני חושב שזו חוצפה שמישהו חושב שכל הביניין ורחוב צריכים להתנהג ולהתנהל בדיוק איך שזה מתאים לו.

אם זה מה שהם רוצים - אז יקנו בית פרטי - אבל רק באמצע שומקום ולא בישוב מסודר כי שם כלבים של השכנים ישגעו אותם בלילה עם הנביחות שלהם..............

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

הבעיה מוכרת לי מהרכב הקודם -

שכנים מעצבנים קיימים בכל מקום !!!

"תקרר" את הרכב מעט מחוץ לחנייה בחזרה הביתה

ובבוקר ?

שתתפוצץ :lol:

porsche 914,2.0,1970

• תוכן חדש...