Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לפני רכישה של גאלאנט ספורט 2001. ישנם מספר מועט של תגובות{לכן אני צריך עוד קצת עזרה} שמספרות

על מחשב ניהול מנוע שכושל?!! האם זה אמיתי? בעיה ידועה?

אשמח לעזרה. תאריך הרכישה הוא יום ראשון הקרוב

פורסם

גם אני הייתי בדילמה לפני שרכשנו את הגאלנט 2001 שלנו(אותו רכב מבחינת מנוע ושאר הירקות),ביגלל שלפני רכישה שמעתי את השמועה הזו וממש פחדתי מזה אבל במציאות זה מסתבר לא כך. פשוט תקח את האוטו למוסך מורשה או למוסך שיש לו חיבור עם מחשב לאוטו ושיריצו בדיקה כללית אם יש תקלות וכ"ד.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לא ידוע לי על בעיה "גורפת" כזו.

אם אתה מאיזור חיפה ואתה רוצה לקנות כזה אוטו,אתה יכול לקפוץ אלי, אעשה לו "סריקת מערכות" לכל המחשבים והחישנים, ואפילו בד' זיהום אוויר. עלי, ללא תשלום.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה רבה דני, אך לצערי אני רחוק קצת מחיפה{אילת}. אבל טוב לשמוע שאין בעיה נפוצה למחשב הרכב הזה

פורסם

אהלן איש

יש לי כבר כמה שנים טובות רכב כזה בדיוק

וטפו טפו טפו... חוץ מטיפול כל 15,000 הרכב לא רואה מוסך

וממש כיפי לנהיגה

רק אם אפשר בקשה קטנה

ספר הרכב שלי אבד

אז אם לרכב שאתה עומד לקנות קיים ספר רכב אשמח לצלם אותו

בתודה מראש ובברכת שבת שלום

רועי

• תוכן חדש...