Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,לאחי יש רכב שרשום על שמי לצערי.

כנראה שהוא ביצע עבירה עם הרכב והנה הגיע דו"ח הביתה חצי שנה אחריי תאריך ביצוע העבירה כביכול.

בדו"ח רשום שמצלמת פסיי רכבת צילמה אותו עובר אחריי שהרמזור התחיל להבהב

רציתי לדעת איך אנחנו מצהירים שהוא זה שנהג ולא אני,למי מודיעים? לאן אפשר לשלוח מכתב? (קיבלנו את הדו"ח ממרחב חוף)

אגב,אפשר רקע של העונש על עבירה כזאת? (הוא היה אז שבועיים רק לאחר סיום המלווה)

בדו"ח לא היה רשום כלום חוץ מזה שתגיע הזמנה לבית משפט..

תודה רבה והמשך ערב טוב

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

שיגש למשטרה ויעביר את העבירה על שמו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
שיגש למשטרה ויעביר את העבירה על שמו.

אין לו איך לגשת,זה בחיפה והוא בלימודים וזה לשרוף יום לימודים שלם.

הבנתי שאפשר לשלוח מכתב אבל השאלה היא איך לנסח ולאן לשלוח

איזה פרטים בדיוק לרשום במכתב וכו'..

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

מה לעשות, זו עבירה, לשרוף יום שלם זה לא תירוץ

אגב, כשהוא הולך למשפט, שלא יגיד ששרפו לו יום שלם.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש לי שאלה שקשורה לעבירה עצמה.

האם כל הישראלים עושים עבירה?

זה לא חוקי ללחוץ כשרואים אור מהבהב ולעבור בירוק ו\או בכתום?

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

למה שתלחץ, תסתכן בכך שאתה מגביר את המהירות בו בזמן שאתה לוקח סיכון שהרמזור יתחלף לאדום באמצע ולא תצליח לבלום?

אתה ממהר למקום כל שהוא? וגם אם כן, זה שווה את הסיכון? זה סתם מנהג ישראלי מפגר - לראות שהרמזור הולך להתחלף וללחוץ, העיקר לא להפסיד אותו.

בשורה התחתונה אף אחד לא מת עדיין מלחכות ברמזור דקה, מלעבור באדום - גם אם זה בטעות שיכלת למנוע, מתו הרבה אנשים.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
מצלמת רמזור מצלמת מעבר באור צהוב? :shock:

הוא כתב בהודעה מקורית שהיה רשום שמצלמת פסי רכבת צילמה אותו.

יש דבר כזה בכלל :shock:

תבקש תמונה.

פורסם

אויי.. זה מראה עד כמה קשה היה היום הזה בשבילי :wink:

ראיתי את התגובות האחרונות והתבלבלתי.

בכל מקרה, אכן קיימות מצלמות על מפגשי מסילות הרכבת.

אני אישית אף פעם לא ראיתי פלאש ממצלמה כזאת, למרות שרכב מלפני חצה את המסילה כשהרמזור כבר הבהב.

פורסם

1. הוא יכול לגשת לתחנת משטרה כלשהי לצורך העברת הרישום על שמו. בהנחה שהוא לא לומד בירח אז יש תחנה קרובה אליו.

2. הוא יכול גם לרשום תצהיר ולשלוח למשטרה בדואר רשום. (צרף גם תצהיר שלך שלא אתה נהגת והרכב נמסר לו באותו יום)

3. מדובר באישום די חמור, במיוחד עם העליהום הנוכחי בכל נושא פסי הרכבת. תתייחסו לכך בהתאם.

4. ייעוץ של עו"ד מומלץ.

5. יש פגם מהותי באישום שמתבסס על רמזור רכבת, והוא שברמזור כזה אין אור צהוב. כלומר בעצם ייתכן מצב בו הרכב נמצא על פסי הרכבת ובאותו רגע יתחיל האור האדום לדלוק והמצלמה תצלם, ללא שנעשתה עבירה. אבל כדי לבוא עם הטיעון הזה לבימ"ש צריך לדעתי עבודת הכנה מסויימת ורצוי עם עו"ד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
למה שתלחץ, תסתכן בכך שאתה מגביר את המהירות בו בזמן שאתה לוקח סיכון שהרמזור יתחלף לאדום באמצע ולא תצליח לבלום?

אתה ממהר למקום כל שהוא? וגם אם כן, זה שווה את הסיכון? זה סתם מנהג ישראלי מפגר - לראות שהרמזור הולך להתחלף וללחוץ, העיקר לא להפסיד אותו.

בשורה התחתונה אף אחד לא מת עדיין מלחכות ברמזור דקה, מלעבור באדום - גם אם זה בטעות שיכלת למנוע, מתו הרבה אנשים.

אמרתי שאני עושה את זה?אמרתי שאני אעשה את זה?הזכרתי משהו לגבי עצמי?ואם זה מה שהשאלה שלי שידרה לך,מצטער מראש.

אני אנסח את השאלה הזו יותר טוב.

האם זה לא חוקי לעבור באור ירוק מהבהב?

האם זה לא חוקים לעבור בכתום?

תודה.

(לגבי להאיץ בצורה מטורפת-אני בטוח שלא[תקנו אותי אם אני טועה],זה ניקרא "נהיגה בקלות ראש")

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

ההפך, אני מצטער אם התשובה שלי נראתה כאילו אני מדבר אליך אישית - הצגתי את הטמטום שבדבר דרך צורת החשיבה של הישראלי המצוי, לא דיברתי עליך.

בקשר לשאלתך - על מעבר באור ירוק אין ענישה במידה והסיבה שבגללה עברת בירוק מהבהב היא שהיית במהירות גבוהה יחסית כשהתחיל האור להבהב ולא יכלת לעצור בבטחה לפני הכניסה לצומת - במידה ו"סתם ככה" התחשק לך ושוטר ראה אותך עושה זאת יוכל הנ"ל להאשים אותך בנהיגה בקלות ראש אם אינני טועה.

על מעבר באור כתום יש ענישה, קנס מלווה בנקודות (אינני זוכר כמה לצערי), שכן כמעט ואין דרך לתרץ מעבר באור כתום - לפניו יש במשך כמה שניות ירוק מהבהב, זמן שהיה מותיר לך אפשרות לבלום כראוי \ לחצות כבר את הצומת.

בקשר לאור אדום - אני מניח שאתה יודע מה החומרה.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

ברמזור רגיל (לא של רכבת):

באור ירוק (לרבות ירוק מהבהב, אין הגדרה נפרדת בחוק למהבהב) - מותר לנסוע.

באור צהוב - יש לעצור לפני קו העצירה אם ניתן לבצע זאת בבטחה (כלומר ללא בלימה פתאומית מדי שעלולה להביא לתאונה של מי שנוסע מאחוריך איתך)

באדום - כמובן אסור להיכנס לצומת.

ההנחה היא שהצהוב מספק זמן מספיק (3 שניות) כך שמי שקרוב לצומת ייאלץ להיכנס בצהוב (וזה עדיין בסדר) ומי שרחוק יהיה לו מספיק מרחק כדי לעצור לפני הקו.

ברמזור רכבת יש בעייתיות מסויימת כפי שהזכרתי. (אין צהוב!!)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אם כך, לדעתי אתה צודק ויהיה אפשרי לבטל את הענישה בעזרת עורך דין טוב ותרשימים של דגם הרמזור - דיי בקלות אפילו.

DOESN'T WORK HARD

• תוכן חדש...