Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, די הרבה זמן שיש לי דפיקות מהבולם בגבשושיות בכביש (לא בכביש תקין) גם במהירות איטית.

לאחר התיעצות קצרה עם בעל מקצוע, הציעו לי להחליף את זוג הבולמים.

לאחר איזשהו מאמר שקראתי לפי הבנתי מומלץ להחליף את כל הפרוביזורה שם (בולם+מתלה).

האם הטלסקופ הוא בעצם המתלה?

בכל אופן מכיוון שהרכב כ-10 שנים על הכביש (97') הומלץ להחליף לא רק זוג אלא את כל ה-4.

מה כדאי לעשות בנושא?

במידה וצריך אכן להחליף בולמים ישנו איזה בולמים שעדיפים על המקוריים? (הוצעו לי קוני בעבר).

אני לא משתולל עם הרכב אבל לא הייתי מתנגד להקשחה של הבולמים במידה ולא פוגע בשומדבר (גם לא יותר מידי בכיס)

אשמח לקבל עוד אינפורמציה שיכולה לעזור לי.

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

שלום,

ראשית מומלץ להחליף את כל הבולמים כי הבלאי הוא אצל כולם לאורך השנים אם כי לא אחיד.

אם התושבות בלויות, יש להחליף גם אותן.

מומלץ להחליף בבולמים נתוצרת טובה ואיכותית כדי שיחזיקו מעמד.

הבולמים הם גם בטיחותיים במכלול הרכב ולכן אל תזלזל בזאת.

באיזה רכב מדובר?

כדאי לך אולי להביא בולמים מחו"ל. זול יותר.

בהצלחה

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

אוופס... מצטער על חוסר העירנות שלי.

הרכב הוא מיצובישי סופר לאנסר 97, כן אני מודע לעובדה שזה חלק בטיחותי ולא ממעיט בערכו.

ישנם איזשהם בדיקות שאני יכול לבצע לבד על מנת לדעת מה דפוק פחות או יותר? (בדיקה ראשונית רק על מנת לדעת בערך כמה הנזק הולך להיות).

תודה מראש

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

• תוכן חדש...