Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך קצת עזרה. במדריך כתוב שאין דרך לנקז את כל הנוזל מבלוק המנוע :?:

זה נכון? כי אני חשבתי שכשפותחים את ברז הניקוז של הרדיאטור גם המים מהבלוק יורדים.

סובארו DL. הכי מכוער, הכי אמין 8)

פורסם

בעיקרון לעולם אין מרוקנים את כל המים לחלוטין.

יש כאלו שנותנים סטרטר קצר כדי שהמשאבה תעבוד ותעיף חלק מהמים החוצה- לדעתי מיותר.

יש כאלו שמפרקים את התרמוסטט ומכניסים אוויר (או נושפים) לאחד הצינורות לכיוון הבלוק- זהירות נוזל הקירור רעיל.

יש כאלו שממלאים נוזל קירור ולאחר זמן מה מחליפים שוב.

הכל בהתאם למצב ולסיבת ההחלפה. פרט מדוע אתה מחליף נוזל קירור.

פורסם

מצטער על התגובה המאוחרת.

אני מחליף נוזל קירור כי הוא כבר יותר משנתיים בשימוש.

כל העסק מתעכב לי גם בגלל שאני מחפש טרמוסטט חדש (המנוע מתקרר יותר מדי בזמן נסיעה).

פורסם

אם אתה ממילא מפרק תרמוסטט אין בכלל בעיה. לאחר פרוק התרמוסטט הרכב את המכסה שלו ושטוף בעזרת לחץ מים (צינור גינה) את כל המערכת. לאחר השטיפה הרכב את התרמוסטט, מלא נוזל קירור מתאים, נקז אוויר, בדוק שאין נזילות ושלום על ישראל.

פורסם

רק אל תשכח למלא נוזל העומד בתקן DEX-COOL של GM בצבע כתום. ניתן להשיג נוזל כזה מתוצרת PRESTONE באריזה כסופה.

פורסם

אם כבר מדברים על זה...

באמת קניתי נוזל DEXCOOL של PRESTONE

אבל מה באמת ההבדל בין הירוק לכתום?

• תוכן חדש...