Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי התלבטות קלה בקשר לרכב חברה בליסינג. יש לי שתי אפשרויות:

א: מגאן 2007 כולל ESP, התחייבות לשלוש שנים (קנס של 3 חודשים בשנה הראשונה, 2 בשניה, 1 בשלישית אם אני מחזיר)

ב. מגאן 2006 ללא ESP, התחייבות לשנתיים (קנס של 2 חודשים בשנה הראשונה, חודש בשניה אם אני מחזיר)

עד כמה לדעתכם ה-ESP חשוב? במיוחד בארצנו?

האם לדעתכם רנו בנו את ה-ESP בצורה טובה או שזו עוד מערכת חשמלית צרפתית שיכולה לגרום לבעיות?

תודה רבה!

ארז

פורסם

לדעתי אם כבר בחרתה ברנו מגאן, תלך על 2007 עם ESP. לפי מה שקראתי ה- ESP ברנו מגאן אכן עשוי טוב ואפילו בתוכנית המוטורית של ערוץ 10 בדקו אותו בפרק הראשון.

לפי מה שאמרו לי מקרסו דגם חדש של רנו מגאן לא יהיה עד 2009.

היום בקבוצה 2 רק המגאן והסיטרואן C4 כוללים 6 כריות אוויר ו- ESP.

פורסם

ESP הוא "לא סתם מערכת חשמלית מיותרת" היא תעזור לך לצאת ממצבים מסוכנים של איבוד שליטה. ההבדל מבחינתך הוא להתחייב על שנתיים או על 3? זה הכל? לא רואה סיבה להעדיף את המגאן 06.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

רנו לא עשתה את ה-ESP שלה קודם כל. יש מס' חברות (ספקי משנה) המייצרים את המערכת כמו BOSCH.

לדעתי, ההתלבטות שלך מיותרת. המערכת מצוינת ותסייע בעת צרה.

Veni Vidi Vici

פורסם

אם אתה לא חושב שתהיה לך סיבה להחזיר את הרכב תוך שנה פלוס מינוס, ואתה מאמין שהוא ישאר אצלך 3 שנים, בוודאי שעדיפה המכונית עם ה-ESP.

המערכת לא פעילה ב-99.9% ממצבי הנהיגה, אבל יש סיכוי טוב שתצטרך אותה ב-0.01 הנוספים, ואז יש סיכוי לא רע שהיא תציל אותך מה-0.0000001% סיכוי שכריות האוויר תצטרכנה להיפתח :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זה לא רק שנה.

זו שנה שבה הוא ישלם הרבה יותר מס (תוכנית המס החדשה תהיה הדרגתית).

התוכנית תעבור שינוים רבים עד אישורה הסופי, הצעת האוצר היא רק ירית הפתיחה לתהליך שיקח זמן רב עד להגעה להסכמה על כל הצדדים.

פורסם

בהחלט מערכת מומלצת. אותי היא חילצה פעם מהחלקה ודאית כאשר היה דלק על הכביש בעיקול חד שנכנסתי אליו במהירות דווקא נמוכה.

גם בשלג האחרון בירושלים המכונית הצליחה להתקדם יפה מאד במקומות שאחרים סבסבו גלגלים (הפעם זה היה בעזרת הASR שהוא חלק מה ESP)

פורסם

מי שלא רוצה ליסינג בגלל הרפורמה שלא יתחייב לא לשנתיים ולא לשלוש... הרי הרפורמה תהיה הדרגתית, וכל שנה בתוספת של ~500 ש"ח בקבוצה שתיים. בשביל 500 ש"ח תוספת לשנה השלישית לא מחזירים רכב. מי שלא רוצה שלא יקח מעכשיו.

פורסם

וכמובן שעל התוספת המבורכת של ESP בדגמי 2007 , יש להוסיף את הבדלי הדגם, שלאחר מתיחת הפנים (2006 הוא הדגם שלפני ביצוע המתיחה).

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

• תוכן חדש...