Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך אפשר להגיד את המלה "יפה" ואמפריזה באותו משפט :) נכון עניין של טעם ופלסתיק שחור וזול :-D

יופי הוא בעיני המתבונן.

דווקא עכשיו האימפרזה נראית טוב - והיא היתה צריכה להראות כך כבר מהמתיחת פנים הראשונה שעברה ב 00-01.

האימפרזה, עם 4 כריות אויר (ולא 2 כריות כמו ששווקה בארץ שנים רבות), בהחלט מספקת בטיחות ממוצעת-טובה (יחסית לגילה המופלג) לפי ניסויי ריסוק שבוצעו (לא ב NCAP האירופאי) גם בארה"ב וגם באוסטרליה.

בעוד כמה חודשים תוצג האימפרזה החדשה (לחלוטין) ואז כבר יהיה מול מה להשוות. בינתיים, איך סיכמו ב"מוטוקאר", האימפרזה היא "אופציה סבירה למי שמחפש מכונית נוחה, שקטה, אמינה מאוד, ואינו רואה את עצמו מצטרף לעדר המאזדה3". זו בהחלט לא מכונית גרועה, אבל יש טובות ממנה בהחלט (יהיו כאלה שיעדיפו לרכוש מכונית "מפוארת" אחרת ולבלות בעיקר עם מכוניות שכורות החל מהקילומטר הראשון ובסוף להאשים את היבואן בגלל שהאוטו זבל :-) - והמבין יבין :p)

ובסופו של עניין - למי שמתעניין באופן פרטי באימפרזה חדשה - הייתי ממליץ על B4 משומשת.

;-)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק אני קורה לך לסדר :-D זה ממש מתחת לחגורה :roll:

אתה צודק בסיכום של מוטוקאר, וזה מה שהסיכום אומר רכב בינוני...

אבל בקשר לרנו אחותי החליטה לקנות אותו אחרי נסיעת מבחן. נוחות הנסיעה והרכב "מפואר" יחסית, וכמובן מצא חן בעיניה ההגה החשמלי, בשבילה להרגיש את הכביש ונסיעה ספורטיבית זה לא חשוב (ואני מניח להמון בנות/נשים).

ובכל זאת, אני לא "מאשים" את היבואן, המקרה שלנו עצוב וחמור מאוד.

דמיין לעצמך שאתה קונה רכב במיטב כספך, ובנסיעה הראשונה מתחילות הבעיות, והרכב נכנס מייד למוסך...

קרסו "גנבו" או "גזלו" את החוויה בקניית רכב חדש לאחותי.

רנו מגאן זה רכב נפלא, אבל סובל מבעיות תדמית ובעיקר בגלל שהיבואן אין לו מדיניות "שירות לקוחות" הוגנת. אם היה מטפל בנושא מיידית תאמין לי היה קונה לעצמו לקוחות מרוצים. אני לא יספר לך כמה לקוחות הם הפסידו עד עכשיו בגלל המקרה שלנו. אבל מדובר על עשרות, ושהעניין יתפרסם בעיתונות אני מקווה שיותר ויותר.

אחותי היא מורה בבית ספר גדול בצפון, וביום הראשון אחרי קבלת הרכב היא נסעה במאזדה 3 שכורה, כל המורים בבית ספר נדהמו ומי שחשב לקנות רנו או בכלל רכב מקרסו ביטל את תוכניותיו.

אפילו יש לי חבר שצחק "קניתה רנו נסעת במאזדה". עצוב. (קישור לנושא)

פורסם

"בקטנה"...

בעוד כחודשיים תוצג האימפרזה החדשה - כרגע, לפי פירסומים, זה יקרה ב-4 לאפריל 2007 בתערוכת הרכב בניו-יורק.

אל תדאג - אני כבר אעדכן :p

:-)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
"בקטנה"...

בעוד כחודשיים תוצג האימפרזה החדשה - כרגע, לפי פירסומים, זה יקרה ב-4 לאפריל 2007 בתערוכת הרכב בניו-יורק.

המממ, אני נוסע בפברואר, נראה לי שבאפריל אשתי (ההריונית) כבר לא תאפשר לי...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...