Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שראה את הכתבה ב-YNET עם שלושת ההרוגים השבת, בעמוד הראשי מופיעה התמונה המזעזעת הזאת:

13_m.jpg

עכשיו אני רוצה להבין, איך במפגש כזה הרכב מתקמט כמו נייר והמעקה נשאר כמו חדש ?

מי חרץ את דינם של הנוסעים ברכב הזה, האם אלו מתקיני המעקה שהחליט שהוא צריך להיות בגובה ראשי הנוסעים, או החומרים שלא מאפשרים למעקה הזה לספוג אנרגיה ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

החומרים מהם עשויים המעקות ובמיוחד המחברים שלהם לרגליים, כדי לחסוך כסף משתמשים בחברים (חתיכות מתכת בצורת U) שלא סופגים אנרגיה ולא מתקמטים בתאונות.

פורסם

כנראה שכל התשובות נכונות. באמת הזוי, זה לא מעקה בטיחות, זה מעקה הרג!

אבל תסתכל על הצד החיובי, מעצ לא צריכים לבוא להחליף מעקה, פשוט מקלפים את הרכב (והגופות) וזהו :roll: .

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

הכול נכון , אבל מה עם הרכב עצמו ? האם הוא צריך להגיע למצב כזה ? אני חושב (ואולי אני טועה כאן ) שרכב יותר בטיחותי היה שורד את זה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

הכל תלוי בזווית הפגיעה במעקה

אם זה היה בזווית פחות חדה הרכב היה "ניתז" מהמעקה חזרה לכביש במקום לחתוך את המעקה ולעוף לתהום...

בקיצור, אין כאן תשובת שחור לבן כפי שאתם מציגים זאת.

מה שכן, גובה המעקה איננו הגיוני, הוא צריך להיות קצת יתר נמוך, שימו לב שהוא בעצם "מגלח" את החלק העליון של הרכב במקום לפגוע בגובה המנוע.

פורסם

עוד תמונה, עוד מעקה שלם

003_wa.jpg

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

באוטו של החודש יש כתבה מקיפה.

אמור להיות גובה תקני לגדרות הנ"ל... וכמובן שהוא לא נאכף.. לכן שמגיע רכב רגיל, ולגדר גבוהה, הגדר מפלחת את קורות הA והשמשה הקדמית, שהם חלשות יחסית, ומורידות לנוסעים את הראש.

נחמד.

אור.

פורסם

ראיתי תוכנית שלמה על זה בנשיונל ג'אוגרפיק.

המעקה הזאת אמור להיות בגובה מסויים(כמובן שלא כמו בתאונה, אלא הרבה יותר נמוך), דבר שני הוא אמור להתקפל ולספוק אנרגיה כאשר מחברים אותם נכון.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

העיקר לנהגים הממשלה\משטרה מחפשת לאן לדחוף את הנקנייקיה כל פעם יותר עמוק

רק זה היה חסר , מעקה בטיחות , שלא בטוח לאף אחד

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

נראה לי שאנחנו טועים פה, לא הגיוני שהמעקה כזה גבוה, אחרת הוא מגן אך ורק על משאיות וג'יפים.

אני חושב שהקפיצים של האוטו הלכו, כל המרכב הונמך בכלל התאונה, רואים שהבאמפר הקדמי בזוית מוזרה כזאת ככה שזה נראה כאילו הרכב ממש שוכב על הרצפה בלי גלגלים.

גם הזוית של הגלגלים מראה שהם התעקמו ככה שאין סיכוי שהרכב היה נשאר בגובה הרגיל שלו.

פורסם

לא נראה לדעתי הגיוני שהרכב היה מונמך.

יותר סביר שהמעקה היה גבוה מהתקן אבל לא מספיק גבוה בשביל שהרכב יעבור מתחתיו ללא פגע.

ואז מה שקרה כיוון שהמעקה היה פחות או יותר בגובה של החלק העליון של הרכב (בגובה החלק התחתון של השמשה הקדמית ) הרכב פשוט נדחס בכוח מתחת למעקה, מה שהצמיד את הרכב לקרקע.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

חבר'ה לא מצאתם את הבעיה.

זה לא שהמעקה נמוך זה זה שהכביש נגמר בדיוק איפה שהמעקה תשימו לב !!!

כנראה שהגלגלים הקידמיים הגיעו לשם הרכב ירד עוד יותר ואז המעקה "הגיע" לגובה כזה וכנראה שזה בגלל שהמדינה שלנו חוסכת מהחיים שלנו !

אבל גם כמובן שהמעקה היה קצת גבוה אבל לא חושב שזאת הסיבה העיקרית.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
חבר'ה לא מצאתם את הבעיה.

זה לא שהמעקה נמוך זה זה שהכביש נגמר בדיוק איפה שהמעקה תשימו לב !!!

כנראה שהגלגלים הקידמיים הגיעו לשם הרכב ירד עוד יותר ואז המעקה "הגיע" לגובה כזה וכנראה שזה בגלל שהמדינה שלנו חוסכת מהחיים שלנו !

אבל גם כמובן שהמעקה היה קצת גבוה אבל לא חושב שזאת הסיבה העיקרית.

היה צריך לקחת את זה בחשבון, אפשר היה לחבר את המעקה איפה שהכביש נגמר ולא על האספלט או לחבר אותו נמוך יותר.

נראה לי עדיף כבר לעוף לתהום מאשר לפגוש את המעקים האלה. גם אחרי 30 סלטות לא נראה לי שהאוטו היה נראה ככה.

פורסם

כמו במקרה הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=116361&page=1&pp=15&highlight=%EE%F2%F7%E4+%E1%E8%E9%E7%E5%FA

בו נהרג ליאור שריקי ז"ל הרכב בו נהגו שופד במעקה הבטיחות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...