Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציפייה ליום מסלול של אתמול הייתה ארוכה. כשהתחזית לפני שבועיים צפתה סוף שבוע יבש מיהרתי להרשם ליום מסלול שהפעם היה בחסות מועדון אלפא רומאו. למרות שידעתי שהרכב במצב ירוד ויש לסדר הרבה דברים החלטתי ללכת ולנהוג במשנה זהירות.

בלילה של השבת לפני היום מסלול עשיתי את כל ההכנות הרגילות, אבל הפעם החלטתי שאין צורך לחסוך במשקל ולהוציא את המושב האחורי וכו' , גם ככה אני הולך לנהוג רגוע. בדיעבד, קרה מה שידעתי מראש, המשקל "עודף" גורם לחלוקת משקל טובה יותר והתחת לא ממהר לצאת יותר מדי בקלות. אומנם אפשר לכוונן את חלוקת המשקל עם הקוילאובר אבל צריך לעשות כיוון פרונט וCORNER WEIGHT בשביל זה.

הגעתי למסלול ב7:30 בדיקה טכנית ורישום ואני מוכן לצאת , ואז..אז הגיע הבחור שהוא הסיבה המשנית אך חשובה לא פחות להגעתי למסלול. קוראים לו דניס, מאז שגיליתי את האתר שלו בטעות, אני אובסיבי ובודק עדכונים כל יום. האתר שלו זה http://www.dpcars.net/

הבחור חי את החיים שרובנו פה בפורום חולמים עליהם. בכל זמן נתון יש לו בחניה כ 4 מכוניות ו4 אופנועים, שאותם הוא דואג לקחת לכמעט כל יום מסלול בחוף הצפוני. הוא מחליף אופנועים ומכוניות בקצב מסחרר, כרגע הוא בעלים של M5, מיני קופר ועוד כמה צעצועים. הרכש החרון שלו זה הARIEL ATOM שלמי שלא יודע פתחו מפעל בארה"ב ואפילו במדינה שאני גר בה. ביקור מתוכנן בקרוב http://www.arielatom.com/.

הבחור החליט שנמאס לו מכל המכוניות המשעממות כגון ה ATOM וELISE ו WESTFIELD שמייצרים היום בפס ייצור המוני, והחליט שהוא מתכנן,מפתח,מעצב מייצר ומרכיב מכונית משלו, וכך הוא עשה.

ה DP1- מדובר על מכונית חד מושבית במשקל של כ 400ק"ג הנעה כפולה ומנוע של יאבוסה בשלב ראשוני. כיום, כאשר הפרוייקט עדיין לא הסתיים העלות המשוערת היא 125,000$. שנה הבאה מתוכנן יצור (לא המוני) לכל דורש במחיר של כ 125,000$, וכן הרכב יהיה חוקי לכביש, לפחות כאן בארה"ב.

חובה לבקר באתר שלו להבין על איזה רמה מדובר http://www.dpcars.net

ובחזרה למסלול..

אחרי מפגש נהגים עליתי למקצה הראשון , הקפה שנייה סוף הישורת , חזק על הבלמים וכל האוטו רועד, פנייה ימינה ויש רעידות, פנייה שמאלה ושוב רעידות ועל זאת בנוסף לצמיגים גמורים. ירדתי מהמסלול לראות מה קורה. לא מצאתי שום דבר שבור. אלו כנראה הסימפטומים של כל הבושינגים באוטו שראו ימים טובים יותר והיום מראים הרבה סדקים.

מקצה שני אותו דבר אבל המשכתי לנסוע בזהירות יחסית. 5 דקות עד שאחר הרכבים נתקע על המסלול, לקח 10 דקות לגרור אותו החוצה ואז נגמר המקצה.

המקצה השלישי היה המקצה היחיד שלה היום שהיה שלם וללא תקלות. יצא לי לנסוע שניות קצרות מאחורי ה DP1 , זאת היתה הפעם הראשונה שהרכב פיתוח עלה על המסלול ולכן המטרה היתה לעשות TEST &TUNE ולכן הוא נסע במהירות איטית יחסית מבלי להתקרב אפילו למגבלות הרכב.

מקצה רביעי ושוב רכב תקוע, שוב חילוץ ושום נגמר הזמן.

מקצה חמישי ואיזה MG קטנה מתרסקת על קיר צמיגים, לנוסעים שלום, לרכב לא איכפת לי.. אני גם ככה שונא את הדברים הקטנים האלה שעושים הרבה רעש, לא נוסעים מהר ,ההגה בצד ההפוך ועכשיו מסתבר שגם הברקסים שלהם לא משהו..

נמאס,נסעתי הביתה..יום מחורבן אמרתי ???

נ.ב

אל תשכחו לבקר באתר שלו http://www.dpcars.net הבנאדם גאון.

ראיתי כבר הרבה GT40 על המסלול אבל כשיש נהג טוב מאחורי ההגה זה לא יאומן כמה מהיר האוטו הזה.

norm_54A6F92005D24E9BA7AAE98ED7169CD5.JPG

norm_D8C6D6FEF05140A5B13824787344CDA9.JPG

norm_F70061D163EA4552AA377135ED2509D9.JPG

זאת ה DP1 , כל הבודי סיבי פחם. על האתר שלו סיפרתי לכם ?!

norm_A6BE23123119408A87EDBC71AB400BA4.JPG

תא הנוסע. לוח שעונים ומתגים של יאבוסה.

norm_0480F2DF407C47E79DE6A3D215BFC1DC.JPG

norm_6943E46D8C0A447C8F6DE778C6CD12F5.JPG

norm_18EF92C1EB2845859D28CA7A63C813EF.JPG

TYPE R עם מצערות

norm_5EC8F3918B024219AA2FFC4F5016DA5B.JPG

norm_0F5E2FBA57F84113A0A21B0BE55B36D2.JPG

מוסטנג של סדנת ROUSH, ומי שלא מכיר ..GOOGLE IS YOUR FRIEND

norm_49DD6C5B780147F19703937DF187AEF0.JPG

פיאט X1/9 מחזה נדיר בארה"ב

norm_0FC2AEE4A5BF4B738B1A19DF9E0F5AAF.JPG

אחרי כ 10K מיילים וכ10 ימי מסלול ה TOYO שלי הולכים למיחזור, ובמקומם יבואו R COMPOUND :evil:

norm_405490811ECF4AC888D96102F5FE32F4.JPG

פורסם

גולן דבר ראשון עוד תמונות! דבר שני עוד סרטים :wink:

הסרטים מהמצלמה שלו על האוטו אחרי הפורשה הכחולה מגניבים לאללה אבל נראה שישורת הוא לא ממש עוקף אותה בקלות רבה.

מה שכן כמעט מדהים באיזה גובה הוא יושב.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

באיזו מדינה אתה גר?

והמסלולים האלה נחשבים מסלולי TOURING עם ליגה או שהם סתם בשביל הכיף מקצים בודדים?

וכמה עולה לך להשתתף שם?

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

איזה מוסטנג יא וואראדי

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

• תוכן חדש...