Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אינני רושם הרבה בפורום אך אני עוקב כמעט כל יום אחרי הנעשה בו.

הסיפור שלי הוא כזה:

לפני כמה זמן קיבלתי כמתנה מסוק על שלט. המסוק עובד על חשמל ולא בנזין ולא חכם במיוחד אך דיי נחמד להעביר איתו את הזמן (כשיש כזה).

המסוק מסוג dragonfly אם זה משנה.

לאחר כמה הטסות ובגלל שאני חסר ניסיון בהטסה הנחתתי את המסוק ונשבר לו רוטור אחורי,צפוי!

פניתי לאתר raidentech.com אשר מתעסק בחלקי חילוף של מסוקים כאלה בין השאר.

הזמנתי מאתר זה 2 רוטורים אחוריים רוטור מרכזי וסוללה נוספת לגיבוי מכיוון שהסוללה המקורית לא מחזיקה מעמד יותר מ-20 דקות.

היום קיבלתי את החבילה בדואר רשום. ראוי לציין ששלחו לי בדיוק את החלקים המבוקשים ואף חלק לא פגוע\שבור , מעולה!

הרכבתי רוטור אחורי חדש במקום זה השבור ושמתי בטעינה בינתיים את הבטריה החדשה שקיבלתי עם ההזמנה.

חזרתי בערב הוצאתי את הבטריה מהחשמל, ברגע שחיברתי את הבטריה החדשה למסוק קרה דבר נורא! אסון ממש! מיחידת הבקרה של המסוק יצא עשן בכמויות! הוצאתי ישר את המחברים של הבטריה והבקרה והעשן הפסיק.

לאחר שנירגעתי חשבתי לעצמי מה כבר יכול היה לקרות שיצא עשן. פירקתי את יחידת הבקרה וכנראה שאיזה קבל\נגד לא ברור לי הלך שם ואני מאוד מקווה שזה רק זה.

בקיצור,

לקחתי רב-מודד ובדקתי את הבטריה הישנה לעומת החדשה. בעת הבדיקה גיליתי שהבטריה החדשה פועלת במתח הפוך מהבטריה הקודמת, אבוי!

כנראה שהחוט השחור שאמור לשמש כמינוס משמש כפלוס והחוט האדום משמש כמינוס.

עד כאן הסיפור שלי, עכשיו לשאלה המרכזית:

מה ניתן לעשות כעת עם החברה הנ"ל? לשלוח להם אימייל? לאיים עליהם?

ראוי לציין שהחברה פועלת על תשתית של yahoo לפי מיטב הבנתי כי את שלבי התשלום ביצעתי באתר yahoo.

עדיין לא בדקתי אם בוצע התשלום על החלקים אך אם לא בוצע התשלום, האם ניתן לעצור אותו?

תודה מראש לעוזרים,

עידן. (שכרגע בלי מסוק:cry:)

פורסם

שלח להם הודעה רצינית ומנוסחת יפה ותסביר להם את מהות הבעיה והנזק שנגרם ותחכה שיחזירו לך תשובה,תראה מה התגובה שלהם ותשתף אותנו בזה.

אל תתחיל ישר באיומים כי ככה זה לא יוביל לשום מקום גם אם יש להם רצון טוב לעזור ותקן את הטעות והנזק שנגרם לך.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

דבר ראשון אני עובד על הודעה רצינית ומנוסחת שהיא בעצם מעין תרגום לאנגלית של ההודעה שרשמתי כאן.

איום מבחינתי הוא עצירת התשלום לחברה אבל אני עדיין לא יודע אם חל תשלום על הפריטים שרכשתי מכיוון שלא רכשתי באמצעות כרטיס האשראי שלי. פרטים אלה אדע רק מחר.

דברים כאלה מכעיסים אותי מאוד מכיוון שהרכבת החוטים הפוך במפעל של ייצור הבטריות האלה יכול לקרות אולי פעם אחת למיליון אנשים!

ברגע שאקבל תגובה אפרסם אותה כאן בפורום.

בתודה,

עידן.

• תוכן חדש...