Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה - 205GTI טורבו 1992.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה 205GTI, צבע אדום, שנת 92 טורבו.

שלדה נקייה בהתחייבות. ברשיון מנוע 1900 (לא מקורי מהחברה, אבל מוסב חוקית ברשיון)

מכלולים 1900 - סרן אחורי, סאבפריים ברקסים וכל המסביב (יש אישור להכל)

ברקסים קדמיים של ברלינגו, גאנטים 15" ברשיון כמובן.

הרכב עבר הסבת מנוע באופן עצמי (במוסך בבעלות המשפחה). המנוע ברשיון. 1900 מחוזק, טורבו של אימפרזה GT, ווסת לחץ דלק, רדיאטור אלומיניום גדול, מזרקים מוגדלים (של MI שחורים חדשים), דוד כפול מנירוסטה חדש (עם אישורים כמובן) פורק חיצוני, צנרת גדישה מאלומיניום 2אינץ, חיישן EGT, אינטרקולר חזית גדול (חצאית קדמית מקורית), קלאצ מחוזק, גיר 1600 מחשב+צמה+אירפלאו 1900, קאמשפט חם, המנוע לא נבדק בדינמו ככה שאין לי מושג להספק מלא, משוער כ180 כ"ס ב0.4 באר, יכול לגדוש עד 2 באר (אני לא הייתי מנסה את זה). המנוע חדש (לא מיבוא או פירוק או כל דבר מסביב - המנוע עבר REBUILD בצרפת והגיע ארצה חדש) המספר ברשיון כמובן. (מנוע B6D הדגם החזק)

בולמי קוני מתכווננים, מונמך 30ממ, כסאות עור (מקוריים - לא חצי עור, עור מלא). טסט עד ינואר.

חיצונית - צבע מקורי (זקוק לצביעה, הצבע דהה בחלקו - זה הדבר האחרון שנשאר לעשות לאוטו).

ספויילר כפול, פוד קורה, פנסי סנייק אייז מאחורה, QUAD מקדימה, גאנטים מיוחדים, צמיגי ספורט מיובאים, הגה ספורט חדש, דשבורד שלם וחדש (הוחלף בעת הסבת המנוע לפני כחודש, כולו יובא מגרמניה חדש.). מזגן - לא הפעלתי מאז ההסבה, עבד לפני כן מצויין. אני אבדוק שוב מחרתיים.

יש עוד מלא דברים שאני כבר לא זוכר. הרכב נמכר עקב רצון לרכב חסכוני (סטודנט מהנדס מכונות בצפון הארץ והדלק יקר בנסיעה דו שבועית). הרכב עושה כ8קמ לליטר (אני מציאותי מאוד ולא אספר סיפורים על 11 קמ). מוט מייצב אדום. הרכב נוסע מ-א-ו-ד חזק ועבר הסבה עקב רצון להעביר את האוטו לאחי, בעקבות שלילת הרשיון שלו הרכב כנראה ימכר (במידה ואקבל את המחיר הנדרש).

היו פה כמה תמונות של האוטו בעבר, חיצונית הוא לא שונה למעט פנסים אחוריים אחרים, אני אעלה תמונות חדשות בקרוב. (הגאנטים גם הוחלפו).

המחיר הנדרש הוא 40אלף מרשרשים (בקירוב) - גמיש טיפה אבל לא מעבר. הרכב הושקע בהמון יזע וכאב. ולא לחוץ למכור. כמעט הכל חדש באוטו (חוץ מהצבע!).

ניתן לראות את הרכב באזור חיפה (מקום מגוריי החדש לשנתיים שנשארו) החל מיום חמישי הקרוב (אני נאלץ לעשות מילואים עד אז).

שוב, הרכב לא ימכר בכל מחיר, והעובדה שאני קשור אליו גורמת לי לא לרצות למכור. אבל מיותר להשאיר אותו זמן ארוך מבלי שימוש, במיוחד כשהמנוע עדיין בהרצה (עבר כ1500 קמ מאז שהורכב). כמובן עבר טיימינג, משאבת מים, קלאצ וכל החמוצים מסביב.

תמונות בקרוב.

• תוכן חדש...