Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז ככה,

יש לי מגבר Kicker 06ZX650.4 .. אלו הנתונים שלו :

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=17033

יש את הקומפוננט Morel Hybrid Ovation 6 ... אלו הנתונים שלו :

http://www.morelhifi.com/products/mob_2way_hybrid.html

ויש את הסאב Kicker CVR12 ..

אני רוצה לעשות גישור עם הסאב והמגבר, הסאב הוא 400RMS והמגבר בגישור נותן 325RMS, האם זה מספיק ? וכמה אום הסאב צריך להיות ? איזה להביא ? 2ohm או 4Ohm ?

עכשיו עוד שאלה..המגבר נותן 120W לכל ערוץ, הקומפוננט דורש 160W .. האם זה מספיק בשבילו ? זה בסדר או שההבדל הוא משמעותי ואני ירגיש בו ?

אשמח אם תענו לי על כל השאלות!

שיהיה לכולם חג שמח :) תודה רבה .

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

פורסם

אז אתה אומר שיספיק לסאב 325RMS, אבל כמה אום צריך ? 2 או 4 ? (לסאב)

ואתה אומר שיהיה הבדל משמעותי בקומפוננט ? שהוא דורש 160W והוא מקבל רק 120W.

באסה..אין מה לעשות עם זה ?

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

פורסם

אוקי תודה רבה לך corwin ..

יש עוד מישהו שיכול לאשר את דבריו או משהו כזה ? תגובה עם קצת פירוט :)

פורסם

המגבר הינו מגבר מעולה!!! יש לי אותו ואני מרוצה ממנו מאוד.

אצלי הוא מגביר אלייט ואוויישן והוא עושה את המלאכה בצורה טובה מאוד.

יש לך טעות אחת לגבי ההספקים, המגבר הנ"ל לא מוציא 120RMS הוא יוציא בסביות 90 מכיוון ש120 הוא מוציא רק ב14.4 .

פורסם

ואתה אומר שהוא מחזיק לך את האלייט ? כאילו מחזיק זה ברור.. השאלה אם זה מספיק ניצול של הקומפוננט ..

בכל מקרה תודה :)

פורסם

איזה סאב לקחת ? משמע האם יש לו סלילים של 4 אום או 2 אום ?

אני ממליץ לך לבדוק לאיזו תוצאה אתה מכוון להגיע - אתה תצטרך לחבר את הסאב ב4 אום אם אין לך מונובלוק עבורו ..

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אחי זה מה שאני שואל..איזה לקחת...2 אום או 4 אום ?

הסאב הוא Kicker CVR12 .. ואני שואל כשאני קונה איזה לקחת? את ה-4 אום לא ?

ואני מתכוון לעשות גישור..

פורסם
4 OHM.
טעות!!!

הסאב הספציפי הנ"ל ,מגיע בתצורה של DUAL VOIVE COIL משמע 2 סלילים ! [ולא SVC]

המגבר שלו נותן בגישור 325[4אוהם]

לכן הוא יזדקק לדגם של הDVC 2OHM[ולא ה4 אוהם כדברייך] והוא יחבר בטור את 2 הסלילים ויקבל עכבה נומינלית של 4 אוהם ואז הוא יוכל לחבר את הסאב בגישור למגבר.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
ואתה אומר שהוא מחזיק לך את האלייט ? כאילו מחזיק זה ברור.. השאלה אם זה מספיק ניצול של הקומפוננט ..

בכל מקרה תודה :)

תשמע ברור שיש דברים יותר איכותיים ויותר חזקים-אין סוף לדברים האלה, ואם היה לי כסף הייתי מביא מגבר של אודיסון ויש עוד אינספור דוגמאות.

אבל בנתיים אני מרוצה ממנו מאוד.

חוץ מזה שלהביא מגבר שינצל את האלייט זה באמת חתיכת מפלצת- זה קומפוננט שמסוגל לספוג ברמת העיקרון 200RMS.

• תוכן חדש...