Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבחינתי הסכמתי על מה שחתמתי וזה 1,000¤.

אבל אתה כרגע אמרת שאכן הסכמת על 2500 דרך הטלפון, אני במקומך הייתי הולך ומנסה לדבר עם בעל המוסך(אגב המוסך מורשה?) ומסביר לו שהסכמת על 2500 ושלא אמרו לך שזה יגיע לסכום של כ3100, תסביר שלפני שמתחילים לעבוד על הרכב חייבים לדבר עם בעל הרכב ולקבל את הסכמתו ושלא שאלו אותך לגבי מחזירי שמן בטיימינג והמותח.

תנסה בטוב לפני שאתה פונה לעורך דין.

ואולי ULY צודק וזה אכן מע"מ?, נשמע הגיוני.

איתי.

פורסם

תגובה לכולם,מה שמעצבן אותי בכל הסיפור הזה שמנהל המוסך הגיע שעה ישב דיבר איתי ולחץ את היד על 2,500¤ ואז נכנס לתמונה הבעלים של המוסך ואומר שלא מוריד שקל כי זה לא "שוק הכרמל".

אני מבחינתי לא הייתי נותן כסף בכלל אם הוא לא היה סוגר על 2500¤ אבל ברגע שהוא סגר לא נותר לי אלא לתת כסף לפקידה,יש לי תחושה שעשו לי תרגיל.

לגבי כל שאלות המע"מ אז בוודאות אני אומר לכם שכל המחירים כוללים מע"מ והמוסך מורשה!

פורסם
אני מבחינתי הסכמתי על מה שחתמתי וזה 1,000¤.

על האישור טלפוני זה כולה הבדל של כ400¤ ולא יותר

אוקיי אני מוכן לשלם 1400 אם הולכים לפי מה שסהכמתי בכתב יד ובהסכמה טלפונית.

אמרתי לו שיש לי 2500¤ לטיפול כולל קוסמטיקה,הוא מנסה לזמבר אותי ב3,000¤ רק על מכני ואני רחוק מסיום!

בולמים צריך להחליף,גומיות שסטומים צריך להחליף(16 במספר),תושבת מנוע,זרועות.

מינימום עוד 2000¤ והוא אמר "אל תדאג אני לא אפוצץ אותך במחיר"

אם כבר הולכים על הסכם מילולי,הוא הבטיח 20% הנחה ובפועל נתן לי רק 5%!

מה כתבת בהודעה הראשונה שלך, אתה זוכר ?

במידה ושכחת - אני אזכיר לך:

"החתימו אותי בכרטיס עבודה על מה שציינתי אבל בלי הטיימנג.

בסופו של דבר,החשבון שהיה צפוי להיות כולל הטיימינג בסביבות ה2,500¤ הגיע ל3,100¤."

ז"א שמראש ידעת שאתה הולך לכיוון "סביבות ה 2500 שח", אבל עכשיו אתה מנסה להתחמק מסיבות כאלה ואחרות ("החתימו אותי רק על תיקונים של 1000 שח, הוסיפו אחכ עוד 400 באישור טלפוני"...)

בקיצור, הסיפור שלך לא נשמע לי. או שבאמת מנסים לדפוק אותך - או שאין לך מושג איך להסביר לנו את הדברים. יכול להיות שאם היינו שומעים את הצד השני היה יותר קל להבין מה לכל הרוחות התרחש בינכם - ואולי היינו יכולים לייעץ.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

נסה לסגור בצורה מכובדת ואמיתית, אל לנסה לגזול מאחרים. וודא שכל מה שנרשם בחשבונית אכן הוחלף, וודא שהמחיר סביר , ואם כן, לך ושלם.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

או פשוט תגיד לו בצורה פשוטה, שאין בעיה שייפרק את החלקים, אתם סיכמתם על 2500, אתה לא מוכן לשלם יותר מפאת שאין לך,בגלל זה סיכמת מההתחלה, זה שאין תיאום בין בעל המוסך, למוסכניק, בעיה שלהם!, ולא אתה לא רוצה להשאר בחוב.

שבת שלום וחג שמח!

חתימה עד שלוש שורות. כולל שורות רווח.

פורסם

בעל המוסך עשה טעות שנתן לך חשבונית, בעצם זה שקיבלת חשבונית הוא הודה שאתה שילמת לו את הסכום הנקוב בה.

דבר שני, בחיים אל תגיד כמה אתה מקציב, כי אז יש להם נטייה או לדחוף לך יותר דברים בשביל להגיע לסכום שהקצבת ולהוציא ממך את הכל, או לתמחר את החלקים במחיר גבוהה יותר ככה שאתה תקבל פחות ותשלם יותר.

קודם תשאל כמה עולה ואז תגיד לו אם מתאים לך או לא

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
בעל המוסך עשה טעות שנתן לך חשבונית, בעצם זה שקיבלת חשבונית הוא הודה שאתה שילמת לו את הסכום הנקוב בה.

חשבונית היא לא קבלה אלא דרישה לתשלום. אין קשר בין החשבונית לבין אישור קבלת התשלום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...