Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד היום הייתי מגיעה פעם בשבוע להרצליה ולכן לא שמתי לב לתופעה הזו. כיום יש לי חברה בהרצליה ולכן אני כמעט כל יום בהרצליה. לאחרונה שמתי לב שבירידה לאיילון באמצע השבוע בין השעות 02:00 ל-04:00 יש מים על הכביש. בהתחלה חשבתי שמדובר במשהו חד פעמי אבל נתקלתי כבר 3 פעמים במים בסיבוב הזה. אני מאוד אוהב את הסיבוב הזה, אני עושה אותו תמיד ב-70-80 קמ"ש עם הגרוטאה שלי כשאין מים על הכביש אבל כשיש מים על הכביש כל ברקס קטן אפילו ב-50 קמ"ש מסוכן מאוד (אני ניסיתי סתם בשביל הכייף, היה כייף מאוד אבל אני מניח שלאנשים נורמליים לא יהיה כ"כ כייף) ...

למישהו יש מושג מה הטלפון של המוקד העירוני של הרצליה ??? אני מתכוון מה הטלפון המלא ולא המספר המקוצר שיש לאנשים בגרים בתוך הרצליה ...

אני מקווה ששיחת טלפון תעזור, פשוט אין לי זמן לכתוב מכתב ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יש 2 ירידות לאיילון בהרצליה. אחת בלופ יורד, שניה סתם פניה ימינה שמלאה

בחול מדי פעם. אני מניח שאתה מתכוון ללופ...

לגבי המספר, אם יש לך סלקום:

חייג כוכבית 10692

בזק:

099591520

099591527

דיווח נעים.

פורסם
יש 2 ירידות לאיילון בהרצליה. אחת בלופ יורד, שניה סתם פניה ימינה שמלאה

בחול מדי פעם. אני מניח שאתה מתכוון ללופ...

לגבי המספר, אם יש לך סלקום:

חייג כוכבית 10692

בזק:

099591520

099591527

דיווח נעים.

כן, אני מתכוון ללופ, למרות שאני לא הייתי קורא לזה לופ, האי סימטריות של הסיבוב הזה פשוט מדהימה ...

פורסם

אתה מדבר על הלופ מהרצליה לאיילון (כניסה לאיילון) ואז זה לופ, הסיבוב משתנה אולי אבל לא באופן דרסטי.

או שאתה מתכוון ליציאה מאיילון להרצליה אחרי שעוברים מתחת לגשר ? (ירידה מאיילון) אם הכוונה לירידה מאיילון (הקצה של איילון) זה לא לופ... זה סיבוב מטורף לגמרי שזמן קצר אחרי שפתחו אותו אוטובוס המשיך ישר בגלל העדר סימון מתאים לדבר העקום שהם בנו שם (אם כי מהנה לנהג שיודע מה הוא עושה + מכיר את הסיבוב).

פורסם
אתה מדבר על הלופ מהרצליה לאיילון (כניסה לאיילון) ואז זה לופ, הסיבוב משתנה אולי אבל לא באופן דרסטי.

או שאתה מתכוון ליציאה מאיילון להרצליה אחרי שעוברים מתחת לגשר ? (ירידה מאיילון) אם הכוונה לירידה מאיילון (הקצה של איילון) זה לא לופ... זה סיבוב מטורף לגמרי שזמן קצר אחרי שפתחו אותו אוטובוס המשיך ישר בגלל העדר סימון מתאים לדבר העקום שהם בנו שם (אם כי מהנה לנהג שיודע מה הוא עושה + מכיר את הסיבוב).

אאאאאההההההה, עכשיו הבנתי איפה אתה מתבלבל ...

אני מתכוון ללופ איפה שיורדים מהרצליה לאיילון דרום (לכיוון ת"א) ...

לפי דעתי הסיבוב אכן משתנה באופן דרסטי, בסוף פשוט הכביש מתיישר בצורה מאוד קיצונית ולא באותו קצב כמו שאר הסיבוב, זה גורם לי להיות במהירות מסויימת במשך הסיבוב ורק בסוף אני צריך להוריד קצת מהירות בשביל לא לסיים בתוך המעקה ...

אני מכיר גם את הסיבוב המאוד חד בעלייה מאיילון להרצליה קיפוח, אני לא אוהב אותו מכיוון שרוב הזמן יש באזור עוד מכוניות ואני לא מתפרע כשיש עוד מכוניות באזור (וגם השדה ראיה דיי מוגבל לעומת הירידה לאיילון ששם אני רואה מצויין אם יש מכוניות נוספות באמצע הסיבוב) ...

פורסם

אגב מים בשעות ספציפיות כאלה נובעות בד"כ מהפעלת ממטרות באיזור שאיכשהו מתנקזת לשם.

יש סיכוי שזה המקרה.

יובל.

פורסם

עוד מחדל באיילון שנתקלתי בו אתמול בערב.

באיילון דרום באיזור מחלף השלום סגרו חלק מהכביש בחלקו הימני והזיזו את כל הנתיבים שמאלה.

הנתיב הכי שמאלי ממש צמוד לגדר של הרכבת ויש בו קטע שהגדר מתכת קרועה ומעוקמת לכיוון הכביש ככה שרכב שיסע ממש צמוד יתקל בה

להזהר

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

• תוכן חדש...