Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
החלפת פילטר דלק הכרחית. הרבה גם ממליצים להחליף פילטר שמן ושמן מנוע.
מסכים עם כל מילה של וויקינג, יש להחליף בדחיפות מסנן דלק, שמן מווע ומסנן שמן, השיפור בסחיבה ובתגובת המצערת יורגש בהתאם.

אנא חזור לעדכן.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

היי,

ההצעה שלי היתה במקומה מסיבה פשוטה אחת והיא כבעלים של גולף, אני מכיר את הבעיה מקרוב והחלפת וניקוי בית המצערת כאשר יש בעיות של סחיבה עליית טורים פתאומית, כדי חהתחיל מהקל לקשה.

כן יש להחליף מסנן דלק בדחיפות !! לאחר ההחלפה אתה תרגיש שיפור נוסף בעבודה חלקה של המנוע.

שמן מומלץ גם להחליף.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני שאתה הולך למוסך !!

קנה נוזל K44 ורוקן אותו למיכל דלק מלא וסע שבוע ולאחר מכן החלף מסנן דלק..

חזור לדווח.

לא הייתי ממהר להוסיף K44 למיכל הדלק. יכול להיות שאצלי מדובר בצרוף מקרים אכזרי, אבל שבועיים לאחר הוספת התוסף, נאלצתי להחליף מזרק סתום.
  • תוכן חדש...