Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

כיודע לכם אני חולה הנעה אחורית בעל ניסיון..

לשעבר BMW 318IS קופה ידנית.

אלפא 75 1.8.

חשבתי ללכת על מיאטה דור קודם זה עם הפנסים העולים...

שאלה הכי חשובה כרגע אני חיי בת"א עברתי מהצפון שם הפקקים סבירים..

מצאתי מיאטה 95 אוטומטית - ביום מין הימים אני ארצה להחליף לגיר רגיל האם זה יהיה אפשרי ללא סיבוכים מיותרים ?

אני יודע שהאוטו נחשב למהנה מאוד כמובן שהמנוע יעבור קצת "חמוצים יקרים" שיקפיץ את האספק האוטו בעל פונטנציאל ?

פורסם

כיודע לכם אני חולה הנעה אחורית בעל ניסיון..

אני לא ידעתי את זה.

לשאלתך, הכל אפשרי, אבל מה הטעם בלקנות מיאטה אוטומטית ולהחליף לה גיר כשאפשר לקנות מיאטה עם גיר ידני מראש ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לפי מה שהבנתי ממנו הוא מיתבאס על הפקקים אז הוא רוצה לקנות אחת אוטומטית והוא מפחד להיתבאס מהתיבה...

במידה ואני צודק,

שאלה לבעל הנסיון בהנעה אחורית- מה זה בישבילך סיבוכים מיותרים?

למצוא גיר ידני במצב טוב למיאטה זה סיבוך מיותר בישבילך?

להוסיף עוד דוושה ולשנות את דוושת הברקס זה סיבוך בישבילך?

לשנות את הקונסולה בתוך הרכב זה סיבוך בישבילך?

לא כל כך הבנתי למה אתה מתכוון.

פורסם

יש פה בדיחות יפות!

אני משתמש וותיק שאיבד את הסיסמא שלו ליוזר הקודם שלו מי שזוכר אלפא 75 מהתקופה בה הרבה לא היו פה..אכן גנון לא משנה.

הכוונה הייתה יש מכוניות בהם לא ניתן להפוך את הגיר למשל סיוויק האצבק אוטומטית צריך להרוס את הגשר..

השאלה אם במיאטה אמורים להיות בעיות כאלה?? ובבקשה רק כאלה שבאמת יש להם ניסיון ומכירים את המבנה של הרכב ולא המתלוצצים למינהם.

(איפה רועי ויאשה שצריכים אותם :-)

פורסם

ניתן לביצוע אבל די כאב תחת.. הייתי קונה ידנית מראש וסוגר עניין, וכן, מיאטה אוטומטית היא אוטו מבאס ועצלן.

כמו כן, זו רק הערכה שלי אבל ייתכנו שינויים בכיול הרכב (מיתלים, יחסי העברה) לטובת הידנית - ידוע לי בוודאות שזהו המצב במיאטות דור שני, אני לא סגור על ה-NA.

מוטי

פורסם

העניין הוא שעוד לא מצאתי מתחרות לאוטו הספציפי הזה

ריפודי עור

ספר טיפולים

יד נמוכה

מחיר סביר ביותר!

ננהג על ידי כאלה זקנים שרצו להיות צעירים...

ביגלל זה באה המטרה על האוטו הזה

רוב הידניות לא במצב מרהיב.

פורסם

השאלה היא אם בסופו של דבר כשאתה נכנס לסיבוב אתה אומר לעצמך "איזה יד נמוכה יש לאוטו שלי" או "היסטוריית הטיפולים מצוינת" או "איזה בעסה שהגיר המאפן שלי הורס לי את המומנטום ועכשיו אני לא בסל"ד הנכון".

מוטי

פורסם
השאלה היא אם בסופו של דבר כשאתה נכנס לסיבוב אתה אומר לעצמך "איזה יד נמוכה יש לאוטו שלי" או "היסטוריית הטיפולים מצוינת" או "איזה בעסה שהגיר המאפן שלי הורס לי את המומנטום ועכשיו אני לא בסל"ד הנכון".

מוטי

אוו

זה כבר קרה לי...

בבימר שה 140 כ"ס שלה לא ממש סיפקו אותי והיא עוד הייתה ידנית...

שלא נדבר על האלפא 75 שמבחינתי מתחת ל 150 כ"ס בהנעה אחורית לא ממש הכי מדבר לי לאתגר.

האם כדאי לרכוש בימר אוטומטית 325-328 במקום המיאטה ?

למרות שאני די מרוצה מהמראה של המיאטה...והייחודיות.

• תוכן חדש...