Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי סונטה ??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אני מחפש רכב ונתקלתי במגרש של אחת החברות בסונטה 2001 יד ראשונה עם 100000 ללא תאונות. 2000 סמ"ק.

מאוד נוחה ומפנקת אבל אני לא יודע אם יש לה שוק ( כשאמכור) והמחיר הוא 60000. שווה לי ? אני לא מכיר את הסונטה אבל יונדאי בדרך כלל אמינים ובולעי דלק...

אודה לכם על עצה

תודה רבה

עידן

פורסם

יונדאי בדרך כלל לא בולעי דלק, זה רק הגטס...

חוץ מזה, לא קונים רכב 2000 סמ"ק כדי לחסוך בדלק יותר מדיי, זה ניגוד אינטרסים.

יונדאי אמינים באופן כללי, אין בעיות מכניות ואלקטרוניות ככלל, לאחר זמן מה ישנן לעיתים בעיות הנובעות מאיכות חומרים בינונית.

באופן כללי, אוטו טוב יחסית למחיר למי שמחפש אוטו למספר שנים לא מצומצם, כי בכל מכירה שלו יש הפסד גדול יחסית.

פורסם

הסונטה צורכת דלק, הכל יחסי, הסונטה לא חסכונית ואפילו להיפך.

לגבי הרכב הספציפי הזה, כתבת שהוא ממגרש, אני לא ממליץ לגעת ברכב הזה ממגרש, לא חסר פרטיות .

פורסם

מאוד נוחה ומפנקת אבל אני לא יודע אם יש לה שוק ( כשאמכור)

לא נוחה. לא מפנקת. בסה"כ גדולה וכבדה.

לגבי השוק - תגיד לנו מתי אתה מתכוון למכור, מה יעבור עליה עד אז, איך היא תטופל, מה יהיה מצבה וננסה לנבא לך תוך כמה זמן תמכור ובכמה (תתכן סטיה של 4 שקלים ו-50 דקות).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...