Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי לדודים שלי יש שם הרבה רכבים טובים, והיו מרשים לי להשתמש, לפחות בחלקם, אלא שאומרים שזה מאוד מסובך להוסיף עוד נהג לביטוח. מישהו יודע?

לדוד אחד יש TVR עם 5.0, ולשני יגואר חדשה 3.0, ולסבא רק יגואר 2.5 ואלו הם ה"רכב הנוסף" שלהם. ולפחות על הTVR הייתי יכול ליסוע אם לא היה מסובך. ובכלל יש לו גם פיג'ו שהיה משאיל לי כשאני שם אם זה אפשרי. זה אמור להיות יקר בכל אופן, אבל אני משער שלא יותר יקר מלשכור רכב, כי מחירי השכרת רכב שם הם כמו בארץ..

פורסם

כתבתי לפני כמה דקות באשכול אחר(ששאלתי לגבי קורס נהיגה מתקדמת), שאני בדיוק סובל מהאוטומט, ולכן אני משתמש רק בידני! קניתי את האוטומט רק כדי שהנשים תוכלנה לנהוג..

אכן לא אוכל ממש לנסות את הרכבים האלו כראוי כי אין לי נסיון נהיגה ביותר מ-TD1.9, אבל לטעום אולי כן..

פורסם

עריכה, הנה שיניתי את החתימה. ואישפוז כתב 89' התכוון לאוטומט.

והידנית שלי, איתי, מסוגלת ליסוע די דומה לליסינג אוטומטית פופולרית עם נהג ליסינג רגיל. כך שיש על מה לדבר. ובוודאי יותר מאלו עם 1.4, וגם המרחק בלימה שלו איתי קצר מהרבה חדשות.

פורסם
עריכה, הנה שיניתי את החתימה. ואישפוז כתב 89' התכוון לאוטומט.

והידנית שלי, איתי, מסוגלת ליסוע די דומה לליסינג אוטומטית פופולרית עם נהג ליסינג רגיל. כך שיש על מה לדבר. ובוודאי יותר מאלו עם 1.4, וגם המרחק בלימה שלו איתי קצר מהרבה חדשות.

המרחק בלימה שלו יהיה טוב יותר ממכונית חדשה אם ישימו לפניו קיר.

עם כל הכבוד זה רכב בסיסי וישן שלא מצטיין בשום תחום דינמי - ידני או לא, איתך או בלעדיך

ומה זה נהג ליסינג רגיל בדיוק? מאיפה היציאות האלה?

יש קורס נהגי ליסינג? (אולי תומR אורב להם שם בחוץ)

יש נהג ליסינג דגם משופר?

בקשר למכוניות בחו"ל, לא נראה לי שזה מסובך יותר מדי,נראה לי שרומזים לך

"תשכיר רכב ותעזוב את הTVR בשקט!!"

STI 2004

פורסם

בעיקרון נכון שאמורים לחשוב שזה מה שהתכוונו, אנל אני בטוח שאצלי זה לא מה שהתכוון.

בפרט שאמר את זה כשרק שאלתי אותו על הרכב השלישי שלו, פיג'ו 106 ישנה, והרכב הרגיל שלו הוא טויוטה אוונסיס טובה.

רוב הנהגים בארץ וברוב העולם לא התאמנו שום דבר כדי לקדם את עצמם בנהיגה, ואפילו לא חושבים להשתפר! בוודאי לא רוב חברי הפורום, אבל בוודאי רוב נהגי הליסינג.

מרחק בלימה של שברולט אוואו גדול בהרבה מDL במצב תקין! בדוק. וכשהתאמנתי בלימות ברכב שלי מרחק העצירה שלי עמד על המינימום האפשרי לפי הספר.

פורסם

אני מבקש אם יש למישהו תשובה על השאלה בלבד.

ואל תימחה אם אתה לא יודע את הנתונים הטכנים, שאפשר למצוא באינטרנט, אבל זה לא קשור לעניינינו, וזה לא נושא השרשור!

פורסם

תראה, הסיכוי שיש פה אנשים שמבינים בפוליסות ביטוח בריטיות הוא שואף לאפס.

לא הרבה אנשים מכירים לעומק את פוליסת הביטוח שיש להם כאן בישראל...

בכל מקרה, אין דבר כזה שאי אפשר. אז גם לי נראה, כמו שכבר כתבו פה - שהקרובים באנגליה לא מרגישים נוח עם השאלת הרכבים היקרים והחזקים האלו ופשוט לא נעים להם להגיד את זה בפנים.

פורסם

לגבי הנסיון- קיויתי שיהיה מי מבין חברי הפורום שעשה זאת, והוא ידע. אבל אכן אני מתייאש, ואני מתחיל לחשוב איך לברר בדרכים אחרות.

והרכב שרציתי לשאול ממנו, הפיג'ו 106, שלפני ארבע שנים כבר ראיתי אותם מתקשים בהנעתה, והשווי שוק שלה שם במחירון כבר שואף למינוס, אלא שהיא נוסעת. ואני מכיר את דודים שלי, אבל זה לא משנה.

ובכן נראה לי שמיצינו את הנושא, תודה ולהתראות.

פורסם
כי לדודים שלי יש שם הרבה רכבים טובים, והיו מרשים לי להשתמש, לפחות בחלקם, אלא שאומרים שזה מאוד מסובך להוסיף עוד נהג לביטוח. מישהו יודע?

עם כל הכבוד, נראה כאילו זה תירוץ לגיטימי לא לתת לך, הישראלי שאף פעם

לא נהג במכוניות עם הגה ימני, לנהוג על המכוניות שלהם.

דניאל

MCS 2008

פורסם

אני אנגלי, וכשאני רואה את התגובות והרמה של חלקם פה אני מתחיל לשקול להיות גאה בכך.

וכבר אמרו זאת פה, וכבר אמרתי שאני לא צריך לומר למה אני מכיר את דוד שלי יותר ממך. ובכל אופן אני לא שואל פה על זה וגם זה כבר אמרתי.

אין לאף אחד תשובה לשאלה, אפשר כבר לנעול את השרשור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...